הגנה באוראלי?

Eden Alterme

New member
היי
אני שואלת פה כדי לדעת את דעתכם וכמה זה נהוג (אפילו אם הייתם אצל מישהי שעובדת, או את עובדת). כמה זה קריטי להשתמש בהגנה כשאני יורדת או שעושים לי גרון עמוק אם אני לא מכירה את הבנאדם? האם קונדום נהוג לפעמים? האם הגמירה עצמה יכולה להדביק? האם המחלות כיום עדיין מסוכנות?

אל דאגה, מאמרים אקרא בנוסף :)

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
היי
אני שואלת פה כדי לדעת את דעתכם וכמה זה נהוג (אפילו אם הייתם אצל מישהי שעובדת, או את עובדת). כמה זה קריטי להשתמש בהגנה כשאני יורדת או שעושים לי גרון עמוק אם אני לא מכירה את הבנאדם? האם קונדום נהוג לפעמים? האם הגמירה עצמה יכולה להדביק? האם המחלות כיום עדיין מסוכנות?

אל דאגה, מאמרים אקרא בנוסף :)
היי. הנה משהו בעברית, שלא מתייחס בהכרח ל"בליעה" אבל כן מתייחס למחלות מין שונות. https://www.genicolog.net/מחלות-מין-ודלקות-5/
בכל מקרה, כדאי וחשוב לזכור, שגם כשאת כן מכירה את הבנאדם, יש עם זה בעיה...
כי מי מבטיח לך [גם אם מדובר בגבר בריא ונקי, אחד ויחיד, שאת באמת באמת מכירה], שבמהלך הזמן הוא יישאר תמיד נאמן רק לך?
ואם הוא לא היה ממש נאמן, וחיפש מין "לא בטוח" אצל מישהי שהוא בעצמו לא הכיר קודם לכן? תמיד קיים סיכוי כלשהו, שהוא נדבק במשהו.
זה יכול להיות פטרייה או וירוס וזה יכול להגיע למחלות הרבה פחות נעימות.
וכאן כבר לא ממש עקרוני, אם "יקרה לך משהו" כתוצאה ישירה דווקא מהבליעה, או שכבר המגע הרטוב יעביר לך נגע, החל בהפרשה הראשונה שלו, שלא בהכרח תכיל זרע, אבל היא כן תכיל וירוסים או חיידקים.
הייתה לי פעם שיחה עם רופא, שסיפר שהגיעה אליו פציינטית עם דלקת בגרון. הוא טיפל בה באנטיביוטיקה ה"מקובלת", אך הדבר לא פתר עבורה את הדלקת. ומה עושים במקרה כזה? שולחים בדיקת משטח גרון. אז הוא שלח. ומה הייתה התוצאה? זיבה! וזיבה מדבקת במגע רטוב וישיר...
אז היא טופלה בפניצילין והעניין הסתיים. אבל מה הלקח? היא קיימה מין אורלי, ובמקרה שכזה, גם ההפרשה הראשונית של הגבר המעט מגורה, תדביק.

אז אם עד לרגע זה, השיח היה על גבר שאת מכירה ואת מאמינה שמצבו הבריאותי הוא מעולה, קל וחומר מחמיר המצב, כאשר את פוגשת גבר זר, ומקיימת עמו את ה"משחק האורלי" או כל משחק אחר, שיש בו מגע רטוב וישיר, ולא ממש משנה "היכן".

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
תודה משה. אבל רגע לגבי העניין של ההנאה - כמה באמת אוראלי שווה עם קונדום?
בוקר אור ושבת שלום לך עדן.
אז היות שכתבתי את שכתבתי לפני מספר ימים, עברתי שוב על הטקסט וכפי שחשדתי מראש, לא כתבתי את המילה "קונדום" ולא הזכרתי את העובדה, שהיה פעם ד"ר קונדום אחד, שהמציא את המעטפת הזו - שנחשבת כמשביתת שמחות מיסודה.

לא העליתי את הנקודה הזו ולא כי שכחתי. כי גם כשעוסקים ב'דבר האמיתי' דרך הנקב שעבורו כל הדבר הזה נברא, הקונדום מאפיל מאד על ההנאה.
אז הבה ונסכם, שהקונדום הוא כורח הרסני.

