הגירה לקנדה

haniel1

New member
הגירה לקנדה

שלום אני מעוניין להגר לקנדה(וונקובר) עם אישתי. אני במקצועי הנדסאי מכונות ואישתי קוסמטיקאית. מה עלי לעשות כדי להגר לקנדה כמה שיותר מהר? כמה זמן לוקח תהליך ההגריה? לאן כדאי לפנות ליעוץ? תודה

לא ברור כרגע מה אורך התהליך כי התהליך משתנה

בימים אלה. יהיו אנשים שייקח להם שנים, יהיו אנשים שייקח להם חצי שנה עד שנה, ויהיו אנשים שכניראה יידחו. צריך להמתין לפרסום התקנות וההנחיות, כדי לדעת בדיוק בעלי איזה מקצועות יזכו לתהליך כזה ואיזה לאחר. בעיקרון, כדאי שתקרא כאן למעלה בסרגל הכחול, את המאמרים והשאלות הנפוצות, כדי להבין את שיטת הנקודות, ותנאי הסף. התהליך הקיים יישאר על כנו בשינוי אחד חשוב. השינוי בין המערכת הקיימת לחדשה הוא שפקידי ההגירה יוכלו לשלוף תיקים מהתור לפי מקצועות נדרשים ולקדם אותם במהירות, ולהודיע לבעלי מקצועות אחרים שהטיפול בתיקיהם עלול להתעכב, או לא להתבצע כלל.

amichal5

New member
ומה יקרה עם המגישים "הישנים"?

למשל כמוני, שהגישו במאי 06' , ועדיין לא קיבלו תשובה ? על מי יחולו החוקים החדשים?

אני חושש יותר לגורלם של מגישי ספטמבר 06 ואילך

אני מניח שבשאריות אלה שהגישו תיקים מלאים לא יגעו. בכל מקרה, הם הבטיחו תוספת כח אדם וכניראה גם משאבי קליטה כדי לחסל את התור. הם גם הבטיחו שמי שנמצא בתור לא ייפגע. אני לא רואה איך זה ממומש, ומוכרחים לחכות ולראות את התקנות והנהלים החדשים, ואת דברי ההסבר שלהם. אני מניח שהחוק יאושר בסנט תוך זמן קצר, ואז כניראה הם יפרסמו את הכל, הבנתי שהכל מוכן ורק מחכה לאישור החוק.

d i l a n

New member
24 חודשי המתנה מאחורינו ולא קיבלנו שום מכתב

להמתין או ליצור איתם קשר?

amichal5

New member
אל תטרח...

אנחנו התייצבנו בשגרירות לפני חודש, ונאמר לנו ש"יש עיכוב קל בבקשות. המספר שלכם מאוד קרוב, וכנראה תקבלו תשובה בעוד כ-5-6 חודשים...". אנחנו הגשנו במאי 06'. כולי תקווה שאכן עד דצמבר נקבל את ההפנייה לבדיקות הרפואיות. מיכל

למעלה