הגירה לארה"ב

u d i 1

New member
הגירה לארה"ב../images/Emo35.gif

שלום לכולם! אני בן 29 נשוי ללא ילדים. שנינו עם תואר ראשון אמריקאי במנהל עסקים לי יש גם דיפלומה בהנדסה אזרחית. בנוסף יש לי רשיון נהיגה אמריקאי ממדינת מרילנד בתוקף. ברשותי מספר שאלות: 1. מה הסיכויים לקבלת ויזת עבודה? 2. אם יש לי ספונסר אז מה האיפיונים לגביו? 3. האם אפשר להשכיר דירה ללא SCN? 4. האם אפשר לקנות רכב ולעשות ביטוח ללא SCN? 5. הייתי לפני 3 חודשים לתקופה של 3 חודש והיה לי ויזה ל5 חודש האם יהיו לי בעיות בכניסה חזרה? 6. אשתי חרגה בזמן שהייתה בשבועיים לפני 4 שניםת האם יהיה לה בעיה בכניסה חזרה? 7. האם יש חברות כ"א בבעלות ישראלים? 8. האם יש קושי בפתיחת חשבון בנק מלבד במדינת מרילנד? 9. האם אני אוכל לשדרג את רשיון הנהיגה שלי למדינה אחרת בארה"ב? 10. האם יש עו"ד מומלץ בניו-יורק או מקום אחר ? 11. תודה על הסבלנות. אשמח לקבל תשובות וגם לעזור לאחר שהייתי בפעם השלישית בארה"ב. תודה יריב

קצת תשובות

1. אם תמצא מעסיק שיהיה ספונסר, תוכל לקבל ויזה, כמו כולם 2. לא הבנתי את השאלה, מה האיפיונים??? 3. קודם כל זה SSN והתשובה היא תלוי במי שמשכיר לך. מעולם לא ביקשו ממני SSN כדי לשכור דירה, אבל לפעמים הם ירצו להריץ CREDIT CHECK ואז כן יחייבו. 4. לא 5. אם תנסה להכנס על ויזת תייר ייתכן וזה יראה תמוה. הכל נתון לשיקולו הבלעדי של פקיד ההגירה בעת הכניסה. 6. אם זה לפני 4 שנים קרוב לוודאי שלא. אם זה אחרי ה-11 בספטמבר 2001 אז כנראה שכן. 7. קרוב לודאי שיש 8. אין שום בעיה לפתוח חשבון בנק, לא משנה באיזו מדינה, זה תלוי בדרישות הבנק הספציפי 9. באופן עקרוני תוכל להמיר רשיון של מדינה אחרת בכל מדינה. ייתכן והיום ידרשו ממך SSN 10. יש לנו עורך דין בפורום, יעקב שפושניק, שמסייע בתחומי הגירה. אתה מוזמן לחפש את פרטיו במאמרי הפורום ולפנות אליו, הוא מאוד נחמד בהצלחה.

u d i 1

New member
../images/Emo51.gifעדי

קודם כל תודה רבה על התשובות. -מצאתי את העו"ד שפושניק בפורום ואני אנסה לשלוח לו email -נאמר לי ע"י חבר שהוא התבקש לחזור לארץ בכדי שיחתמו לו על ויזת העבודה בארץ לאחר שקיבל אישור בארה"ב, האם זוהי פרוצדורה חדשה? -מהן הדרישות מהספונסר? -האם כזוג מספיק שאחד מקבל ויזת עבודה? -האם יש לי יתרון ברשיון נהיגה אמריקאי? (אם כן-מהו?) -אם ברצוני לפתוח עסקת, האם זה אפשרי? מה הקריטריונים? אפשר אולי שותפות? -אם אני מיבא מהארץ ישנן איזשהם הקלות בקבלת ויזת עבודה? תודה לך עדי.

למעלה