הג'מבו 742 4XAXQ מתקרב עוד צעד אל בית הקברות של אלעל,שם כנראה ייגרס וימכר לאוספי מתכות....
N navig8tor New member 31/7/05 #1 הג'מבו 742 4XAXQ מתקרב עוד צעד אל בית הקברות של אלעל,שם כנראה ייגרס וימכר לאוספי מתכות....
N navig8tor New member 31/7/05 #2 תאומי המטען של אלעל ושל קאל ההבדל הוא: במטוס של קאל יש חלונות,מה שמעיד שבעברו היה מטוס נוסעים.
S S o l l y New member 1/8/05 #19 סליחה על הבורות... ועל השאלה המטומטמת. אבל למה מחזיקים להם את ה"זנב" מאחורה עם מוט ברזל כזה
N navig8tor New member 31/7/05 #4 מה לדעתכם רואים ,ואולי אף מצלמים נוסעי בלביה, היושבים ליד החלונות הפונים לצד מזרח........
E e dor New member 31/7/05 #6 ../images/Emo13.gif אתה חורג את ארז ! סתם סתם ... אחלה תמונות - תודה לך ששיתפת !
א ארזS New member 31/7/05 #10 איך ידעת דור ? הוא חורגת אותי ולא סתם סתם ! ולשאלה שהוא שאל : הם רואים כמובן את המקום הסודי ! ששששש.....
איך ידעת דור ? הוא חורגת אותי ולא סתם סתם ! ולשאלה שהוא שאל : הם רואים כמובן את המקום הסודי ! ששששש.....
א אמץ New member 1/8/05 #18 זה בסדר... לא לדאוג... שמעתי שמאוד מקפידים להושיב רק ישראלים יוצאי צבא, בעלי סיווג בצד ימין בהמראות מהארץ. פחחחח
זה בסדר... לא לדאוג... שמעתי שמאוד מקפידים להושיב רק ישראלים יוצאי צבא, בעלי סיווג בצד ימין בהמראות מהארץ. פחחחח
N navig8tor New member 31/7/05 #5 אוי ואבוי....ומה רואים נוסעי המטוס הבולגרי?שומו שמיים!את ה"מפעל הסודי".... אני מקווה שהם לא מצלמים עכשיו כי זה עברה פלילית.....
אוי ואבוי....ומה רואים נוסעי המטוס הבולגרי?שומו שמיים!את ה"מפעל הסודי".... אני מקווה שהם לא מצלמים עכשיו כי זה עברה פלילית.....
N navig8tor New member 31/7/05 #7 ותראו את מי רואים פה?תראו מה עשו לו!פשטו את עורו,והוסיפו לו דלת מטען,ויאללה לטיסת ניסוי.
N navig8tor New member 31/7/05 #8 סתם איירבאס נחמד של אייר מולדובה מסיע על ה"מייק" בדרכו ל 26 להמראה. ברקע בואינג 762 נוחת על 30.
N navig8tor New member 31/7/05 #9 ה"חמודון" המולדבי ממשיך להסיע על ה"מייק" בואינג 752 של אלעל נוחת על 30 ואיירבאס 310 של בּלק סי מסיע על "לימה" צפון', בדרך להתיישרות על מסלול 30 להמראה.
ה"חמודון" המולדבי ממשיך להסיע על ה"מייק" בואינג 752 של אלעל נוחת על 30 ואיירבאס 310 של בּלק סי מסיע על "לימה" צפון', בדרך להתיישרות על מסלול 30 להמראה.
א ארזS New member 31/7/05 #11 נביגייטור, לא מכבודך לענות לי ? ../images/Emo10.gif אתה חורגת אותי בלי סוף ולא טורח לענות לי... לא יפה !
נביגייטור, לא מכבודך לענות לי ? ../images/Emo10.gif אתה חורגת אותי בלי סוף ולא טורח לענות לי... לא יפה !
I itaiking7 New member 31/7/05 #13 ../images/Emo6.gif משעשע ואחלה תמונות! והתמונה האחרונה זה 757 מתיישר לא 767, ויש MNG A300 לצידו.
H HELLAS New member 1/8/05 #15 תמונות יפות. התמונה של ה747 של NW מאוד מקורית ומיוחדת. מחכה לתמונות הבאות.
A A r i e T New member 1/8/05 #17 הנידון למוות עולה לגרדום נדמה לי שזאת הרחבה שבה הוציאו להורג את 4X-AXB (ואולי גם את 4X-AXZ) ז"ל