הגיע 10 פעמים במייל אולי זה יצחיק קצת

הגיע 10 פעמים במייל אולי זה יצחיק קצת../images/Emo6.gif

שכנו של הכומר היה מספר מדי יום לכומר שהוא חטא אולם לצערו, הוא לא יכול לגלות במה חטא. "אם אני לא אדע במה חטאת", היה אומר הכומר מדי יום, "לא אוכל לכפר על חטאיך". כך נשנה הדבר כל יום עד שלכומר נמאס והוא החליט לעשות משהו בנדון. הוא לקח את בנו הקטן, הלביש עליו כנפיים ואמר לו, "תאמר לשכן מלמטה שאתה ישו ושעליו להתוודות על חטאיו" הילד נקשר לחבל והורד על ידי הכומר לשכן למטה. כשהוא הגיע למטה אמר הילד: "אני ישו, הכומר שלח אותי אלייך כדי שתתודה על חטאיך". השכן הנרגש שחזה בנס המתרחש לפניו אמר לישו, "חטאי הוא ששכבתי עם אשת הכומר". כשהילד עלה למעלה כשפניו נפולות הוא נשאל על ידי אביו: "ספר לי בני, מה היה חטאו של השכן שלנו ומדוע פניך נפולות כל כך?" השיב הילד לאבא שלו : "מילא החטא אבא, אתה יודע מה זה לרדת בתור בן של אלוהים... ולעלות בתור בן זונה ? "

nina41

New member
שלומי הופיע בדואט ישראלי עם אביטל לבני ערוץ23

זו תוכנית שכל פעם מתארחים זמרים מוכרים ביחד עם זמרים לא מוכרים וביחד מבצעים דואט של אותו זמר או זמרת מוכרים, והפעם שלומי הופיע שמה ביחד עם אביטל לבני שמי שזוכר את המחזמר ששלומי הישתתף בו אז היא גם וכעט הם ניפגשו כדיי לבצע את תנו ליגדול בשקט של שלומי שבת. היה נחמד מאוד. nina41

והיא זועקת אהבוני מלחמה אל נא תלמדוני את אהבת

הראוני , תנו לגדול בשקטטטטטטטטטטטט

karoleking

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifיום אהבה שמח לכל באי הפורום../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

לכל המאוהבים ומחפשי אהבה שביניכם...יום אהבה שמח! קרול

nina41

New member
../images/Emo23.gif שיהיה יום אהבה שמח לכולם../images/Emo23.gif

למעלה