הגמל של טל - פרוייקט של אב שכול

אירילה

New member
הגמל של טל - פרוייקט של אב שכול

מכתב מאב שכול- בבקשה לצבוע גמלים להנצחת בתו: ב5 מרץ 2003 אירע פיגוע באוטובוס קו 37 בחיפה. 17 ישראלים נהרגו באותו פיגוע. טל קרמן בתי הייתה בת 17 ו 9 חודשים כשנהרגה בפיגוע זה. טל אהבה מאוד גמלים, ביומנה מצאנו ציור של גמל שציירה בשנת 2003. לפני כשנה התחלתי במפעל הנצחה "צבע את הגמל של טל". בו אני פונה בבקשה לצבוע את הגמל שטל ציירה. עד היום צבעו את הגמל יותר מ 700 איש מכל קצוות תבל. את הגמלים ניתן לראות ב- http://www.tal-smile.com/DrawTalaCamel.htm אני פונה אליך היום כי ביום השנה ב 5 למרץ 2008 יהיו 1826 ימים שטל לא איתנו. מטרתי היא שעד ליום זה אשלים את מניין הגמלים כמניין הימים מאז טל נהרגה. אודה לך אם תעזר לי להשיג את מטרתי - 1826 גמלים צבועים. אודה לך אם תצבע או תוסיף לגמל של טל כל אלמנט אומנותי אחר ותסיים את ציור הגמל שטל לא סיימה. טל הייתה בחורה מאוד יצירתית דינאמית ולא שגרתית. (ציור הגמל מחכה באתר- צבע אותו במחשב או הוריד את הקובץ הקטן צבע ידנית וסרוק אותו) את הגמל אנא שילח דרך "כתבו אלינו" באתר לזכר טל או במייל לכתובת: [email protected] ואציג אותו באתר של טל יחד עם שאר 700 הגמלים. www.Tal-Smile.com אתה מוזמן להשתתף ולצבוע את הגמל של טל. תודה עבור שיתוף הפעולה לפרטים נוספים – 0544.911.822 רון קרמן אבא של טל

למעלה