הגירה - שאלות

manika

New member
הגירה - שאלות

אודה מאד לכל מי שיענה לי תשובות מוסמכות לשאלותי: אני שרטט/מעצב רהיטים ואשתי בעלת תואר במינהל עסקים וכמה שנות נסיון בניהול חנויות. 1. איך אני יכול לקבל ויזה לקנדה? האם אוכל לקבל עבודה במקצועי? 2. אם לא - האם אוכל להכנס לקנדה כסטודנט לאנגלית? (וכמובן למצוא אחר כך עבודה שם) ? 3.אם לא - האם יש אפשרות להתקבל לאחת מן העבודות השחורות שם - דיג, קידוחים וכו'? איך? 4. האם אשתי תוכל לקבל עבודה במקצועה? איך, למי פונים? 5. אם היא כן תוכל לקבל עבודה במקצועה - האם על סמך הויזה שלה אני אוכל כעבור כמה חודשים להצטרף אליה? אודה מאד מאד על תשובותיכם. מני

הגירה לקנדה - תשובות

1. ויזה לעבודה או הגירה זה דברים שונים. פתוחות בפניך 2 דרכים: הראשונה היא למצוא מעסיק שזקוק לעובד במקצועך ולא יכול למצוא אחד בקנדה, שיסייע לך לקבל היתר עבודה ע"י נוהל של קבלת LMO ממשרד העבודה הקנדי. השנייה היא לבקש תושבות קבע קנדית על סמך השכלה ניסיון בעבודה וידיעת אנגלית. ראה מאמר וקישורים למעלה בסרגל הכחול. 2. אתה יכול להיכנס לקנדה כסטודנט ללימוד אנגלית. אתה צריך להתקבל למכללה, ולהוכיח שיש לך מספיק כסף לשכר לימוד ולדמי קיום. בן הזוג יקבל לאחר תקופה מסויימת היתר עבודה פתוח. לימודי אנגלית לא מאפשרים להישאר בקנדה לאורך זמן, יש צורך בתהליך המשך כזה או אחר. 3. אם אתה עוסק בעיצוב רהיטים למה אתה רוצה עבודה שחורה. כל נגר בעל 12 שנות לימוד יכול להתקבל לעבודה בקלות רבה. 4. יש הרבה עבודה לבעלי תואר במנהל עסקים, ויש גם הרבה מובטלים שיש להם תואר כזה.....באים, ומחפשים קשרים או מודעות דרושים, או מקימים עסק עצמאי. תמיד בן זוג של עובד, יכול לקבל מייד ויזה של נילווה שבדרך כלל מאפשרת עבודה.

Jigal

New member
עבודת בן זוג של סטודנט

האם יש תקופת המתנה שבה בן הזוג לא יכול לעבוד? מה סטטוס בריאות ובתי ספר / גנים של הילדים? נשמח לעוד מידע או לינקים בנושא. הרקע - הגשנו בקשה ל- PR ב-6/2007 ובודקים אופציות להגעה מוקדמת יותר על בסיס לימודים.

לגבי ויזת עבודה אין בעיה וזה מהיר או מיידי.

ובן הזוג של הסטודנט יכול לעבוד ולפרנס בלי שום מגבלה. לגבי היכולת של ילדים ללכת לבתי ספר ציבורייים אני לא ממש בטוח אבל נדמה לי שיש סידור.. לגבי ביטוח רפואי, אתה צריך לקבל כזה מהאוניברסיטה ו צריך לברר שם לגבי הזכויות של בני זוג וילדים.

manika

New member
מהמושב לטורונטו - תודה רבה

תודה על תשובתך הממצה. עכשיו אוכל לשקול צעדי. כאחליט לנוע - אפנה להעזר בשרותיך. מני

למעלה