הגירה לניו זילנד

rafaels9

New member
הגירה לניו זילנד

היי!
אני ובת זוגתי חשבנו על אופציה של הגירה לניו זילנד ורצינו לדעת עד כמה זה אפשרי מבחנתינו
בת זוגתי בעלת mba
אני בעל עסק משנה 2008 העוסק בפיתוח תוכנה רוב הלקוחות שלי כאן בארץ.

עד כמה זה אפשרי?
מה צריך לעשות? וכמה זמן זה אמור לקחת?
ומה העלויות מחייה מול ישראל?

ANZ1

New member
כן לא שחור לבן

מהפרטים שכתבת אי אפשר לדעת אם יש מסלול הגירה כלשהוא שאתם מתאימים,
אני ארשום כמה מסלולי הגירה הקיימים ותראה אם יש משהו שיכול להתאים לכם,
בכל מקרה, כל המסלולים וכל הפרטים נמצאים בצורה ברורה ומפורטת באתר ההגירה, ואם תחשבו שיש מסלול כלשהוא שכן מתאים לכם , אני מציע לפנות לסוכן הגירה מוסמך שיעבור איתכם בהתחלה על האפשרויות שלכם עם עיניים מקצועיות.
1. דרך מציאת מעסיק מקומי, אם אחד מכם ימצא מעסיק מקומי שיקבל אישור שהתפקיד, ואתם מתאימים לקבל הצעת עבודה, אז או שיהיה לכם מספיק ניקוד להגירה או שתגיעו עם ויזת עבודה ובהמשך אחרי כמה שנים יהיה לכם מספיק ניקוד להגירה קבועה.
לא ברור מה המקצוע של אישתך ,MBA זה לא מקצוע, ולא ברור מה המקצוע שלך, מה ההשכלה שלך ואם אתה רוצה להיות שכיר.
2. דרך לימודים, אם אחד מכם ירשם ללמודים לתואר שני או שלישי, בן הזוג יקבל אישור עבודה ובסוף הלימודים תקבלו עוד ויזת עבודה, ומתי שהוא בדרך כנראה יהיה לכם מספיק ניקוד להגירה.
3. דרך הקמת עסק, אם אתה רוצה להקים עסק בניו זילנד, להשקיע כמה מאות אלפי דולרים ולהעסיק כמה עובדים מקומים, יש ויזת הקמת עסק.
4. דרך השקעה פסיבית של מיליוני דולרים.

לגבי השאלות שלכם, התהליך לוקח זמן, בן כמה חודשים לכמה שנים תלוי איזה מסלול מתאים לכם.
ניו זילנד יקרה, קשה להשוות כי אין שום דבר דומה, בישראל 90 אחוז מהישראלים גרים בדירה בבית קומות, בניו זילנד 95 אחוז מהאנשים גרים בבתים פרטים לא רחוק מהים, אז איך אפשר להשוות, תלוי לאן תעברו, במה תעברו, אבל אם רמת חיים חשובה לכם תעברו לארצות הברית, לניו זילנד עוברים בשביל איכות חיים.

למעלה