הגירה לניו זיאלנד או אוסטרליה

DHighLander

New member
הגירה לניו זיאלנד או אוסטרליה

שלום .
אני לקראתי סיום לימודי הנדסאי אלקטרוניקה, וגם לוקח קורסים אקדמים בטכניון אבל סיום התואר עוד רחוק .
אני מסיים את הלימודים בעוד סמסטר , ורוצה באופן מיידי או הכי מוקדם שאפשר להגר לאוסטרליה או ניו זיאלנד.
קראתי בפורומים , ובאתרי סוכני ההגירה על המקצועות הנדרשים ותהליך ההגירה וכו , ובכל זאת אני מוצף במידע ואשמח עם תוכלו לעזור ולעשות סדר בדברים .
א אני אסיים הנדסאי אלקטרוניקה, איזה מקצוע מקביל לו ברשימת המקצועות הנדרשים בניו זיאלנד או אוסטרליה ?
ב האם וכמה זמן ניסיון צריך במקצוע ? עבדתי כשנה בחברת הייטק .
ג כמה זמן אורך תהליך ההגירה , והאם אני כבר יכול להגר בלי עוד ניסיון עבודה מקצועי עם מקצוע ההנדסאי אלקטרוניקה?
ואיך אפשר למצוא מעסיק בתחום ?
ד מה סדר גודל העלויות של תהליך ההגירה לאחת המדינות כולל עלות ראשוניות של וויזות, אישורים כאלו ואחרים , "המרת" התעודה שלי שתוכל במדינת היעד, מחיה ראשונית וכו ?

תודה

Caput femoris

New member
ברוך הבא

כמו תמיד, אם אתה רציני לגבי הגירה השלב הראשון הוא להיוועץ בסוכן הגירה מורשה שגם יענה על כל השאלות (על בסיס המידע העדכני ביותר, כי הממזרים משנים את החוקים מדי פעם) וגם ייתן לך תכנית פעולה לנסיבות הספציפיות שלך.
הרבה מאיתנו נועצו בחבר פורום בשם Monash אבל יש גם אחרים.

נראה שתצטרך לצבור עוד קצת ניסיון מקצועי לאחר סיום הלימודים לפני שתוכל להגיש טפסים. אבל בכל מקרה יש דברים שאפשר להתחיל לעבוד עליהם כבר עכשיו, כמו האנגלית ובחירת מסלול מקצועי שסביר שיהיה נדרש בשנים הקרובות.

DHighLander

New member
תודה, ועוד , לגבי עלויות

שלום ותודה על התגובה.
אשמח לשמוע מאנשים לגבי תהליך ומשך זמן התהליך של ההגירה.
אני יודע שיש את עניין סוכני ההגירה ואכן אפנה אליהם בקרוב .
מאוד אשמח ואודה אם אנשים יוכלו לכתוב לי לגבי סדר גודל של עלויות ההגירה לניו זיאלנד או אוסטרליה , ויזות , בדיקות רפואיות , תרגום מסמכים וכן גם שימוש בשירותיו של סוכן הגירה.
תודה

Caput femoris

New member
לפני שלוש שנים

כל התהליך לויזה 190 (סוכן, skill assessment, IELTS, בדיקות רפואיות והגשת הבקשה העיקרית) עלה כ 7500 דולר אוסטרלי ולקח תשעה חודשים.

DHighLander

New member
הגירה ניו זילנד VS אוסטרליה

שלום , בהמשך לפוסט המקורי , שאלות נוספות , אשמח גם אם מי שיכול ורוצה יפנה אליי בפרטי או אפנה אל מי שמעוניין כדי לשאול שאלות ולקבל יותר מידע.

אז כמה שאלות , אשמח לתשובות נפרדות לגבי אוסטרליה וניו זילנד ואוסטרליה. תודה
1 כמה ניסיון עבודה במקצוע נדרש צריך כדי להתחיל תהליך הגירה אם בכלל?
אני אסיים הנדסאי אלקטרוניקה בהצטיינות ובנוסף אני עושה קורסים אקדמיים לתואר בטכניון אני אני לא אסיים את הלימודים לתואר, מאחר ואני רוצה להגר כמה שיותר מהר אחרי סיום לימודיי ואני מסיים בערך באוגוסט - ספטמבר.
הבנתי שיש למקצוע הנל ביקוש בשתי המדינות .
2 מה היתרונות ,וחסרונות של ניו זילנד לעומת אוסטרליה , ובכלל אשמח לשמוע חוויות ולקבל דעות ורעיונות ולשמוע מניסיונכם .
3 מציאת עבודה, במקצוע במדינת ההגירה, איפה יותר קל למצוע עבודה , מה הדרך הנכונה להשיג ספונסר שאז הבנתי שיותר קל ויותר מהר כל תהליך ההגירה ואיך בכלל מתחילים את התהליך ?
4 מה העלויות של ההגירה לני זילנד? אגרות , תרגום מסמכים , סוכן הגירה , ויזות וכו ? הבנתי שלפחות בתקופה הראשונית ( כמה זמן זה?) אני על ויזה זמנית עד שאקבל תושבות קבועה, ( כמה זמן זה לוקח ?)
באותה תקופה הבנתי שאני צריך גם לרכוש ביטוח בריאות פרטי .
וגם בנוסף יש הוצאות מעבר ראשוניות ( מלבד טיסה והעלויות שפירטתי קודם) ,שכירת דירה,קניית רכב במידה ונדרש, או כסף ראשוני כדי לממן מחיה עד מציאת עבודה. והוצאות אחרות שונות ומשונות , אז כמה כל הסיפור אמור לעלות לי בערך ?
גם עבור ניו זילנד וגם עבור אוסטרליה אם אני מכוון לכוון עיר מרכזית כמו מלבורן ,פרת , או אוקלנד או ולינטון בניו זילנד.

עדיין אל טיילתי או ביקרתי במדינות הנל , אבל אנשים שאני מכיר והיו אמרו בעיקר דברים טובים. וכן כנראה אעשה טיול מכין בקיץ אולי .

5 איזה תהליכים כדאי \ אפשר להתחיל אותם כבר עכשיו אם בכלל ?
בכלל אשמח להכוונה בנושא , כי התחלתי לקרוא , אני מוצף במידע ולא מכיר מישהוא שגר שם כיום ושיכול לכוון אותי .
תודה על העזרה, ומקווה בקרוב להיות שם .

תשובות מאד מאד חלקיות:

1. שנתיים
2. אלה שתי מדינות שונות בתכלית. רשימת יתרונות וחסרונות כזו יכולה למלא ספרים שלמים.
3. אלה שלוש או ארבע שאלות שונות לגמרי.
4. כמה עשרות אלפי דולרים.
5. ללמוד אנגלית חזק ומהר.
&nbsp
והכי חשוב מבחינתך: אתה חייב, אבל חייב, להיכנס לאתרי משרדי ההגירה של שתי המדינות הללו, ולבלות בכל אחד מהם כמה שעות טובות, עם עט ונייר, כדי להתחיל להבין מי נגד מי.

למעלה