הגירה-שאלות למבינים

manutdfan

New member
הגירה-שאלות למבינים

שלום, האם זה אפשרי לאחר הגשת הבקשה לחכות בקנדה כי הבנתי שמדובר בתהליך ארוך של 3-4 שנים לקבלת התושבות? או שזה לא אפשרי אלא בתור תייר בלבד.. שאלה נוספת,האם תואר הנדסאי (שנתיים לימודים) מספיק בקטגוריית ההשכלה? ואחרונה חביבה :) יש מקרים שזה לוקח פחות מ3-4 שנים? תודה מראש על תשובותיכם

אנחנו לא יודעים על 3-4 שנים.

אנחנו יודעים על שנתיים - שלוש. המכתב של השגרירות מדבר על 30 חודש, והוא מיועד לקחת גם מקדם היסטריה. כרגע התהליך אינו מתנהל באופן מתמשך אלא בגלים, והממוצע נע בין 20-27 חודשים. ידוע לנו שחלה עלייה בכמות המבקשים החל מהחודש שאחרי המלחמה (אוגוסט 2006) והשינוי מאז בתהליך שהקל מאד בדרישות לפתיחת תיקים. אז אין לנו מושג מה יקרה עם מבקשי הרבעון האחרון של 2006 ובוודאי עם מבקשי 2007 . תואר הנדסאי מספיק לצורך ההגירה אבל אם תבצע את מבחן הנקודות תגלה שיש צורך ב 4 שנות ניסיון בעבודה מקצועית מזכה, וכן בציון גבוה במבחן באנגלית. דרך טובה לעקוף ולזרז היא להגיש תיק מפושט, ולבוא לקנדה ללימודי תעודה או רישוי מקצועי. זה יוסיף לך ניקוד, יקל עליך למצוא מעסיק ולזרז את הההגירה. זה רק עולה כסף ויש לבדוק כל מקרה (מצב משפחתי ומקצועי) לגופו. אי אפשר לשהות בקנדה כתייר יותר מ 6 חודשים, וגם כדי לקבל חותמת ל 6 חודשים צריך להניח את דעתו של פקיד ההגירה שאין לך כוונות לעבוד באופן לא חוקי בזמן הזה.

manutdfan

New member
...

תודה על התשובה שלך "מהמושב" האמת שיש לי 4 שנות ניסיון בעבודה "מזכה" הבעייה שאוכל להגיש רק בבתחילת 2008 מקווה שילך.. בכל מקרה המון תודה על העזרה!!!

manutdfan

New member
מכיוון ש..

שאני אקבל את תעודת ההנדסאי רק בעוד 3-4 חודשים,את כל שאר הקריטריונים כבר יש לי ולכן אני צריך לחכות לתעודה עצמה,אלא אם אתה חושב שיש מה לעשות ולהכין בינתיים אני אשמח לשמוע.. שוב-תודה.

למעלה