הגנגסטריזם של רשפי

הגנגסטריזם של רשפי

עברתי כעת בכניסה לעיר מכיוון כפר שמריהו- שורות שואות של לוחות מטעם העירייה מכוסים במודעות של רשפי. רשפי כיסתה את תעמולת הבחירות של כל שאר המועמדים במודעותיה ותמונתה. היא יודעת שהמדובר בעבירה פלילית, חצי שנה מאסר - היא יודעת שהציבור סולד מעבריינות הבוטה הזו, וכל זאת זו דרכה - גנסטריזם זה טבע - לא ניתן כנראה לשנותו. לא עבדנו כל כך קשה על מנת להעיף מפה את השריף העירוני - ובתום חמש שנים לקבל גנגסריזם לשמו. לתושבי העיר אסור כלל לחשוב על אפשרות של הצבעה לגנגסטרים שישלטו בם. מי שלא לומד את תכונות המועמדים במהלך מסע הבחירות, עלול להצטער אח"כ.

eopeace

New member
אני מסכים (ותסלחו לי על סיסמאות...)

אני מצטער על הסיסמאות הפעם אבל... אני מסכים לחלוטין - ולכן, כל מי שתומך בשלטון החוק ורוצה לשמור על הרצליה נקייה, חייב להצביע ליעל גרמן - המועמדת היחידה שפועלת רק בצורה חוקית ולא מלכלת את העיר בדרך.

סתימת פה לעיתונות

מניעת מידע מהציבור קללות ואיומים בישיבות המועצה חינוך עיר שלמה לאנטי דמוקרטיות והתמנהלות לא הומאנית הקפאת הבניה בעיר ועמה הקפאה של התפתחות העיר, התפתחות החינוך. זו דמוקרטיה? זה חוק? זה שלטון? אצל לנדאו היה הכל לפחות ברור הוא היה שריף בלבוש של שריף. אך אצל גרמן המדובר בזאב מסוכן המתחפש לסתא'לה הקול קול יעקב והידים ידי עשיו.

eopeace

New member
תוכיח, תראה, תן דוגמא? אין

אין לי מושג מאיפה אתה מביא את הרעיון של סתימת פה לעיתונות, או מי נתן לך רעיונות כאלו אבל זה לא קיים. כמו שאמרתי, כפי שראיתי בעצמי, הקללות והאיומים בישיבות המועצה הם מצד האופוזיציה בלבד. הרצליה היא העיר היחידה בה נלמדת דמוקרטיה במערכת החינוך (כל בתי הספר היסודיים וחטיבות הביניים). העיר מתפתחת, וכפי שציינתי בהודעה מלפני מספר דקות, יש עלייה במספר תלמידי כיתות א' ובמספר ילדי הגנים ויש הגירה חיובית לעיר, לראשונה בעשור האחרון. אני מקווה כי להבא תתן קצת יותר תוכן ומהות להודעות שלך - אל תשאר רק עם סיסמאות - אחרת הצעקות שלך יימאסו על כולם.

אתה לא יודע? אז תשאל אותה

בקש ממנה את העתקי עשרות המכתבים המאיימים שנשלחו לעיתונות - זה יהיה קלסר עב כרס. רק תבטיח לי דבר אחד - שכאשר תראה אותם ותקרא אותם, ותבין את משמעותם, תחזור לכאן ותספר לכולנו את האמת המכוערת מאחורי צמד היחצ"נים המנהל את העיר הזו. ומכאן אנו עוברים ישר לדמוקרטיה - אנו מדברים על שלטון משחית, אנטי דמוקרטי המלמד את תושביו, וילדיו את חוקי סתימת הפיות - וכל ההשקעה בלימוד בבתי הספר מתנפצת אל מול הפרקטיקה האלימה והאנטי דמוקרטית המוקרנת מצמד היחצ"נות הזה. האשמה של האפוזיציה בקללות ובאיומים זוהי כבר הגזמה. מתי שמעת את אוריאלי מקלל או אפילו מרים את קולו, וורדה מור, מקללת? לעומת זאת בללי בהגינה על הקומבינות של גרמן ובן אליעזר נטתה להרמת קול, ואפילו לניבולי פה קלים, אשר יחד עם יריב בן אליעזר, הקול האמיתי של גרמן - נבלן פה ללא תחרות - והם אלה שיצרו את האווירה המכוערת והאלימה - והם - כוולם ישלמו את המחיר הפוליטי - אפילו אתה לא תצביע בשבילם.

למעלה