הגישה שלי כרגע

cacaroto

New member
הגישה שלי כרגע

הכתבה הזאתי מיועדת לכולם כל אלה שעוסקים ברוחניות במיסטיקה וכדומה. אני מאמין באמת ובתמים שכל מה שאתם חושבים ברגע זה הוא בולשיט אחד גדול החיים תמיד יפעלו במימד תבונתי צדדי ולא תואם למחשבה שלכם על הדרך שלכם, על אלוהים על מה שקורה לכם ועל הסובב אתכם. זוהי התוכנית. כך שאם תחשבו כך או תחשבו כך זה לא אומר שזה נכון. זה אומר שאתם חושבים כך כדי שיהייה לכם קל יותר להתמודד עם היצור הענקי הזה שנקרא חיים. המבחן היחיד שתיתקלו בו שוב ושוב במהלך חייכם הוא מבחן הפחד והדאגה. ואם עברתם אותו הרי שהחיים הם לא אתגר בעבורכם ואתם מנצחים. אז עזבו אתכם ממחשבות שנועדו רק כדי להרגיע את נשמותיכם הטרודות והמעונות מהפחד. החיים לא נותנים שום דבר לפילוסופיים ולדתיים החכמים. החיים הולכים עם האמיצים. יישו היה אמיץ. וככל שתחכימו יותר ותשקדו יותר כן תבינו שזה לא העיקר. "הדברים החשובים ביותר סמויים מן העין"

bios

New member
אז גם אתה עוסק ברוחניות ומיסטיקה

"המבחן היחיד שתיתקלו בו שוב ושוב במהלך חייכם הוא מבחן הפחד והדאגה. ואם עברתם אותו הרי שהחיים הם לא אתגר בעבורכם ואתם מנצחים." זה נשמע כמו ציטוט ישיר מהספר "שיחות עם אלוהים". ברגע שאתה משתמש במונחים כמו "תוכנית" או "החיים הולכים עם..." או חושב שיש לחיים "עיקר", אתה עוסק ברוחניות בעצמך, שהרי אתה מניח שדברים לא סתם קורים, אלא יש להם משמעות. אולי אתה פשוט מתייחס לרוחניות ומיסטיקה במובן מאוד צר של המונחים. זה תחום עצום שכולל הרבה סוגים של אמונות שיכולות להיות סותרות לגמרי. הדבר היחידי שמשותף להם לדעתי הוא העיסוק במשמעות של הקיום שלנו, ומה שכתבת מעיד שאתה בעצמך עוסק בזה. חוץ מזה מוזר שאתה אומר שהחיים לא נונתים שום דבר לפילוסופים ולדתיים אלא הולכים עם האמיצים, ואחר כך נותן את ישו כדוגמא. האם ישו לא היה פילוסוף או דתי חכם? בקיצור, בתור מי שעוסק במיסטיקה ורוחניות, אתה מוזמן להצטרף לפורום.

avital24

New member
אם מצאת לך דרך אשריך../images/Emo45.gif../images/Emo16.gif../images/Emo62.gif

שתף....

למעלה