הגירה לאוסטרליה /ניוזילנד

ליאתמ10

New member
הגירה לאוסטרליה /ניוזילנד

שלום,
אני ובעלי (בני 36/39) +2 ילדים מעוניינים לצאת מסיר הלחץ (ישראל) לפחות לנסות הגירה לאוסטרליה(מלבורן)/ניו זילנד (ווילנגטון).
המקצועות שלנו אינם מתאימים למעבר על בסיס מקצועי (כלכלנית - ניהול פרויקטים בחברה פיננסית למעלה מעשור, ובן זוגי צלם ועורך וידאו למעלה מ15 שנה)
יש לי משפחה באוסטרליה ויש לי דרכון אירופאי (אין לי מושג האם דברים אלו תורמים).
מה האפשרויות והדרך היעילה ביותר להגירה?
במידה והדרך היחידה היא על בסיס לימודים (לי יש תואר ראשון בכלכלה) ובמידה וכן האם כל רישום לאוניברסיטה תקנה אישור עבודה ? אשמח לעזרה... וכמו כן, המלצות על אנשים מורשים להגירה..

תודה

ANZ1

New member
ניו זילנד כבר לא רלוונטית

ממשלת ניו זילנד הודיעה היום לפני זמן קצר שהיא סוגרת את רוב מסלולי ההגירה שהיו עד עכשיו, ואת המסלולים שנשארו הרף יעלה בהרבה, והמכסות ירדו, פשוט יותר ויותר ניו זילנדים ואוסטרלים עוברים לגור בניו זילנד, ניו זילנד לא רוצה מהגרים אחרים יותר.
מהיום סטודנטים בן לאומיים שלמדו בניו זילנד לא יוכלו להגר אחרי הלימודים,
כל מסלולים של אנשי מקצוע שהרף היה גבוה (140 נקודות או 100 נקודות והצעת עבודה) מהיום כל המסלולים יצטרכו 160 נקודות, זה אומר שהדרך היחידה להגר דרך מקצוע היא לקבל הצעת עבודה מחוץ לאוקלנד או הצעת עבודה באוקלנד במשכורת גבוהה מאד, בנוסף לתארים אקדמאים ובמקרה שלכם גם כמה שנות ניסיון מקומי.
אם אתם רוצים להגר לווינגטון יש 2 אפשרויות
1. מציעת מעסיק מקומי שירצה להעסיק אותך ויסביר למה הוא לא יכול להעסיק מקומי (מאד לא פשוט).
2. אם בעלך יקים עסק בהשקעה של מאות אלפי דולרים ויעסיק מספר עובדים מקומים בעסק.

ANZ1

New member
תחכי שהאוסטרלים יענו

או תפני לסוכן הגירה שיענה לך באופן רישמי יותר,
למרות שאם אני צריך לשער, אני מניח שזה דומה לניו זילנד, אם אין לך מקצוע מבוקש, פרט לעובדה שאם תגיעי ללמוד תואר שני, בעלך יקבל אישור עבודה, ובהמשך כנראה ויזת עבודה אחרי לימודים, ואולי אפשרויות הגירה בסוף,
אגב, עוד לא פירסמו את הדרישות המדויקות בניו זילנד, ויכול להיות שאם תבואי ללמוד תואר שני בניו זילנד זה עדיין יהיה אפשרי, ורק סוגרים את אפשרויות ההגירה של לימודים לרמה יותר נמוכה.
למרות שצריך לזכור שכל מסלול כזה שלא נותן לכם היום תושבות, כמו למשל לימודים,
יכול להוביל שעד שתגיעי ליעד (עוד שנתיים לימודים ועוד שנתיים עבודה), החוקים ישתנו והשערים יסגרו,
אז כן, בקצרה נראה שהדרך שלכם להגר לאחת המדינות היא אם תלמדי לתואר שני, הבעיות הם 2 : כספיות , שכר לימוד לשנה הוא מאד מאד גבוה לסטודנטים בן לאומיים (30-40 אלף דולר לשנה), ובנוסף את לא ממש תוכלי לעבוד תוך כדי, ושנית, כל "המסלול" הזה לא בטוח לתוצאה הסופית.
מה שקורה כרגע בניו זילנד, עשרות אלפי סטודנטים בן לאומים שבאו לניו זילנד עם מטרה עיקרית להגר בסוף הלימודים, מוצאים את עצמם בבעיה קשה.
כל שנה (בכל העולם) דרישות ההגירה רק נהיים יותר ויותר קשים.

Caput femoris

New member
ANZ סיכם את זה יפה

ובקצרה - לימודים לתואר שני בהחלט יביאו אתכם לאוסטרליה ובעלך יוכל לעבוד, אבל מדובר בהרפתקאה מאוד יקרה (בעיקר עם ילדים) שלא בטוח בכלל שתביא אתכם לויזת הגירה.

למעלה