הגירה לטורונטו

משה8239

New member
הגירה לטורונטו

אנו עומדים להגר ה8-09 [עוד שנה מהיום].אנו נהגר עם הצעת עבודה [בתיכנון] בתחום תכנות מחשבים של אשתי [עם 10 שנות ניסיון].לנו 3 ילדים.מספר שאלות האם כדי להתחיל בתהליך היום ?או שעדיף לחכות עד שנעבור ונקבל אישור מהמעסיק לקביעות ולהאיץ את התהליך?מה השיקולים? כ"כ אני אהיה עם MBA וניסיון תעסוקתי גם כשכיר וגם כעצמאי.[מנהל פיתוח עסקי].האם יש לי סיכוי מצוא עבודה?[האנגלית שלי חלשה.]מה מומלץ לי לעשות כדי למצוא עבודה לפחות כדי לשפר את האנגלית בשלב 1.או שאולי עדיף להתמקד בעסק עצמאי.והאם יש אישורים מיוחדים שאני אמור להוציא?אם כן מתי ? תודה מראש. אחלה פורום.

אם האנגלית של אשתך סבירה, מומלץ לעבור עם PR

זה מאד מקל על החיים בשל היכולת לקבל משכנתאות בייתר קלות, וכן קצבת ילדים ועוד דברים שבעלי היתר עבודה זמני לא מקבלים, וגם בגלל החופש הנוסף שזה נותן. שנה הוא פרק זמן מצויין לטפל בסידורים בלי לחץ, ומומלץ להתחיל מייד. המעסיק הפוטנציאלי שלכם צריך להגיש בהקדם בקשה מסוג AEO עבור אשתך למחלקת משאבי אנוש HRSDC (משרד העבודה הקנדי). בהנחה שלאשתך יש תואר ראשון, היא צריכה להירשם כבר עכשיו לבחינת IELTS ברמת גן , וממש לא משנה איזה ציון היא תקבל כי בזכות ה AEO והתואר, היא עוברת את סף הניקוד הנדרש. ברגע שיגיעו ציוני ה IELTS והמלצת HRSDC (למתכנתים באונטריו זה לוקח כ 6 שבועות), אתם צריכים להגיש לשגרירות הקנדית בתל אביב תיק הגירה מלא, אז כדאי להתחיל לאסוף תעודות השכלה, אישורי העסקה, תעודות לידה, ואישור על תשלומי הביטוח הלאומי של המעסיקים (מזמינים מביטוח לאומי באינטרנט). כמה שבועות אחרי שתגישו את התיק, תקבלו זימון לרופא, וכחודשיים אחרי הבדיקה, תקבלו ויזה של תושבי קבע. בהצלחה.

רק אחד במשפחה מגיש בקשה והשאר

מקבלים את הויזות כחלק מהתיק, הבקשה כוללת את כולם.. רק המבקש הראשי צריך להיבחן באנגלית. בקשר לתעסוקה, כדאי לך לנצל את השנה הזו כדי ללמוד אנגלית: דיבור קריאה וכתיבה, תוכל לעבוד כשכיר, אבל פתיחת עסק עצמאי תאפשר לך להשתלב יותר מהר, ולהרוויח יותר כסף, אם אתה בנוי להיות יזם, ואתה אדם אנרגטי וגמיש, אבל אנגלית בסיסית טובה היא תנאי להצלחה.

משה8239

New member
בנוסף

ראשית תודה. אני מעריך שיקח לי בין חצי שנה לשנה להקים עסק וללמוד את השוק. מה המשכורת שאשתי תוכל להרוויח והאם נוכל לחיות מזה ללא שכר נוסף. כ"כ האם עדיף לשכור דירה או בית פרטי [כ4 חדרים].מה ההבדל במחירים.[בגדול]

אין כאן דירות 4 חדרים, וגם דירות 3 חדרים קשה

מאד למצוא. אם אתה צריך 3 חדרים או יותר, הפתרון הוא בדרך כלל בית ולא דירה. המחירים נעים בין 1500 דולר לחודש ל 2500 דולר לחודש לא כולל חשבונות חימום וחשמל.

למעלה