ומה אפשר לעשות במקום?
ראשית, במצב האמיתי, כשאת רוצה באמת למנוע הבאת חיים חדשים לאוויר העולם, גם אז יש כמה פתרונות אחרים:
גלולות,
התקן
בריחה החוצה ושפיכה מחוץ לנרתיק (לא בהכרח הכי יעיל, אבל מניסיוני האישי? זה עבד).

אבל היות שגם את ה"דבר האמיתי" את מבצעת לפעמים תוך כדי חשש, שמא "הוא" לוקה בנגע כלשהו, אז המצב בעצם היה ונותר זהה.
אז נכון. הרעיון המיידי (בפרט אם וכאשר האירוע מתבצע ישר במפגש הראשון)? שולפים מעיל גשם מאריזתו הצנועה ומתעטפים בו, למרות כל טשטושי העינוג הכרוכים בדבר. ואם וכאשר את מתכוונת להפוך את העיסוק הזה עם אדם קבוע לתקופה ממושכת? או אז, תכריזו שניכם, שאתם הולכים לבצע בדיקה מקיפה, ואז תדעו שאתם בריאים ותעשו ככל העולה על רוחכם בשקט ובשלווה.
ואז, תקבעו גם כלל, שאחת לתקופה כלשהי, תחזרו על ביצוע הבדיקה ויבוא שלום על ישראל תוך הקפדה על העינוג המושלם.

ומספרים, שפעם, הנשיא לשעבר שמעון פרס ז"ל ביקר במפעל למוצרי סיליקון.
הוא עבר שם במחלקה שמייצרת פיות הנקה לבקבוקי הזנה לתינוקות, ושם, בכל פרק זמן קצרצר, נשמעה שריקה חדה.
הוא שאל את המדריך מה פשר השריקה וזה הסביר: "והלוא בכל פיה צריך שיהיה נקב, כדי שהמזון יעבור מהבקבוק אל פי התינוק.
אז ניקוב החור נעשה בעזרת לחץ אוויר ממוקד, וזו השריקה שאתה שומע. חד. נקי וסטרילי".

משם הם עברו למחלקה שמייצרת קונדומים. שם הכל היה שקט לחלוטין, עד שלפתע נשמעה אותה שריקה מוכרת.
"ומה זה"? שאל פרס. "אהה". השיב המדריך. "אחד ל-5,000 קונדומים, אנו מנקבים אחד". "וזה למה"? תהה פרס... "הרי מעשה כזה פוגם לכם במוניטין ובמכירות של המוצר, לא כך"? "אכן זה פוגע, אבל זה מגדיל לנו את מכירות פיות ההנקה, שעליהן אנו מרוויחים הרבה יותר" השיב מהדריך.

אור הסקרן

Active member
תודה משה. אבל רגע לגבי העניין של ההנאה - כמה באמת אוראלי שווה עם קונדום?
כל אחד נהנה מתחושת שונות ומנגיעה שונה אבל תחשבי על זה כך,בראש הזין יש המון נקודות עצבים שמאוד נעימים ואת שמה להם מחסום.זה כמו כפפות על היד לא מרגיש אותו הדבר.

אני לא שמתי קונדום באוראלי אבל בואגינלי בהחלט מורגש שינוי ולא לטובה.אבל קודם כל הבריאות שלך ושל הפרטנר אם יש חשד למחלות מין חייב.

Eden Alterme

New member
משתפת קצת כתבות

אור הסקרן

Active member
העניין במחלות עור זה שהוא עובר בדם ובזמו אקט מיני נוצרים חתכים מיקרוסקופים בעור שמהם יש אפשרות להעברת המחלה.
אני לא שמעתי על צורך בקונדום בזמן אוראלי מאמין שבחורות שעובדות ומבקשות זה בשביל להימנע מגמירה בפה...
האם את שואלת בשביל בנאדם אחד ספציפי שלו את רוצה להעניק את התענוג או ריבוי שותפים?

כי אם זה אדם אחד שילך לבדוק את עצמו.היום מאוד מקובל להיבדק מדי כמה זמן.

למעלה