"הגלויות של שלי" מישהו אוסף?

oren*

New member
"הגלויות של שלי" מישהו אוסף?

ובכלל, גלויות שמחלקים חינם בארץ ובעולם (GO CARDS, בומרנג, M@X וכו...).

halemo

New member
פעם אספתי, אבל זה שבר אותי

יש כל כך הרבה גלויות בעולם, כך שלא היה לזה סוף. מזלי שהייתי בתחילת התחביב, כך שיכולתי לחתוך ולהפסיק עם זה...

liti

New member
אספתי לפני כ- 5 שנים

עדיין יש לי קופסת נעליים מלאה בהם.

רות82476

New member
../images/Emo15.gif גם לי יש אוסף גלויות

אני ואחותי אוספות (לא ממש רציני..) ההינו אצל סבא שלי והיה לו פשוט מגירה שלמה (מולגת) עם פשוט מלאאא גלויות מכל העולם יפן הודו אנגליה ולא יודעת איזה עוד אבל פשוט מלאאא!! והוא הביא לנו את זה זה לא איזה אוסף שלו זה פשוט שהוא קנה פעם מתי שהוא היה נוסע הרבה גלויות... ולי ולאחותי יש את זה ואנחנו קונות גלויות ופשוט מוסיפות לשם... הא כן זאת פעם ראשונה שלי בפורום ודי נחמש כאן:) הנה רשימת האוספים שיש לי: - אוסף ענק של מדבקות - גלויות - מוחקים - מפיות - מכתביות - אוסף בולים - אוסף בובות ענק (הפכתי את זה לאוסף:) - אוסף דברים של פו הדוב (כובות, בובות, מדבקות, מפיות, גלויות, וכל מני שטויות ודברים חמודים:) אני חולה על פו!! נעים מאוד קוראים לי רות הא כן ואי בת 14 נעים מאוד!!
יכול להיות ששחכתי איזה אוסף פשוט יש לי די הרבה... אני לא ממש משקיעה כל הזמן בכולם.. כזה כמו איזה אובססיה...

tootbanana

New member
גם אני אוספת בובות! (אם קוראים לזה

אוסף...) יש לי די הרבה בובות שאספתי במשך 8 שנים!!! לא חשבתי שקוראים לזה אוסף... אבל כשאני חושבת על זה, אני באמת אוספת... יש לי מהארץ ומחו"ל.

רות82476

New member
גם אני לא חשבתי שזה אוסף...

יש לי אותם לא קשור בתור אוסף... אני ממש אוהבת בובות! ישלי ממש מלאאא מאז שההיתי קטנה... גם הרבה של פו הרוב של חיות יש לי מהארץ אבל אני חושבת שיש לי בערך חצי מחו"ל... זה לא אוסף שמחליפים בו בובה בעד בובה... לפחות אצלי זה ככה למישו יש אוסף מדבקות?או אחד מהאוספים שאמרת??

למעלה