הגמר בהונג קונג?

גם אני מקווה ככה

אז לפחות יהיה להם קצת ג'ט-לג כשיגיעו לארץ. מה שכן, בטח קטע הסיום יכלול ריצה של לפחות שלושה קילומטר, כך שעונה 2 תחזור על עצמה ושי וגיא יזכו.

Luanne

New member
הלוואי שלא

ממה שאני ראיתי בקטעי גמר לפעמים צריך להגיע במונית או שחלק הריצה בסוף קצר. אני אישית חושבת שזה לא פייר לעבור את הקטע האחרון במונית, כי אז זה לא ממש תלוי בך אלא בנהג. לגבי שי וגיא, אם באמת יהיה קטע ריצה לקו הסיום והם יסיימו את המשימה האחרונה באותו זמן עם זוג אחר, אין ספק שיהיה להם יתרון רציני. אבל אם מישהו יסיים לפניהם קשה לי להאמין שהם ידביקו את הפער (תלוי איזה פער, כמובן). חוצמזה, אי לא חושבת שהגמר יסתיים בארץ כי אז יש סיכוי גדול לספוילר (במיוחד בנתב"ג שם יש הרבה אנשים), והרי מזה ההפקה ניסתה להימנע כשצילמה את הגמר רק עכשיו..

לגבי הריצה ../images/Emo58.gif

כבר היו דברים מעולם, בעונה 2 האמריקאית היו שני אתלטים שניצחו בזכות זה שהם הזדנבו אחרי הזוג הכי מצליח במירוץ. בין הזוגות היה פער של רבע שעה כשהראשונים הגיעו למקטע ריצה של 300 מטר בערך. הגבר מהזוג הזה הגיע לקו הסיום ראשון, אבל שני האתלטים עקפו את החברה שלו וזכו. וזה רק 300 מטר. אם אכן יעשו קילומטר ומעלה, שי וגיא יוכלו ככה להשלים אפילו פער של שעה. לתום וגיל אין שום סיכוי לזכות.

Luanne

New member
זו בדיוק הסיבה שאני לא רוצה

שתהיה ריצה ארוכה לקו הסיום.

dararo

New member
אם אני זוכר נכון ../images/Emo58.gif אפשרי

בעונה 4 הם הגיעו לקו הסיום עם אופניים :D

למעלה