הגירה

canaroni

New member
הגירה

שלום לכל הישראלים בחו"ל ובעיקר לאלו הנמצאים בארה"ב. שמי רון ואני תוכניתן בן 23 שמתגורר כרגע במרכז הארץ. מאז היותי בן 13 רציתי לצאת מהארץ הזו ובזמן האחרון התחושה הזו רק מתעצמת ומתחזקת. כבר נכנסתי לעובי הקורה ובדקתי על נושא ההגירה לקנדה - הגעתי גם למסקנה שללא תואר זה לא ילך, דבר שידחה את המעבר שלי לכעוד 8 שנים (ארבע שנות לימוד ועוד ארבע שנות נסיון שלאחר התואר). כרגע אני מועסק בתחום ההייטק, ואני גאה להגיד שאני מנוסה בתחום התכנות בשש השנים האחרונות (בוגר ממר"מ, הצבה ביחידת מודיעין, וכרגע חברת הייטק גדולה בארץ). אם מישהו או מישהי יכול לתת לי טיפים, לעזור או לתרום לי בדרך זו או אחרת על מנת שאוכל להשלים את המטרה, אני אשמח עד מאוד. תודה, רון נ.ב. ראוי לציין כי אני בטוח בבחירתי וזו לא גחמה של רגע.

ליאתA2

New member
הגירה

א. תבדוק לגבי ויזת סטודנט (אבל אז כמובן תצטרך להירשם, להתקבל וללמוד באוניברסיטה בקנדה) ב. הערה כללית לגמרי: כמעט בכל מדינה אם אתה קודם מוצא עבודה והמעביד מבקש עבורך ויזת עבודה אז אתה כמעט בטוח מקבל ויזה.

V a r d i t

New member
אבל איך אפשר למצוא קודם

עבודה, אם אנחנו כאן? אילו דרכים יש לעשות זאת? תודה

סקיפר1

New member
לא כל מעביד מוכן לתת ולשלם עבור

ספונסרשיפ לויזה (רובם לא מוכנים) במיוחד עבור עובדים כאלו שאין להם היסטוריה תעסוקתית בארה"ב ובפרט שהוא צריך להתמודד עם הרשויות ולהסביר למה אין עובדים מקומיים לתפקיד. היום זה אפשרי רק לעובדים מאוד מאוד מקצועיים עם הרבה נסיון ייחודי.

yofi student

New member
רובם זה- UNDERSTATEMENT

לא תמצא כיום חברת הייטק שנותנת חסות לויזות. אם תמצא 1 ל-1000 זכית בלוטו. על משרה אחת זו מתחרים 200,000 הודים.

למעלה