הגירה משפחתית

הגירה משפחתית

הי אנחנו זוג +3 המעוניינים להגר לקנדה מסיבות של איכות חיים שקט נפשי חינוך טבע וכיוצב. חשובה לנו סביבה שתאפשר התאקלמות טובה לילדים וסביבה יהודית תומכת וחמה. נשמח לקבל המלצות או כיוונים. קראתי רבות לגבי הגירה למניטובה, האם מתאימה לנו כמשפחה? מאחר ואין לנו עבודה או קרובים בקנדה תתאים לנו? תודה מראש

dannyk27

New member
למה לא?

לרובנו לא היו כאן עבודות מסודרות או משפחה. לפי המתאר שתיארתם מניטובה בהחלט יכול היות הכוון.

HELP - התאמת NOC

שלום, יש לי מספר שאלות, אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני עובד בהייטק בעל 10 שנות ניסיון, תואר הנדסאי מבחינה מקצועית מתאים NOC 2172 2171 0213 הבעיה שהם לבעלי תואר ראשון מה עושים? תודה

ברוב המקצועות האלה יש הכרה להנדסאים

האם סיימת ב"יס להנדסאים וקיבלת דיפלומה לאחר הגשת פרוייקט? אם עשית את זה במגמת מחשבים וההתמחות היא ענ"א, ה NOC שלך יהיה NOC של מתכנת - מפתח תוכנה אם זה לא מתאים, תאר כאן בעברית בדיוק באיזה התמחות של מה"ט סיימת, ובמה הניסיון התעסוקתי המדוייק שלך ואני אמצא לך את ה NOC המתאים.

תודה על תגובתך -הסבר

עוסק במערכות מידע- מנהל בסיסי נתונים כ-7 שנים 1271 NOC אבל - בבדיקה באתר הזה http://www.jobfutures.ca/en/interface-be.shtml הקוד לא קיים בכלל מה המשמעות? שוב תודה

אין לזה משמעות הם לא מכסים את כל המקצועות

אני מציע לך ללכת על ה NOC שבקישור, אתה סיימת קולג' דו שנתי בתחום המחשבים וזה בסדר גמור.

מקצועות נדרשים

היכן נמצאת הרשימה של מקצועות נדרשים בקנדה בכלל ולפי פרובינציות? הרשימה אמורה להתעדכן אם אכן יעודכן החוק? תודה על עזרתך

יש רק רשימה לפי פרובינציות, אם החוק יעודכן

יחולו שינויים במבנה הרשימה, ואולי גם בתוכן, ימים יגידו. עיון חפוז שלך בשאלות הנפוצות היה חוסך לי להדביק כאן בפעם ה 1000 את הרשימה.

למעלה