הגיע עלון קרן עור של האגודה

הגיע עלון קרן עור של האגודה

עלוןקרן עור של האגודה הגיעה הפעם חוברת יותר מעוצבת , לצערי אין בחוברת שום התיחסות לאתר חולי הפסוריאזיס שדני פתח .גם שום מילה להבטחה שהאגודה תפתח אתר משלה לחולי הפסוריאזיס .נחכה בסבלנות להבטחות של חברי הנהלת האגודה לפתוח אתר משלה. יום נעים לכולם...

הדרומי

New member
גם הגיע החוברת וגם מצורף עלון ד"וח

כספי ומה שאני קורא יוצא מיזה שיש לנו סליחה אגודה של גגגגגגגגנננננננננבבבבבבבביייייםםםםםם ובקיצור גנבים אנשים שלא אני בחרתי להציג אותי לפחות והם פשוט גונבים ועוד מעיזים לפרסם לפחות חלק ממה שהם גנבו את דמי החבר שלי \שלך \שלנו בושה וחרפה. וכאשר יש חבר שגם מתוך רצון אישי שלו לקדם את נושא הפסוריזאיס ו"הולך" ומקים מזמנו הפרטי כן גם הוא מתנדב ולא לוקח דמי חבר ולא נעלים אז לבוא ולשלול אותו בצורת התעלמות למה כי הוא הקים אתר לטובת כולנו אז איזו מילה פרסום משהו זה גם הכסף שלו \שלי \שלך \שלך \של כולנו ולבואו ולכתוב כמה "גנבים"לא כולם ? וכמה ועדות מה זה ועדות "הלם"כאן מה זה ?.אנשים \נשים הגיע הזמן להזיז את {סליחה}התחת שלכולנו ולהגיד לא עוד עד כאן ולא לשבת בחיבוק ידים ולחכות שיגיע זמן הירידה לים-המלח ולרכל בסולריום ולחזור הביתה וזהו .אני אולי מחפש צדק ואולי אני רוצה שהיה יותר טוב לכולנו כי לי נשבר לקרוא שכול הזמן רק דופקים אותנו ומי אנשי שלמנו? אני לא מעונין להכנס לקליקה אני לא אחד שמתאים לזה אני רק כותב לכם את ההרגשה שלי והיא כואבת לי .נ.ב ועם יש לנו אפשרות להזיז משהו אז את שלנו עשינו שלכם חבר שכועס אחרי מה שהוא קורא בד"וח ואת החוברת לא לחוברת שכזו ציפיתי אחרי שנה וחצי בושה. הדרומי

הדרומי

New member
בחוברת כתוב שהיו בחירות בחודש

נובמבר וזה הזמן לשנות את כול מיבנה האגודה אנשים זוהי ההזדמנות שלנו ולכן אני חושב שעים יש איש אחד שמתאים לשנות את כול ה"סיפור שנקרא אגודה זה דניאל סטאר אז אנחנו רוצים וצריכים לעשות מעשה זו ההזדמנות שלנו

danistar

New member
הדרומי ידידי אני מאוד מודה לך

על הרעיון אבל לדעתי מה שהאגודה צריכה הוא צוות מקצוענים במשרה מלאה . לא אכפת לי לשלם 150 שח לשנה העיקר שישו שם אנשי מקצוע במשרה מלאה . ראינו לאן עבודה בהתנדבות מובילה .. מה גם שהיא לא מאפשרת להשקיע הרבה זמן בדברים החשובים . דברים יזוזו רק אם ישב שם צוות שזהו תפקידו במשרה מלאה דני

ידידיה

New member
מקצוענים בתשלום לניהול האגודה

האם הצעה כזו ישימה בכלל? האם אפשר לממן אנשים בשכר לאגודה? כמה משלמי מיסים יש באגודה? לדעתי אין מה לדבר בכלל על פחות מ100 או 120 אלף ש"ח לאדם בשנה. מה עם מזכירות ומשרד וציוד ונסיעות וכיבוד ולינה? כדי להיות ריאליים נראה לי שצריך לדבר על 500 אלף ש"ח בשנה לפחות? איך עושים את זה? מה יישאר למימון פעילויות אם בכלל? אשמח לשמוע התיחסויות. תודה

הדרומי

New member
למה המצב עכשיו יותר מוצלח? ../images/Emo7.gif

למה שלא תיתן אתה איזה רעיון יותר טוב לא משנה כמה מקצענות יכולה לחסוך הרבה יותר כי "היום" צריך לקצץ ב"בשר" ול"הוריד " את ועדות"ההלם" כמתכון הנוכחי כרגע לא שווה כלום אז נו תציע את משהו גאוני

ידידיה

New member
דרומי יקר,שאלתי כמה שאלות....

