הגירה לקנדה

liat302

New member
הגירה לקנדה

שלום, יש לי אזרחות קנדי אני מסדרת לבעלי את התהליך ההגירה.... יש לי את הטפסים בשביל לבעלי, כמו בדיקה רפואי, משטרה וכו'... לאחר הכל הוא הוא יתמלא את הטפסים וישלח מכתב לשגרירות בקנדה, ברצונו לדעת כמה זמן ייקח לקבל תשובה כמו של אישור של ויזה הגירה ?! מפני שאנו רוצים לטוס בחודש אוגוטס, יש מצב שהוא יקבל תשובה במהירות?בגלל שיש לי אזרחות. או שהוא יצטרך לחכות כשנה? יש לי משפחה גדולה שם... או שאנו ניסתדר את כל הסידורים של התהליך ההגירה בקנדה ? או בארץ? מה אתם ממליצים לנו? ומה שיותר מהר פה או בקנדה (לעשות ויזה הגירה)... אודה לכם אם תענו בברכה ליאת ויניב.

אפשר לעשות את התהליך גם מתוך קנדה

את עוברת לגור בקנדה, בעלך נכנס כתייר ועושים את התהליך מתוך קנדה, אבל אז את צריכה לעמוד במבחן בכנסה... ואין זכות עירעור על החלטה שלילית, את יכולה גם לעשות את ההליך מישראל. כן זה לוקח כמה חודשים (הבדיקות הרפואיות זה בערך 2-4 חודשים. ראי קישורים. טפסים להגירת משפחה מתוך קנדה טפסים להגשה כשהמהגר נמצא בישראל אין לי מושג מה ההליך לגבי קנדי שמתגורר בישראל ורוצה להגר עם בן זוג לא קנדי במדה ולא תרצו לעבור לפני שתהליך ההגירה של הבעל יסתיים, תקראו בקישורים ואם אין תשובה תגשו לשגרירות, אם השגרירות לא תיתן פרטים תצטרכו ללכת לעורך דין.

dannyk27

New member
יש זכות ערעור על החלטה שלילית

במסלול ספונסרשיפ, אבל זה עינין של זמן, כסף ובתי משפט.

liat302

New member
יש לי שאלה נוספת

תודה על התגובות :) האם יש משהו שמעסיק (עבודה) לבעלי אז ההליך מהר יותר, נכון? כי יש החברה שרוצה להעסיק אותו.... נגיד,אם הוא יעשה ההליך בארץ לאחר שיקבל תשובה של אישור ההגירה אז אם זה כולל שהוא יקבל גם את האישור של עבודה (ויזה עבודה) ? או שהוא צריך לכתוב ולבקש לקבל ויזה עבודה או זה אוטומטי אישור ההגירה עם ויזה עבודה? אגב, מה עליי לעשות של ההליך?השגרירות אמרו לי שאני לא צריכה שום דבר כמו בדיקת רפואי ועוד..בגלל שיש לי אזרחות קנדי, האם זה נכון? בברכה ליאת ויניב

dannyk27

New member
אתם צריכים לקרוא את הקישורים שצירף

לכם המושבניק, שם יש את כל התשובות. עקרונית אם יש אישור עבודה שמאושר ע"י HRDC בקשת ההגירה מעובדת יותר מהר, אבל כאמור צריך אישור רשויות ולא רק מעסיק ואז מגישים בקשה בהליך מיוחד. בדיקות רפואיות עושה רק המגיש עצמו.

למעלה