הגלישה הראשונה שלי!

Appocalypse

New member
הגלישה הראשונה שלי!

טוב, היום הגעתי לים אם הגלשן (פעם ראשונה..) ונכון שהגלים לא היו משו מיוחד. אבל היה כיף XD ברוב הזמן חתרתי, והיה נורא קשה בהתחלה לילמוד לאן נישבר ומתי לעמוד. אבל אחרי כמה (טוב...הרבה מאוד..וגם כמות רצינית של נפילות) נסיונות הצלחתי כבר ליתפוס גלים ולעמוד ל3-4 שניות. (למרות שאני לא כ"כ בטוח אם אני Goofy או Regular...) אני עדיין מתקשה קצת אם החתירה, ומקווה שאם הזמן זה יעבור. \= וזהו, מעכשיו כל יום אני בים.נקווה ליראות אותכם שם [: נ.ב כואב לי העגיל בפיחטמה רצח...XD

omerkarj

New member
me too!

גם אני פעם ראשונה הלכתי היום לגלוש (חוץ מפעם שלקחתי גלשן של חבר לרבע שעה במים חח) אני לא הצלחתי לעמוד בכלל... כל פעם שניסיתי זה האט אותי והגל עבר אותי :( אני אלך בהמשך השבוע שוב כשיהיו גלים היום לא היה כלום. ומשום מה גם לי כואבת הפטמה ואין לי עגיל חח בטח השתפשפה מהשעווה XD

Appocalypse

New member
הייתי עם לייקרה..

פשוט העגיל כואב...כי הוא כל הזמן נילחץ אל הגלשן ושוב ושוב ושוב ושוב...לא נעים.. בכל מקירה אני שוקל להוריד אותו XD

terra2

New member
אחי אתה גולש בלי מישהו שיסביר לך?

אני מת לגלוש אבל אין לי עם מי החבר'ה שלי ממש לא גולשים ובינתיים אני לבד בעסק יש מצב ללמוד לבד?

אלון333

New member
לא ממש...

אז קודם כל שלום לכולם אני חדש פה. קוראים לי אלון, אני בן 14 מתל אביב, גולש שנה. אני התחלתי לפני שנה לגלוש בקורס של שבוע. הרבה אמרו לי שלא צריך את זה, ושאפשר ללמוד לבד, ורק עכשיו אני יודע כמה שזה לא נכון. התחלתי מזה שחילקו פלאיירים ליד הבצפר שלי, התקשרתי והחלטתי לנסות. מה שזה באמת עזר לי זה בכך שזה פתח לי את העולם הזה של גלישה, לא הייתי קונה גלשן בלי לדעת אם אני רוצה את זה בכלל ולהשכיר בכלל לא בא בחשבון (100 שקל לשעה-?!-). דבר שני, למדתי את הבסיס, שזה יותר מסובך ממה שחושבים. לפעמים הטיפים הכי קטנים גם הכי עוזרים. משם כל מה שנשאר זה רק להתאמן. גם היום שיש לי גלשן ואני לא במסגרת מסודרת אני הולך לגלוש לבד. חברים שלי לא ממש בעניין ותמיד כשאני שואל אם הם רוצים לבוא לגלוש (לחלק יש בוגי או גלשנים של האחים שלהם) הם הולכים לחוף אחר בלי גלשן... בכל מקרה אני הולך לבד לגלוש, אפילו שזה לא הכי כיף ואפילו קצת מסוכן בסוף במים אתה די לבד...

guy65

New member
אהה וואלה? ואיזה חוף?

גם אני גר באיזור שם, לאיזה חוף אתה הולך?

למעלה