הגירה לאוסטרלה/ניו זילנד

tal medina

New member
הגירה לאוסטרלה/ניו זילנד

חג שמח,
כחייל משוחרר עולות בי המחשבות החזקות לנסות ולעבור לחו"ל על מנת להגר ולחיות שם לתקופה או תמיד על מנת לעבוד ולחסוף כסף ואפילו להקים בית ומשפחה במצב קיצוני, המחשבה על התעסקות בנדלן או פתיחת עסק גם באות בחשבון,
הייתי רוצה לקרוא חומר או לקרוא מחברי פורום פה שמבינים ויכולים קצת לדון בעניין, אני שואל אחרי המון חיפושים שעברו בגוגל על ידי:
לאיזו מדינה ועיר הכי קל לעבור ולהגר לשם(במידה וזה אוסטרליה/ניו זילנד) בצורה קבועה ומה בנוגע לתקופת זמן ארוכה?לקנות בית ולהקים משפחה? או לחילופין לעבוד שם לתקופה?=פחות הגבלות.
לאיזו מדינה יהיה אפשר לפתוח עסק כישראלי או לעסוק בנדלן? באיזו מדינה ועיר אוכל לקבל ויזה(כולל אישור שהייה, אישור לעבודה)? באיזו מדינה ועיר אוכל לקבל שהייה לתמיד או פחות הגבלות וזמן או זמן שהייה ארוך מהרגיל-אשמח גם וגם
וכמובן איך אפשר ולא לדבר על יוקר המחיר והדיור, זה גם בא בחשבון כמובן בבחירת יעד

קל יותר מאיזו בחינה?

תקן אותי אם אני טועה, אבל בשלב מוקדם זה של חייך אין לך מקצוע ונסיון מקצועי, אין לך סכום כסף משמעותי, ואין לך קרובי משפחה באף אחת משתי המדינות.
&nbsp
כיוון שכך, אין לא לאוסטרליה ולא לנ"ז סיבה לתת לך ויזת הגירה כרגע.
המקסימום שאתה יכול לעשות הוא לבקש ויזת working holiday שתאפשר לך להגיע לשנה לצורך טיול ועבודה.
אופציה נוספת היא ויזת סטודנט, שתאפשר לך ללמוד (וקצת לעבוד), ובתנאים מסויימים תוכל לבקש להישאר אחרי התואר במגמה להגירה, אבל ויזת סטודנט פירושה שתצטרך לממן תואר, וזה לא זול בנ"ז או באוסטרליה.
&nbsp
אם אתה חושב לטווח הארוך, ומעוניין להגר, קח בחשבון שיש לך עוד כמה שנים טובות של 'עבודת הכנה' - רכישת מקצוע ונסיון - עד שתוכל להגר לכאן.
&nbsp
אין ממש הבדל בין ערים ומדינות מבחינת הגירה. בין אוסטרליה ונ"ז יש הבדלים בתנאי ההגירה, אבל בתוך כל ארץ ההבדלים קטנים עד לא קיימים.
&nbsp
לבסוף, הייתי מציע לך בחום ש חיפוש מדוקדק בארכיון הפורום בנושאים שמעניינים אותך. הרבה כבר נכתב כאן על השאלות שאתה שואל...

ANZ1

New member
בקצרה

כדי להגר (ולא משנה לאיזה מדינה) אתה צריך אחד מהדברים הבאים
1. השכלה גבוהה
2. קשרי משפחה (רצוי שזה יהיה בת זוג אזרחית)
3. מקצוע + הצעת עבודה ממעסיק מקומי
4. מיליוני דולרים מיותרים להשקעה.

למעלה