הגירה לניו זילנד - עזרה

maxim11111

New member
הגירה לניו זילנד - עזרה

שלום רב לכל חברי הפורום !!!!
מבקש עזרה בהחלטה האם להגר לניו זילנד
מספר שאלות בנוגע להגירה לניו זילנד.
קצת פרטים אלינו:
1. אני בן 35 תואר שני במינהל עסקים במימון ושוק ההון עובד בבנק ככלכלן מעל 8 שנים.
2. אישתי בת 34 בעלת תואר שני במינהל עסקים במימון ושוק ההון עובדת בבנק אחראית קשרי לקוחות מעל 10 שנים.
3. ילד מעל שנה.
4. אישתי ניבחנה במבחן IELTS וקיבלה בממוצע 7.5.
5. אין לנו קרובי משפחה בניו זילנד.
6. אין לנו הצעת עבודה ממעסיק ניו זילנדי
השאלות
1. האם יש לנו סיכוי להגר לניו זילנד ?
2 האם יש צורך לקחת יועץ הגירה או אפשר לבצע תהליך באופן עצמאי ?
3. במידה ועדיף לקחת יועץ, האם יש המלצות למישהוא ספציפי ?
4. מה העלויות הקרוחות בהגירה (יועץ, מסמכים וכדומה)
5 כמה זמן אורך התהליך ?
6 איך אפשר למצוא מעסיק פוטנציאלי ?
7 במידה והולכים על מסלול לימודים - הרי לא מקבלים אישור לכל המשפחה אלא רק מי שלומד ואז איך מביאים משפחה ? כמו כן אחרי הלימודים/קורס לא יכולים להישאר ולקבל אזרחות. האם הבנתי נכון ?
תודה רבה על כל העוזרים והעונים
 

ANZ1

New member
כן, לא, אולי

קיה אורה (ברוכים הבאים)
כמה עובדות
1. המקצועות שלכם, אנשי מימון בנקאות ופיננסים לא נמצאים באף רשימת הגירה, לא ברשימה של חוסר לטווח רחוק (מאפשר הגירה באופן ישיר בלי הצעת עבודה), וגם לא ברשימת המקצועות שחסרים באופן זמני (שמאפשרים הגירה דרך הצעת עבודה), אתם לא צריכים בשביל זה סוכן הגירה או לסמוך עלי, תבדקו לבד באתר ההגירה,הכל כתוב ברור.
2. יש עודף גדול של של אנשי פיננסים מקומיים, הרבה אנשי מימון מקומיים נוסעים לעבוד באוסטרליה, ארצות הברית או במקומות אחרים כי אין מספיק עבודה, לכאורה זה מוזר, כי בניו זילנד הקטנה יש המון בנקים ענקיים, אבל כנראה שהרבה מקומיים שרוצים ללמוד (כאן זה לא מדינה שכולם לומדים הייטק) הולכים ללמוד מקצועות כמו ניהול, כלכלה ומימון ובסוף מוצאים את עצמם מעבר לתעלה בסידני.
כך שלסיכום אם המטרה לעבור לניו זילנד כדי להמשיך לעבוד בתור אנשי מימון, הסיכוי קטן, תצטרכו למצוא מעסיק שיצטרך לתת הסבר מאד טוב ומיוחד למה הוא צריך אתכם למרות שאין חוסר של עובדים מקומיים (לא סביר)
ובכלל , לא ברור למה אנשי פיננסים שרוצים להגר מישראל (מקום קטן אבל מאד פעיל בתחום הפיננסים) לא עוברים למרכז פיננסי (ניו יורק, לונדון, הונג קונג).
ניו זילנד ידועה בטבע שלה, ברוגע ,בריחוק מהעולם והבלאגן - לא בדיוק מקום לפיננסים.
אבל ! אם אתם רוצים לשנות אווירה ולהתחיל משהו אחר, וגם הרווחתם הרבה כמו שאנשי פיננסים צריכים, יש כל מני אפשרויות, מהאפשרות הקטנה (בינונית) לעבור דרך הקמת עסק, בשביל זה תצטרכו כמה מאות אלפי דולרים להשקעה, או מאפשרות גדולה של מעבר דרך השקעה - כמה מיליונים, או מעבר בקלות של השקעה של 10 מיליון דולר נ.ז.
או את האפשרות שכתבת ושאלת ,דרך לימודים, זה מסלול נח ויעיל מכמה סיבות, ובעיתי מסיבות אחרות.
אם אחד מכם יירשם לתואר שני או שלישי, הוא יקבל ויזת סטודנט ,הבן ובן הזוג יקבלו ויזת נתמך של סטודנט, והבן זוג יקבל אישור עבודה, אבל זה נכוןרק לתואר מתקדם לתואר ראשון בן הזוג לא יוכל לעבוד.
בסוף הלימודים תקבלו עוד ויזת עבודה פתוחה באורך הלימודים, סביר שבדרך יהיו לכם מספיק ניקוד להגירה (בניגוד למה שכתבת), אבל ההגירה תהיה בכמה שלבים
1. ויזת סטודנט זמנית
2. ויזת עבודה אחרי לימודים
3. קבלת תושבות זמנית
4. קבלת תושבות קבע אחרי שנתיים
5. קבלת אזרחות.
דווקא הגירה דרך לימודים היא מסלול די בטוח, אם הסטודנט ילמד ויסיים, ואם הבן זוג ימצא עבודה ואם יש לכם מספיק כסף, כי שכר הלימוד לסטודנטים זרים הוא מאד גבוה.
 
למעלה