הגלרייה הפרטית שלי! בנתיים זה מה שיש שם! שאלות?!? :: תגובות?!? ::
H hsotrt New member 21/9/02 #6 חחחחחחחחחחח הגלרייה של הציורים זה שלי... והגלרייה של השטויות זה סתם! בעיקרון כל התמונות של הבנות בשטויות זה בנות שאני מכיר... + מספרי טלפון...
חחחחחחחחחחח הגלרייה של הציורים זה שלי... והגלרייה של השטויות זה סתם! בעיקרון כל התמונות של הבנות בשטויות זה בנות שאני מכיר... + מספרי טלפון...
O ogmios New member 21/9/02 #7 שאלת קיטבג למה אתה לא שם את גלריית הציורים שלך במקום קצת יותר רציני מוואלה, כמו אלפווד או אפילוג? אדיוס, אוגמיוס תוהה
שאלת קיטבג למה אתה לא שם את גלריית הציורים שלך במקום קצת יותר רציני מוואלה, כמו אלפווד או אפילוג? אדיוס, אוגמיוס תוהה
E effigy New member 21/9/02 #9 תכנס לקישור שהוא נתן בהודעה השניה באמצע יש שני קישורים:ציורים ושטויוית תלחץ ותראה את הגלריות
T The Crusader New member 21/9/02 #10 אני חייב לשאול את הסוס אתה ציירת? או העתקת? כי ההבדל בין רמת הציורים האחרים (שגם מאוד יפים) לציור של הסוס הוא ענק כלומר הסוס ברמה מקצועית
אני חייב לשאול את הסוס אתה ציירת? או העתקת? כי ההבדל בין רמת הציורים האחרים (שגם מאוד יפים) לציור של הסוס הוא ענק כלומר הסוס ברמה מקצועית