הגירה שלילית - צפוי וכנראה זו לא השנה הראשונה

kanata

New member
הגירה שלילית - צפוי וכנראה זו לא השנה הראשונה

מפתיע אותי שעיתון כמו ידיעות אחרונות פתאום נזכר והתעורר בעניין... מזה מספר שנים ההגירה הינה שלילית, והמספר 5000 הוא ממש רחוק מהמציאות... השאלה שלי, האם בין ה-5000 נכללים גם ילדיו של אולמרט, בנותיו של ברק, שרי אריסון, האחים עופר וכדו'... אבל מה שבטוח, הדברים העסיסיים יותר נמצאים בטוקבקים... נשארו רק עוד 21 חודשים עד ליציאה...

והשאלה שלי היא

מאיפה הגעת לביטחון שנשארו לך 21 חודש? ומה אתה רוצה מילדיו של אולמרט? אם זה עושה לך טוב, אז תחשיב 5002. ושרי אריסון לא היגרה לארה"ב, באשר היא, למעט תקופה קצרה, גרה כל חייה שם.

ZS CA

New member
קברניטי המדינה במצב שינה תמידי...

מעניין מתי הם התעוררו משנת החורף שלהם...וכשהם התעוררו הם ישימו לב שהמאזן הדמוגרפי בין יהודים למוסלמים מעורר דאגה. וכפתרון ,המדינה ,במבצע נועז ומעורר כבוד תעלה לארץ עשרות אלפי עולים חדשים ,תשכן אותם באתרי קרוונים ,ללא עבודה וללא פרנסה בכבוד,עם בעיות שפה ותקשורת קשים מאוד....ואח"כ כולנו נתפלא למה הם רוצחים,מתאבדים,משתכרים וכו'... מדינה בקומה !!

motekov

New member
^))

אהבתי את הקטע של המבצע הנועז! יפה דיברת. מדהים אותי גם ששוב מדברים על יוצאי ברה"מ... אם בזמנו לא היו סוגרים שערי ההגירה לארה"ב, יתכן ואנשים כלל לא היו נוסעים לארץ... ומה עם כל ילידי הארץ אשר חיים שנים בארה"ב? יש שם קרוב למיליון איש... בקיצור, כתבה מעצבנת.

Astroo

New member
אני חושש שהם כבר פועלים מאחורי הקלעים

והתוצאה היא ששגרירות קנדה הקפיאה את תהליך עיבוד הבקשות להגירה

Astroo

New member
העניין של צימצום המכסות והקפאת הטיפול מבוסס

מבוסס על התשובות שחלק ממשתתפי הפורום קיבלו מהשגרירות. לגבי מעורבות ממשלת ישראל בעניין, מבוסס רק על ספקולציות

גם לי יש ספקולציות:

חייזרים ירוקים נוחתים כל יום בשגרירות בת"א וממלאים את המנעולים של המגירות בדבק סופר גלו ובלל זה העניינים תקועים. גם אני רוצה להפריח ספקולציות! (נסו גם אתם ותהנו)

Astroo

New member
הכתבה מתעלמת מטיבם של היורדים והעולים

רוב היורדים הם אנשים משכילים בעלי מקצוע, ואילו רוב העולים כיום הם אנשים שמגיעים מתקופת האבן, חסרי כל מקצוע וכל השכלה.

עוד כתבה באותו נושא

זאת כבר הכתבה השלישית בנושא ההגירה מישראל השבוע. הממשלה התחילה להתעורר. אני מקווה שלממשלת ישראל אין את האמצעים למנוע מאיתנו לקבל את הPR המיוחל מה דעתעם?!! חג עצמאות שמח לכולם!

למעלה