הגירה למניטובה יש כמה השאלות...

shyi1

New member
הגירה למניטובה יש כמה השאלות...

כשסיימתי לעשות את מבחן הנקודות של קריטריונים ואיך נדע כמה נקודות נקבל?? מה דבר הראשון להתחיל לעשות סידורים להגירה למניטובה?? מבחן או לשלוח קורות חיים (בעברית או אנגלית) או מה?? אודה לעונים!

shyi1

New member
הלו?? אף אחד מכם לא עבר את התהליך של מניטובה?

תענו לי בבקשה!!!!!!!

shyi1

New member
מניין לך לדעת אם יקבלו אותי או לא?? מי אמר

שצריך מעל 80?? חוץ מזה אתה לא עברת את התהליך של מניטובה אלא של מונטריאל'לה...

אין שום מבחן שצריך לעשות,רק רעיון קבלה.......

שהקהילה מזמינים אותך,בדרך כלל הרעיון הוא ידע באנגלית בסיסית,לגבי המכתב שצריך לשלוח אליהם זה ביחד אם הקורות חיים מצורף,והכל באנגלית מקווה שעזרתי .לגבי מידע נרחב יותר ,אני שומר את הזכות לדני קי מהפורום,מומחה מניטובה. בכבוד רב.

shyi1

New member
כן כן אני מסכים איתך על זה...אבל דני הסביר לי

במיילים שצריך לעבור איזה בחינה של עד 55 נקודות על השיטה של מניטובה ואחרי זה אם עברת את 55 נקודות שולחים את קורות חיים לקהילת...וכ'ו... אני כאן בגלל שלא הבנתי מספיק היטב את התשובות של דני הוא ענה רק בקיצור ובזלזול...(דני אני מדבר ברציניות!) תענה הכול והכול במה שאתה יודע אם אתה טועה ודני יבוא לתקן אותך ללא הבעיות!

shyi1

New member
מה?? אינך עברת את זה?? לפי מה שאני רואה שגם

אתה בתהליך של מניטובה!?!?

shyi1

New member
dannyk27 למה אינך מגיב גם ללי??? כולם אומרים

לי שאתה מומחה למניטובה...וכך למה אינך עונה לי על הכול לפי מה שצריך!?!?!?!???????

יש לנו יום יום חג

יש לנו חג יום יום היום חג לאומי יום הולדת למלכה מותר לישון עד מאוחר מותר לצאת לטבע מותר לא לפתוח פורום על הבוקר אם תרצה לכל שאלה תשובה לך על יצחק לבנון

shyi1

New member
הגירה למניטובה תעזורו לי בבקשה!

כשסיימתי לעשות את מבחן הנקודות של קריטריונים ואיך נדע כמה נקודות נקבל?? מה דבר הראשון להתחיל לעשות סידורים להגירה למניטובה?? מבחן או לשלוח קורות חיים (בעברית או אנגלית) או מה?? מה עוד אפשר לעשות בשביל להתחיל את התהליך הזה?? אודה לעונים באמת!!! אני יודע שהרבה עברו את התהליך הזה!

למעלה