הגירה לקנדה-התחלת התהליך

marina38

New member
הגירה לקנדה-התחלת התהליך

שלום אנו שוקלים הגירה לקנדה. לפי מבדק עצמי שבצעתי באחד האתרים אנו זכאים- צברתי 70 נקודות . שאלתי היא- כיצד מתחילים- האם פונים למשרד עו"ד-ראיתי כל מיני שמפרסמים שהם מיתמחים בזה. כמה זה עולה? האם ישנם משרדים מומלצים באיזור ת"א? האם אפשר וכדאי להעזר במשרד כזה או שאפשר להגיש גם באופן עצמאי? אשמח לקבל הדרכה כאמור לתחילת התהליך. ועוד מספר מחשבות 1. יש לי בעיה רפואית מסוימת שיתכן ולא אתקבל בגינה. אז האם אפשר לעשות בדיקות רפואיות בתחילת התהליך ולא בתום ההמתנה ע"מ בכלל לדעת האם שווה להגיש מסמכים? 2. ראיתי שמדברים כאן באתר על כללים חדשים שיהיו בקרוב לגבי מקצועות שיקבלו עדיפות בטיפול. האם כדאי לא להגיש כעת ולחכות שהכללים יחולו, או שזה יחול רטרו? 3. כשאומרים מתכנת מחשבים אז לצורך העניין אדם שעובד שנים כמתכנת אך ללא תואר אקדמי (תואר טכנאי אלקטרוניקה בלבד-שנה יג בתיכון) יחשב כמתכנת בשל הניסיון הרב? תודה מראש לכל המשיבים. בברכה, מרינה

marina38

New member
תודה על תשובתך המפורטת, מספר הבהרות ועוד שאלו

1. הגעתי ל 70 נקודות כי לי יש תואר אקדמי, לבעלי אין- יש רק תואר טכנאי. לא תהיה לו בעיה להציד מכתב המעיד על ניסיון עבודה בתכנות. מצד שני לי יש המצב הרפואי ולבעלי לא. כך שהשאלה הראשונה מי עדיף שיהיה המגיש הראשי. 2. לגבי העו"ד- הם טוענים שהם גם עוזרים במציאת עבודה בקנדה- עד כמה נכון? אולי בגין כך כדאי לשלם להם. 3. לגבי הטפסים-היכן משיגים אותם אם רוצים למלא לבד? ולמה אתה אומר שע"מ לישון בשקט עדיף למלא לבד? שוב תודה בברכה,

זה לא משנה אצל מי המצב הרפואי

1. ממצא בעייתי מאד אצל כל אחד מבני המשפחה יפסול את בקשת ההגירה של המשפחה. מי שצריך להגיש הוא זה שיכול לעבור טוב יותר בהצלחה את הבחינה באנגלית, כדי להגיע ל 67 נקודות. 2. שום עורך דין ישראלי, או יועץ הגירה ישראלי לא באמת יכול למצוא לך עבודה. לעזור במציאת עבודה? זה גם אני יכול לעשות ובחינם, אני אתן לך את הכתובת של JVS את תלכי אצלם לקורס חיפוש עבודה, כתיבת קורות חיים והכנה לראיונות והם יעזרו לך חינם למצוא עבודה על ידי הפנייתך למעסיקים שמחפשים עובדים. זו בדרך כלל העזרה שהעורך דין יציע...הפנייה ל JVS או לקוסטי. יש בישראל יועץ הגירה אחד או שניים שיודעים באמת למצוא עבודה מחוץ לאונטריו, בבנייה, על הגג בחורף, או בנהיגת משאית למי שיש לו ניסיון בזה. האם את מעוניינת בעבודה מסוג זה ובאזורים האלה? 3. לגבי הטפסים שמתי לך בקישור 4. את לא הבנת אותי נכון, כדי לישון בשקט עדיף לפנות לבעל מקצוע. כדי לחסוך בכסף, כדאי ואפשר לעשות לבד. תבחרי מה נוח ומתאים לך.

למעלה