הגירה לקנדה

mirazh

New member
הגירה לקנדה

שלום לחברי הפורום! אני חדש כאן ולאחר הרצת חיפוש לא מצאתי לצערי את המידע שמעניין אותי. אני וחברה שלי רוצים להתחיל בתהליך הגירה לטורונטו. אני סטודנט שנה אחרונה לביולוגיה והיא מדריכת חדר כושר שרוצה ללמוד פיזיולוגיה. מספר שאלות: 1) אני רוצה להתחיל בעוד שנה תואר שני בביוטכנולוגיה. האם כדאי לנסוע עם התואר הראשון ושם להתחיל את התואר השני או לסיים את המאסטר בארץ? השאלה היא מה עדיף מבחינת סיכויי למצא עבודה, שכר לימוד(כאן אני מקבל מלגה מלאה) וכו'? 2) איך מתחילים את התהליך של הגירה? יש איזה שהוא מקור באינטרנט (עדיפות לעברית) שבאופן ברור! מנחה לגבי הצעדים שיש לעשות? אני יודע שישנם חברות שמטפלות בעניין של הניירת. מה העלויות של כל התהליך עם וללא עזרתם? 3) מה הסיכויים להערכת כדאיות של התהליך הזה עבורינו? מה הסיכוי שלנו כזוג צעיר לקבל סטטוס לעבור בהנחה ששתינו רוצים ללמוד ולגור שם? תודה רבה מראש על העזרה.

kolkin

New member
אני מציע לך

לנקוט בשיטה שלי: תקרא לאט לאט את כל ההודעת של הפורום בכל עמוד,מרבית השאלות נשאלו כמה פעמים ובצורות שונות כך שזה מכסה לך 80% מהשאלות לאחר מכן תריץ בחיפושים מילים כגון : תואר,נקודות,סירוב,דחיה וכו',אתה תראה שזה מאוד עוזר קודם כל לך... בהצלחה

shuttles

New member
שני סנט שלי לגבי לימודים

כאמור תשובות לשאר השאלות תמצא בקלות על דפי הפורום ובשאלות הנפוצות / מאמרים. כדאיות לימודים כאן או שם מבחינת אפשרות למצוא עבודה - התשובה מובנת מעליה, לא? שכר לימוד - התשובה גם מובנת מעליה. חשוב: אם אתה לומד באוניברסיטה מוכרת, הציונים שלך טובים ותקבל המלצות טובות מפרופסורים שלך - תוכל למצוא מנחה בקנדה שגם יתן לך מלגת לימודים. יש לי שאלה: איך אתם מתכוונים להגר יחד אם אינכם נשואים?

למעלה