הגירה

bewitched1

New member
הגירה

שלום,

זה בוודאי לא הפורום הייעודי להודעה כזו אבל שמתי לב שבין הקולות הקוראים לחזור לישראל יש כאלה שעדיין רוצים להגר או שטוב להם איפה שהם בחו"ל אז ככה:

אני בתחילת שנות ה-30, רווקה ומשכילה. עד לא מזמן הייתי בזוגיות עם בחור ותכננו להגר לקנדה במסלול הקהילה היהודית בהליפקס הנעשה בתיווך עם סוכנות בשם CN IMMIGRATION (ניתן למצוא הרבה מידע עליהם בפורום עוברים לקנדה). זו סוכנות אמינה ואני מכירה כמה זוגות שהיגרו במסלול זה וכיום הם בקנדה. זו הסיבה שגם אני ובן זוגי דאז פנינו אליהם. למרבה הצער נפרדנו כשהתהליך בתחילת דרכו. פניתי לסוכנות ושאלתי מה עושים במקרה כזה והם אמרו שאצטרך לחפש מישהו אחר ש"יחליף" אותו כלומר בן זוג לצורך התהליך. הרעיון נשמע מסובך וכנראה שהייתי מוותרת עליו אילולא השקעתי כבר כל-כך הרבה כסף בתהליך
- מדובר על 15,000 ש"ח ששילמתי כאשר בן הזוג היה אמור לשלם את ה-15,000 הנותרים

בזמן שהיה לי בן זוג התנאים היו כאלה שאני הייתי המגישה הראשית כלומר רב נטל ההוכחה מבחינת השכלה, תעסוקה, אנגלית וכו' היה עלי ואכן שילמתי את חלקי והגשתי את כל המסמכים. בחודש אוקטובר הקרוב מגיע נציג של אותה קהילה לראיין זוגות ומשפחות והוא זה שבעצם נותן את תמיכתו. לאחר מכן התיק עובר לממשלת הפרובינציה שמאשרת ומשם לממשלה הפדראלית כאשר בסיום התהליך - בערך אוגוסט-ספטמבר 2015 היינו אמורים לקבל תושבות קבע קנדית המקנה אפשרות להשתקע בכל מקום בקנדה

כמו שכבר ציינתי אני נתקעתי כיוון שהזוגיות הסתיימה ועימה גם התהליך המשותף. אז נכון שאם עכשיו אני מחפשת שותף לתהליך ולא בן זוג אמיתי הרי שמדובר בשקר אבל מאידך לא מדובר במשהו לא חוקי

התנאים עבור אותו בן זוג הן פשוטים:

-צריך להיות בגילאי 30
-באופן כללי בריא וכמובן ללא עבר פלילי
-עם אנגלית סבירה (יכול לנהל לפחות שיחת חולין תקינה)
-בעל איזשהו מקצוע זה יכול להיות סתם דבר פשוט
-יהודי משני הצדדים ואזרח ישראלי
וגם שתהיה לו אפשרות כספית לשלם את 15,000 הש"ח הנותרים

זהו! אשמח אם מישהו מעוניין או לפחות מכיר מישהו אחר שמעוניין. לצערי כבר אין הרבה זמן להתמהמה. בתחילת שבוע הבא אני נוסעת לת"א להיפגש עם האחראי על התיק שלי ומקווה למצוא אחד שמעוניין עד אז

פגי1

New member
קנדה

כפי שכתבת,זה לא הפורום המתאים,ליבי עליך,אבל שקר מול רשויות הוא תמיד לא חוקי ותוצאותיו קשות,חבל שנוצר הרושם שיש מי שרוצה להגר,ומחפש הזדמנויות?
אבל תשאירי mail ומי שמעונין יתקשר איליך ישירות,ולא דרך הפורום

אכן לא הפורום המתאים

תנסי בפורומים של הגרים בחו״ל אולי הם מנוסים בזה או מכירים אנשים שמעוניינים לעסקת חבילה הזאת.
שנה טובה

למעלה