לפני שמקימים ארגון ומנגנון שאוכל כסף ,צריך לבדוק עלויות ותועלות. יותר טוב "הכלום" שיש עכשיו בחינם,מאשר "כלום" שיעלה לך הון. אתה תקים מנגנון שיאכל את כל הכספים ולא יישאר לך דבר לפעילויות. אז מה עשית? צריך לחשוב לפני ולא להצטער אחרי- סוף מעשה במחשבה תחילה. אלא אם יש לך נתונים אחרים

קצפת~

New member
לצערי חייבת להסכים עם ידידיה ../images/Emo10.gif

חברי היקרים.............כל זמן שאין לנו ההון המתאים ידידיה צודק אין לנו הרבה ברירות..........אבל במסגרת הנתונה חייבים לשנות את הבסיס ולצאת בתנופה חדשה..........לא מספיק להתהלל בשינויים שנעשו במרוצת השנים....יש לראות קדימה ולשאוף לשינויים נוספים

הדרומי

New member
הון איפה "הלך"ההון למניות

ויש מלא אפשרויות לדוגמה בחירות אזוריות ללא יו"ר ככה שאתה יודע מי הנציג שלךוולמי אתה יכו להתקשר כאשר יש לך איזו בעיה מסוימת לא מתאים לך הנציג אתה תוכל לעבור לנציג של אזור אחר . ולכול נציג אזורי היו שנים שלושה איש בלי שכר מאין עוזרים ושומרים והיה ואחרי שנה הנציג לא מתאים יש בחירות ואז מה יותר טוב להחליף אותו בערך שלושה עד ארבע נציגים לכול הארץ צפון דרום מרכז ירושלים ולגבי מקומות קטנים{אזורים} אפשר למנות משהו בלי שכר ומעלב יש את הנציג האזורי מתוך כול הנציגים אפשר לבחור את יו"ר התורן לתקופה מסוימת. נציג אזורי מגיש מכרז לטובת משהוא לא משנה מה וביחד הם יושבים ובודקים טוב לאגודה לאנשים ? כן טוב לא טוב ולגבי שאר הדברים הם יכולים לעבוד ביחד ישיבות משותפות ואני שאני צריך אני מצלצל להזמין מקום לים המלח לחברת טלפונים כזו שעובדת 24 שעות לתקופה מסוימת ולא לחות ליום הגועל ולחוף פסוריזיאס רק מהלחץ יענו לא יענו בחצלחה לקן המחשבה לכיון חדש כול הכתוב כאן נאמרו בלשון זכר הכונה גם ללשון נקבה

קצפת~

New member
דרומי ידידי

אני לא יודעת אם לומר לשמחתי או לצערי.........אבל בכל אופן אנחנו לא גוף עד כדי כך גדול........נכון יש מקום לשינוי אבל בואו לא ניסחף ונגזים חלוקה לאזורים וכד´. אין לך רשימת אנשים כה גדולה שמוכנה לתרום מזמנה ומירצה לטובת העניין וכל זמן שזה כך חייבים למצוא פיתרון בתנאים הקיימים, ואל תגיד לי שוב שיש לשכור אנשים כי ידידיה פה צודק..........כלכלית אין לך אפשרות לעמוד בזה מעטים הם האנשים שחושבים כמו דני ומוכנים לשלם סכום שיצליח להחזיק את האגודה בשכר..............תאמין לי אני באגודה די זמן כדי לדעת.

הדרומי

New member
קצפת יקרתי אולי כדאי קודם לעין

בתוספת של החוברת קודם שאת צועקת וראי לאן "הלך" הכסף שאת ואני וכולנו משלמים לא רוצה בשיטה שאני חשבתי אותה אין שום בעיה הרי כולנו יודעים שהמצב כרגע קטסטרופלי וחיבים לשנות נו אז תני את ראיון כי אחרי הדו"ח של האגודה {הדו"ח הכספי} יותר עדיף לא לשלם דמי חבר או לשלם יותר דמי חבר ולקבל מה שמגיע לנו שווה בשווה ללא איפה ואיפה שבת שלום לך ותחשבי על זה

קצפת~

New member
קרא את דברי האספרסו ..........

