הגירה לקנדה על בסיס ויזת לימודים

נעה2005

New member
הגירה לקנדה על בסיס ויזת לימודים

ערב טוב לכולם, בעלי ואני מתכננים להגר לקנדה בדרך הבאה: אני ארשם לאוניברסיטה ללימוד בתוכנית מסויימת, אני חושבת שבמקרה כזה בעלי אמור לקבל ויזת עבודה. ברגע שתהיה לו ויזת עבודה הוא יגיש בקשה ל pr. האם זה נכון שברגע שהוא יעבוד פרק הזמן שממתינים ל pr קצר מאוד?

את צריכה להירשם כסטודנטית מהמניין

בתוכנית לדיפלומה מקצועית או תואר. לאחר שמוסד הלימוד יקבל אותך, את צריכה ללכת לקונסולייה הקנדית בתל אביב ולהגיש בקשה לויזת סטודנט עבורך, וויזת עבודה פתוחה לבעלך, הנוכחות שלך פיזית בשגרירות עלולה להיות דרושה לצורך ראיון, אם בראיון הפקיד ישתכנע שמטרתך הכנה היא ללמוד, את תקבלי את ויזת הסטודנט, ובעלך יקבל ויזת עבודה פתוחה. אם מעסיקו של בעלך, יסכים להציע לו בכתב משרה קבועה, ויבקש ויקבל עבורו חוות דעת חיובית מסוג AEO , תוכלו לסיים תהליך הגירה תוך מספר חודשים, בהנחה שבעזרת המשרה המוצעת אתם עוברים בקלות את סף 67 הנקודות. יש כאן הרבה "אם": אם הפקיד ישתכנע, אם המעסיק יסכים, אם תהייה חוות דעת חיובית של HRSDC אבל אם התשובות הן חיוביות זה מסלול מהיר וטוב. האם יש לכם כבר מעסיק פוטנציאלי? האם לבעלך השכלה מקצועית/אקדמית ברמה של 13 שנות לימוד ומעלה? אם כן זה בהחלט יכול לעבוד.

נעה2005

New member
תודה על תשובתך המפורטת

שנינו מהנדסים. אין לו עדיין מעסיק פוטנציאלי אבל הוא בהחלט מחפש. אני שוקלת להירשם לתואר שני. מה הדרך הכי טובה למצוא מעסיק קנדי? האם יש חברות שעוסקות בהשמה בקנדה?

amirshuval

New member
הסיפור מהארץ

מאוד קשה.אני לא רוצה להרפות את ידכם אבל חוץ מאשר במקצועות מאוד מבוקשים או סיטואציה שבה המעסיק הקנדי מעונין בעובד הזר המסוים באופן אישי, קשה מאוד לעבור סינון ראשוני.אבל הכיוון שלך נכון.לבוא לפה בתור סטודנטית יאפשר לבן זוגך לעבוד באופן כמעט חופשי בשוק העבודה הקנדי.בשלב הזה הדרך לראיון עבודה,עבודה,והצעת עבודה לכיוון הגירה בהחלט אפשרית ורבים עברו אותה.

ha hobit

New member
נק' חשובה אחת../images/Emo124.gif

מי המגיש הראשי בתיק ההגירה? אם זה בעלך או שניכם אין בעיה. אם זו את ואת הסטודנטית הם לא יקבלו את האישור עבודה של בעלך בשביל להכנס לתהליך המזורז. זה מה שקרה אצלינו אני הייתי המגישה הראשית והסטודנטית לבעלי היהה אישור עבודה ומעסיק דורש והם לא קיבלו את זה, ואני הייתי צריכה לעבור את כל תהליך ה LMO כדי להכנס לתהליך המהיר.

האם המעסיק של בעלך ארגן LMO ?

אין דבר כזה שניהם. אחד מהם חייב להיות המגיש הראשי. המגיש הראשי הוא זה עם ה LMO או AEO והצעת עבודה קבועה.

ha hobit

New member
זה בדיוק מה שאני אומרת

שאם המגיש הראשי הוא גם הסטודנט זה יוצר בעיה. אנחנו הגשנו בזמנו כשהייתי סטודנטית בקנדה אישור מהמעסיק של בעלי והם לא קיבלו את זה וטענו שרק אני כמגישה ראשית צריכה אישור מעסיק וכו'. אז נאלצתי להוציא ויזת עבודה של סטודנט- ואישור מעסיק (אותו מעסיק של בעלי, אנחנו עובדים יחד)- לא קיבלו את זה כי המשרה חייבת להיות מלאה וסטודנט יכול לעבוד רק חצי משרה. אז עברתי תהליך LMO הוצאתי אישור עובד זר , עבדתי משרה מלאה ואז הם קיבלו את זה. מה שאני אומרת לנועה שאם היא המגישה הראשית עדיף שהוא יהיה הסטודנט והיא תוציא אישור עבודה ומכתב ממעסיק- זה יעשה את זה הרבה יותר פשוט (ועדיין לא פשוט...) אם הוא המגיש הראשי- אין בעיה. השאלה למי מהם יש יותר נק' בפני עצמו, מי עושה את הIELTS וכו', כדאי לדעת את כל הפרטים מראש כדי לא להיות מופתעים אח"כ.

למעלה