הגירה תוכניתן, הצעת עבודה או נקודות?

relocationnoob

New member
הגירה תוכניתן, הצעת עבודה או נקודות?

היי,
קורא הרבה זמן מהצד, התייעצות עניינית מקווה בלי להרגיז אף אחד.
אני מתלבט האם אני יכל להשיג עבודה / ספונסר או שצריך לעשות מאמצים מיוחדים כדי ללכת על שיטת הניקוד.
אין לי תואר, עברתי במסלול של תיכון מחשבים, מכללה (י"ג), קורס תכנות. אומנם יש בזה הרבה לימודים אבל כבודד אני לא חושב שאף אחד מאלה יחשב לתעודה רלוונטית על ידי ארגון המחשבים האוסטרלי. אם מישהו יודע משהו בנושא אשמח מאוד מאוד לשמוע.

עשיתי את המבחן אנגלית, בלי ממש ללמוד ולמרות שאני חושב שאני חזק באנגלית הוצאתי במינימות את ה 6. (8 דיבור, 7, 6.5 , 6 באחרים..) חשבתי שאני אוכל להוציא שם את מרב הנקודות :/.
זה מספיק כדי לפתוח EOI עבור כמה אופציות בעיקרה הספונסר ה"זמני" ועשיתי זאת עכשיו. מישהו מסתכל שם לחיפוש מועמדים?
אני יכל להשיג כנראה אישור מקצוע שיהיה תקף לספונסר להגירה דיי בקלות (רק לשלם את כל ההוצאות: תרגום, חברות, בדיקה..)

אבל אם אני לא יכל לאשר את התעודות שלי כמסמך לימודי רלוונטי זה לא יתן לי כלום בנקודות ואז האופציה הבאה תהיה ללכת במיוחד לעשות תעודה של מיקרוסופט רק כדי לאשר תעודה ולזכות ב20 נקודות (10 על התעודה ועוד 10 על נסיון).
גיל, 30 נקודות.
ואז לעשות שוב את המבחן אנגלית כדי לגרד 10 נקודות שם.
ואז אני יכל להגיע למינימום של 60 נקודות שהוא עדיין לא 100%, החיתוך במקצוע הוא על ה 65 נקודות, ה70 נכנסים בטוח, אבל עם מספיק זמן יכל לעבוד.
חשבתי גם שאפשר אולי לגרד את ה 5 נקודות עם בחינה למתורגמן, לא יודע אם זה פרקטי או לא.

מה חושבים? ספונסר זמני מול ספונסר הגירה אכפת בכלל לחברות? "זמני" = עד 3-4 שנים..

מישהו מכיר חברות רלוונטיות? תחום dev ops או פיתוח צד שרת...

giladbak

New member
אז יכול להיות שאתה לא צריך תואר

תחפש מידע על מסלול שנקרא Recognition of Prior Learning או RPL.
בגדול זה אומר שאתה צריך להוכיח שבמהלך 6-8 שנות ניסיון רכשת ידע המקביל לתואר אקדמאי.
זה המסלול שאני עשיתי לפני שמונה שנים.
&nbsp
ממליץ לך בחום לפנות לסוכן הגירה כי פשוט זה לא. גם זול זה לא. וגם מהיר זה לא.
ובכל מקרה תצטרך לשפר את התוצאות במבחן אנגלית.
&nbsp
שיהיה בהצלחה!

relocationnoob

New member
מכיר את RPL

מה שהשתנה בשנים מאז שעשית את זה הוא, הכנסת שיטת הניקוד (2012 נדמה לי).
בנוסף גם ביקוש מאוד רב במקצוע התכנות מעבר להקצאות מקסימליות למקוצע.. מה שמעלה את סף המינימום מעבר למקצועות אחרים.
אני יכל לעבור את סף הכניסה המינימאלי לספונסר בשיטה שציינת, אבל לא לקבל על זה את הנקודות. (הRPL קצת מסרבל כי צריך להראות פרוייקטים במקום תעודה..)
אני צריך שיכירו בתעודה כדי לקבל 10 נקודות על התעודה ו 10 נקודות על 5-8 שנים נסיון.
בלי זה יהיה לי בלתי אפשרי לעבור את סף הניקוד להגירה עצמית ואני יהיה חייב בספונסר כמו שאני עכשיו בגדול. (ההבדל שם יהיה לאשר וויזת ספונר קבוע במקום זמנית)
צריך 60 נקודות מינימום וכדאי להגיע ל65 אם אני רוצה הזדמנות סבירה במקצוע הזה בזמן סביר.
30 נקודות על הגיל.
0 נקודות על מבחן אנגלית IELTS בציון מינמאלי 6 (כרגע). 10 נקודות לציון מינמאלי 7 (סביר עם קצת לימוד ובחינה חוזרת). 20 נקודות לציון מינמאלי 8(ספק אם אפשרי..). (הציון המרבי הוא 9)

zaske

New member
Take the IELTS exam once again

With 95 at 5 points English "Bagrut exam" I still decided to invest a few Saturdays in studying for the exam and I went to a private tutor for several times.
It was worth it.
Regarding you experience - might be relevant where I work, however with no permanent residency or citzenship I am quite sure they cannot provide any help. Sorry

relocationnoob

New member
I am sure I can score higher doing it again

I also got a similar score in the "Bagrut"
And I have also been using it almost daily for work, entertainment etc.
I would probably be better at English then in Hebrew by most standards.
Is it realistic to score all 8's and 9's? (for the full 20 points on the skill select)
I have read this guy saing the Academic version was easier for him then the general one, which I considered intresting, was also having a big of an issue with the very broad, daily life questions that I just don't know what to answer to, even in Hebrew..
http://ozim.co.il/t/ielts/569

As I said I did get an 8 for speaking.
The listening confused me with the map in a question that I think is unfair, it was more of depending on the person giving the information what he ment... you know a socail thing of did he refere to the last point or the begining and the marker object wasn't solving the dilama as fast as I needed to....

The writing I probably need at least a lesson on, since I have no idea what they are expecting in the stracture sense.

zaske

New member
אם בלינקים חיצונים עסקינן

אז ככה -
תכנס לקבוצת ההגירה בפייסבוק "מהגרים לאוסטרליה - המקום לשאלות בנושאי הגירה".
לדעתי יש שם ב"קבצים" מאמר שכתבתי לגבי טריקים ל IELTS.
להוציא באנגלית ציונים של מעל 8 בכל חלק זה אפשרי, ולא "גזירה משמיים" או "אגדה".
אנגלית היא ממש לא שפת האם שלי, שפת האם של היא שילוב מוזר של רוסית ועברית ואולי מיאלה1 שהיא לא בלשנית אלא משהו אחר (אלא אם אני אתפדח ואגלה שזו לא מי שאני חושב שהיא מבחינת זהותה האמיתית) תוכל להסביר לי פעם מה בדיוק שפת האם שלי.
התחלתי ללמוד אנגלית כילד (אבא מורה לאנגלית) אי שם בכיתה ג, אבל זה לא שהוא ישב עליי יותר מדי מעבר למה שהיה בבית ספר, אלא יותר סקרנות טבעית וקריאה של חומר שקשור במחשבים.
יש טריקים ברורים לכל אחד מהחלקים, ואפשר למצוא מידע בכמויות על זה באינטרנט.
התייחסתי גם לעניין החיבור באותו קובץ.
שיהיה בהצלחה, אני משוכנע שאתה מסוגל לעשות את זה.

למעלה