דרומי ידידי..............קרא את דברי אספרסו..............מסכימה עם כל מילה שאמר. ושאלה לי אליך ידידי היקר................חוץ מלטעון טענות האם אתה מוכן גם לפעול למען קידום העניין? זה לא שאני רוצה להגן על האגודה ובאמת אין לי גם כל כוונה לפגוע פה באף אחד אבל חוץ מדני שקם והקים פה פרוייקט של איש אחד לתפארת ואספרסו שלולא הוא לא הייתי מתוודעת לכל עניין האתר והצ´ט......מה כל שאר הצועקים והכוונה לא רק לאלה שמגיעים לפורום אלא בכלל כל אלה שטוענים נגד.....מה הם מוכנים לעשות ולתרום לקידום האינטרסים שלהם עצמם? בואו נראה אותם יפה מקיימים ולא רק יפה דורשים

הדרומי

New member
ידידתיקצפת יקרה חבל שלא יצא לך

לקרוא את הודעתי גשי נא אחורה וראי את הודעתי בנידון ודבר שני קראתי את הודעתו של ידידינו אספרסו הודעה ארוכה ממצא? אבל היא גם אומרת לכאן וגם לכאן ודבר שלישי אני קטונטי מלהיות מנהל אני לא איש לדיבורים ואבל לאומת זאת אני איש למעשים יענו יד שניה כזה כול טוב לך ושבת שלום ושקטה בימים אלו. הדרומי

קצפת~

New member
דרומי הפסקתי להבין אותך............

מה אתה רוצה לומר?............... אספרסו אמר את הדברים בצורה הכי ממצה והגיונית שאפשר............ואני אכן קראתי כל מילה שנכתבה כאן בנושא................ כולנו חוטאים בקיטורים אבל כמה מאיתנו מוכנים להטות שכם וגם לעשות משהו לטובת האינטרס המשותף לכולנו? זו לא חכמה גדולה לתקוף ולקטר דרומי יקר ועצות צריכות להיות מעשיות ומחוברות למציאות שהרי כולנו יודעים מה גדול הוא ההבדל בין הרצוי למצוי

danistar

New member
ידידה שלום

תראה מר בחור . לאגודה יש פוצנטיאל לאלפי חברים . נניח 4000 ( כן כן אני לא מגזים וכמות יכולה לעלות ) . אם כל אחד משלם 150 שח .. תעשה לבד את החשבון
ותוסיף על זה עלויות של חסויות שניתן לקבל לעיתונים .. בבקשה וזו רק ההתחלה.

קצפת~

New member
דנידיןדין דין................

כתבתי כבר לדרומי .......ואני אומרת גם לך......מהיכרותי את האנשים...........על 70 ש"ח הם מקטרים שנה אז אתה מדבר על 150........ דנדוש לצערי אתה ואני די בודדים בחשיבה..............אנשים לא ישלמו סכום כזה..........תאמין לי אי יודעת מה אני אומרת.

הדרומי

New member
ואני רק מוסיף שגם 50 שח שילמנו

וגם 25 שח שילמנו ולמה בוכים כול השנה למה? כי אין תמורה לאגרה יש אבל לא מספיק ולא שווה מי משלם היום אגרת טלביזיה? רק פרירים ומי משלם דמי חבר לאגודה נכון רק הפרירים משלמים ובוכים כול השנה וביום הפקודה מקטרים בסולריומים על האגודה ולמה כי הם לא מוכנים להזיז את... כי זה מה שהם מכירים וזה חבל ואני נכון לא הרבה שנים באגודה רק 12 וחצי שנים שלך בידידות הדרומי

ידידיה

New member
לדניסטאר ערב טוב ושבת שלום

הייתי שמח אם תוכל לפרט כיצד תכפיל את מיסי החבר ובאותה עת תגדיל את מספר המשלמים עד כדי פי ארבעה. כיוון שאני חדש כאן וייתכן והפסדתי דברים שאולי נדונו כאן,הייתי שמח אם תוכל לפרט במספר נקודות: האם בכוונתך להתמודד על ראשות האגודה או להריץ מועמד מטעמך? האם קיימת תכנית מוצקה ומבוססת בנושא האגודה והטיפול בה?אם כן מהי התכנית? האם העמדת שכיר/ים בראש האגודה היא תכנית לזמן הקרוב או לעתיד לבוא? מה יהיו מטלות ויעדי השכירים הנ"ל? כיצד תבטיח עורף כלכלי לאורך זמן לתשלום משכורות ולקיום פעילויות של האגודה? איזה נתח תקציבי מתוכנן לתשלום משכורות ואיזה נתח יילך לפעילויות? איזה פעילויות תבצע האגודה?מה יהיו יעדיה? בתודה !

למעלה