הגירה לפי מיקצוע

reuven11111

New member
הגירה לפי מיקצוע

יש לי שאלה אני ואישתי מעצבי שיער כבר למעלה מ 8 שנים (4 שנים בתור עצמאים)+2 ילדים. שאלתי היא ,האם המקצוע מבוקש ואם יש בכלל "תרבות מספרות" ,בכדי להתחיל תהליך הגירה. כדי להיתקבל ולעבוד תחילה בתור שכיר ואחר כך לפתוח עסק. תודה לעונים.

Astroo

New member
איך תגיעו לניקוד הדרוש כדי להגר?

מעצב שיער זה לא מקצוע שדורש לפחות תעודה דו-שנתית, אז לא תקבלו נקודות עבור ההשכלה או עבור הנסיון.

reuven11111

New member
הגירה לפי מיקצועו

מה ז"א יש לנו תעודות של משרד העבודה ואמרו לנו שזה מקצוע נידרש (ואנחנו בעלי עסק עכשיו בארץ)ורציתי לברר אם זה באמת מקצוע נידרש

dannyk27

New member
האם התעודות

הן בנות שנתיים לימודים ו 450 שעות אקדמיות שנתיות? אם כן אתם על המסלול הנכון.

reuven11111

New member
אנחנו

במקצוע שלנו יש שנת לימודים 1 כול היתר זה הישתלמויות-ויש לנו ותק מיקצועי. אין פה משהו אקדמאי ויש לנו עסק פעיל בארץ כ 4 שנים

dannyk27

New member
אז למסלול הפדרלי

זה לא יתאים אולי לזה של מניטובה, תצטרכו לבדוק מול הקהילה והאתר הרשמי של מניטובה. כל הקישורים למעלה בשאלות הנפוצות. לגבי המשפט השני, כנראה שהוא לא נכון.(אם הבנתי את כוונתך נכון)

reuven11111

New member
אז מסלול

פאדרלי אפשרי לאיזור טורונטו? ומה הבנת נכון או לא? ל dannyk27

dannyk27

New member
פדרלי זה לכל קנדה

לגבי המשפט השני נראה לי שכן יש בארץ אקדמאים שהם עצמאיים, אם לזה התכוונת.

reuven11111

New member
כן אולי אבל

לא בתחום העיצוב שיער .ומה מסלול פדרלי זה יותר מסובך. ואיך אני מוצא רשימת מיקצועות מעודפים להגירה. תודה.

dannyk27

New member
יש את כל התשובות

או כמעט בקישורים למעלה ובצד שמאל בקישור לשאלות הנפוצות. מה שלא תמצא שם תוכל לשאול כאן. בהצלחה

amirshuval

New member
למה זה לא יתאים?

הNOC טוב,ואם אנגלית בינונית כל מה שצריך לעשות זה לסדר הצעת עבודה ממספרה בבעלות ישראלית בטורונטו והעסק סגור.

dannyk27

New member
כמו שאתה קורא למעלה

לא לזה התכוון הכותב (הצעת עבודה), שבתחומחו לדעתי זה לא ריאלי להשיג.

amirshuval

New member
to get the AEO

through some israeli barber shop owner in Toronto/Thornhill is far from being impossible.He said whatever he said because he is not clear about the system,but this is his best shot,and with some resourcefulness it is doable.

dannyk27

New member
אני בהחלט יחזיק עצבאות

אם זה יהיה אפשרי אשמח לקרוא.

amirshuval

New member
אל תבין אותי לא נכון

צריכה להיות פה פרואקטיביות מצד ראובן.אבל רף הקושי הרבה יותר נמוך מהשגת הצעת עבודה מגובה בLMO כדי לעבוד בחברה קנדית גדולה.בשביל AEO לא צריך כמעט כלום מעבר לרצון של בעל עסק קנדי לעזור.

dannyk27

New member
וזו בדיוק השאלה

למה לאותו בעל עסק להמליץ על עובד זר שאינו מכיר, אינו יכול לראיין ולבדוק את כישוריו כאשר לעניות דעתי לא צריכים להיות בעלי כישורים מיוחדים (או שכן) לספר ישראלים או לעבוד במספרה בבעלות ישראלית?

amirshuval

New member
אם ראובן

ספר טוב שמוכן לעבוד,אולי בשכר נמוך מזה שרמת כישוריו/ניסיונו מצדיקים,ולמעסיק הספר הקנדי-ישראלי יש את הרצון הטוב לעזור עם AEO (שבתכלס לא מחייב אותו להרבה),אז זה ממש לא בשמיים לסדר את כל החלקים של הפאזל במקום.יש סלונים/מספרות עסוקים מאוד בטורונטו.אל תשכח שיש גם כל מיני סידורים במספרות:שכירת כיסא,כניסה כשותף.אני חושב שבנתונים שבהם אין היכרות מוקדמת בין עובד/מהגר והמעסיק(ואז כמובן יש קימבון ותפירה של הAEO למידותיו של העובד),הסיכוי של ספר טוב מזה של רבים אחרים להגיע לAEO.

dannyk27

New member
אנסה לעלות זאת בפעם השלישית

לדעתי יש יותר מדי אם-ים בהליך שהצגת בכדי שיהיה ריאלי, אבל כאמור אני מחזיק אצבעות.

למעלה