הגירה לאנגליה

roniway1

New member
הגירה לאנגליה

רציתי לדעת כמה דברים: 1.כאשר אני ממלא את הטופס לויזת ההגירה , האם ניתן לשלוח בדואר או חייב להגיע לשגרירות הבריטית? 2.האם צריך ריאיון ? ובהנחה שכן ,אחרי כמה זמן מזמנים לריאיון? 3.האם יש כאן מישהו שקיבל ויזת הגירה לבריטניה? אשמח לקבל טיפים בעניין לגבי ההליך. 4.האם מקצוע הבנייה הוא מקצוע מועדף בבריטניה? (ניתן להגר לפי מקצוע?).

oranje boven

New member
הלווווווווווווווווווווו

ככה אומרים בהולנדית למי שקצת עבר את הגבול של הטעם הטוב... (בלי להתנשא!)

roniway1

New member
שיהיה לכם כל טוב

שיהיה לכם רק טוב , ונא לא להתעצבן בבקשה יותר מדי אני מבטיח לא לשלוח שום הודעה בפורום הזה. את התשובות שאני צריך אחפש בפורום אחר. כל טוב ופסח שמח!

een ogenblik

New member
לפני שנעלבת, ניסית לחפש תשובות

במנגנון החיפוש של הפורום? או סתם אתה נוהג להתפרץ למקומות שאינך מכיר, מבלי לבדוק מה קורה שם? אתה לא צריך להציב אפילו הודעה אחת בפורום, כדי לדעת (מתוך הפורום) את כל התשובות. כך שאתה יכול עדין להתעלם מאיתנו, ולקבל את תשובותיך.

מקצוע הבנייה מועדף

באנגליה ע"י אנגלים. שמתם לב שבאף אתר בנייה לא עובדים זרים כמעט? אפילו לא הודים. ה- UNION לא מרשה זרים או שרק אנגלים בוחרים לעבוד בבנייה? גם בכבישים לא ראיתי זרים עובדים... מצד שני אני לא מכיר NEWSAGENT אנגלי אחד...

oranje boven

New member
אותו הדבר פה.

מקצוע הבניה הוא מקצוע מכובד, עם הטבות מפליגות ומשכורות לא רעות בכלל. בנוסף,יש דרישות לימוד מסוימות. וקורסים. גם עובדי הזבל והכבישים הם כ ו ל ם הולנדים. מדיניות חכמה שקבעה שיש לתת למקצועות חיוניים עדיפות (תנאים טובים, תגמולים) וע"י כך להפוך אותם לאטרקטיבים.

למעלה