הגירה לניו זילנד

OferShakedi

New member
הגירה לניו זילנד

שלום,
אני ואישתי מעוניינים לעבוד בניו זילנד לתקופה של שנה-שנתיים עם אופציה ליותר.
מילאתי שאלון הערכת נקודות זכות ל-Skilled Migrant ויצא 140 (בהנחה שנעבור את מבחן האנגלית ושיקבלו את התואר שלי ממכללה).

רציתי לשאול:
1. האם זה סוג הויזה המתאימה או שיש סוג אחר, יותר "קל"?
2. כמה זמן לוקח כל התהליך ומה הסיכוי במידה ולשנינו אין הצעת עבודה מקומית.
3. האם כדאי לקחת יועץ הגירה? כמה עולה פחות או יותר?

תודה

ANZ1

New member
ברוכים הבאים

קודם כל תבדוק טוב ושוב פעם את הניקוד, המערכת בנויה ככה שרק מעטים מאד יכולים לקבל 140 נקודות בלי שיש להם הצעת עבודה \ הם למדו בניו זינלד \ עבדו בניו זינלד, מערכת הנקודות היא מבלבלת, יש סעיפים שצריך לבחור רק מתוך אחד, או סעיפים שאתה זכאי להם רק אם הם קרו בניו זינלד וכו.
רוב האנשים מסמנים בנדיבות יתרה לעצמם נקודות, מספיק שיש לכם רק 135 נקודות ואתם כבר לא יכולים להגר, אז תקרא טוב את כל הסעיפים, את כל הקישורים , נדמה לי שצריך להיות עם תואר שני ומקצוע ברשימת המקצועות החסרים לטווח ארוך כדי להגיע למינימום של 140.
אם באמת יש לכם 140 נקודות אתם יכולים להגיש בקשה, לבד או עם סוכן הגירה, אני ממליץ לעבוד עם סוכן הגירה, קודם כל בשיחת היעוץ הוא יבדוק אם מה שבדקתם נכון, וסביר שהוא יראה לכם את הטעויות, ואז התוכנית הזאת תצטרך להשתנות, כמה הוא עולה ? תלוי בסוכן, אבל מדובר על אלפי דולרים (5-10), אנשים לא מבקשים תושבות רק בשביל לעבור לשנה או שנתיים, זה תהליך רציני וארוך ומסובך.
הניקוד שבדקתם הוא להגירת קבע לא לויזה זמנית, לכן זה סיפור יקר וארוך, בדרך כלל מההתחלה של הרצון ועד שאתם מקבלים ויזות לוקח לפחות שנה ולפחות עשרת אלפים דולר.
(עלויות סוכן הגירה, ויזות, מבחנים, אישורי מקצוע כל אחד מהם זה דבר יקר)
וזה עוד לפני אלפי דולרים של המעבר עצמו.
אם אתם רוצים לעבור רק לזמן קצר של שנה מסלול קבע לא בטוח מתאים לכם.
אם אתם צעירים מגיל 30 אתם יכולים להגיע עם ויזת טיול ועבודה לשנה,
אם אתם מעל גיל 30, ויזה זמנית עוברת דרך מציאת מעסיק מקומי שירצה להעסיק אתכם ותהליך של בקשת ויזה, שזה תהליך יותר קצר ויותר זול מקבלת תושבות, אבל בשביל זה צריך למצוא מעסיק מראש וזה תהליך כמעט בלתי אפשרי.
ויש דרך של הגירה דרך לימודים, אם אחד מכם ירשם לתואר שני.
מצד שלישי, אם יש לכם באמת 140 נקודות, הגירה דרך תושבות היא הכי קלה ונכונה אם אתם רצינים.

OferShakedi

New member
תודה, שאלות נוספות

תודה על התשובות.

יכול להיות שמילאתי בצורה לא נכונה והניקוד אמור להיות נמוך יותר (למרות שלשנינו תואר ראשון במקצוע ברשימת המחסור), האם פחות מ-140 לא יאפשר לי לקבל את הויזה?

אנחנו בני 31 ככה שהדרך היחידה שבה נוכל לעבוד בניו-זילנד היא רק אם נמצא מעסיק מקומי, וגם אז זה רק לשנה? (קראתי באתר ההגירה שזה 9 חודשים)

מה לגבי אוסטרליה, האם התהליך שם יכול להיות קל יותר?

תודה רבה

ANZ1

New member
תשובות

- כן, 140 נקודות זה המינימום להגירה בלי הצעת עבודה
- כמו שכתבתי יש הרבה סעיפים קטנים שמאד משנים, למשל מקצוע נדרש, השאלה באיזה רשימה בדיוק, מה המאפיינים של המקצוע המסוים והתואר שלך, למשל בחלק מהמקצועות ההנדסיים דורשים תואר מהנדס עם הונור, או ניסיון מסוים בתפקידים מסוימים.
- כמו שהמלצתי אם אתם רצינים, תפנו לסוכן הגירה, שלמו לו 100-200 דולר לשיחת ייעוץ תשלחו אליו את כל הפרטים המדויקים שכם והוא יעריך איפה אתם עומדים.
- ויזת עבודה עם מעסיק מקומי היא לא לשנה, אלא למספר שנים, עד אז כבר תקבלו מספיק ניקוד להגירה קבועה.
- אוסטרליה מדינה שונה מניו זינלד, עם אפשרויות אחרות, אבל בכל מקרה זה לא קל או קשה יותר, אלא אחר, מי שעונה להגדרות ומתאים , זה קל לו, מי שלא עונה זה בלתי אפשרי.
אבל בכל מקום, גם באוסטרליה זה תהליך ארוך ויקר.
אם אתם מעונינים באוסטרליה תפנו לסוכן הגירה אוסטרלי.

למעלה