הגירה לקוויבק

• פותח הנושא ede3
  • פורסם בתאריך

ede3

New member
הגירה לקוויבק

אני מבקש עם מישהוי מכיר תהליך הגירה לקוויבק לענות לי לכמה שאלות: 1. כמה זמן לוקח מרגע הגשת בקשה עד הזמנה לראיון לשגרירות. 2. באיזו רמה נדרשת ידעה בספה צרפתית, עם ניתן להתכונן בפרק זמן קצר 3. עם מישהו מכיר חברה או בין אדם שמתעסק בהגירה,שיכולים להמליץ אלו ומה עלות שירות שלו. תודה

לגבי 1

לאף אחד אין מושג בזמנים של תהליכי ההגירה. זה תלוי המון במצב שלך מבחינת התיק ובחשק שלהם. 2) תלוי מה הרקע שלך בצרפתית ולמה אתה מתכוון באומרך "זמן קצר". 3) המלצה שלי - יגאל בן ציון מסוכנות CNimmigration http://www.cnimmigration.com/english/index.html

gilad_no

New member
לגבי קוויבק

אם אתה מגיש מקוויבק - תקבל ראיון תוך חודשיים (כל התהליך מקוויבק עד קבלת הPR לוקח כחצי שנה). לגבי הגשה מישראל - תצטרך לחכות לתשובה ממישהו אחר. הידע משוקלל עם הפרמטרים האחרים (עבודה, לימודים וכו'). בגדול, שמים יותר דגש על הבנה מאשר על דיבור (כמובן שדיבור רק יכול לעזור). גם אם תדבר בעיקר באנגלית, אבל תבקש שהמראיינ\ת ידברו צרפתית (ותבין אותם) - תקבל ציון גבוה יחסית. עצה שלי - חפש מישהו שיכין אותך רק לראיון. אין טעם ללמוד צרפתית מלאה (אלא אם כן באמת מתחשק לך), אלא רק ללמוד דברים ספציפיים לראיון (לספר על עצמך, על העבודה, מה למדת וכו'). אני למדתי במשך 3 שבועות לקראת הראיון ועברתי אותו (באמצעות מורה שהכינה אותי לשאלות שיהיו).

yaron0072

New member
כמה הערות

1. אם אתה מגיש מקוויבק זה דרך ניו יורק יש להם שם משרד, אתה יכול לשלוח את זה גם ישר למשרד בקוויבק הם לא עושים בעיות, לאחר עד שלושה חודשים יקראו לך לראיון ובסופו יודיעו לך אם משאשרים או לא, לאחר מכן אתה צריך להגיש בקשה מקנדה דרך הקונסוליה הקנדית בבפאלו וזה לוקח המון זמן עד שהם מאשרים את זה, מדובר באישור פדרלי שבו אתה צריך להמציא אישור רפואי ועבר פללי, בעיקרון מדובר בחותמת גומי של ממשלת לקנדה לאישור של קוויבק, אבל לפעמים קנדה לא מאשרת אם הם חושדים באד היות וקוויבק מכניסה הרבה טיפוסים שקנדה לא רוצה. 2. צריך לדעת צרפתית ברמה של דיבור ולדעת על קוויבק, ערים גדולות וגבולות שלה ורצוי להגיד שאתה רוצה לגור באיזור ספר ולא בעיר גדולה אני אמרתי שאני הולך לגור בשרבוק. 3. עדיף לבד זה מאד קל למלא את הטפסים

למעלה