הגנה נגד ברקים ונפילות מתח לתנור אפ

• פותח הנושא is99
  • פורסם בתאריך

is99

New member
הגנה נגד ברקים ונפילות מתח לתנור אפ

היום נהוג להשתמש למקררים ביחידת הגנה (יחידה דומה ליחידות שהיו פעם במזגנים) לי יש תנור אפיה יקר יחסית ואני יודע שיש לדגם הזה בעיה והוא נשרף הרבה פעמים בגלל קפיצות חשמל וברקים (נשרפת יחידת הבקרה שלו ואז צריך לשלם המון כסך כדי להחליף אותה) השאלה היא האם אני יכול להשתמש ביחידת הגנה למקרר גם בתנור? האם היא חזקה מספיק לתנור הרי הוא "אוכל" הרבה יותר חשמל ממקרר? הייתי ב ACE, HomeCenter ובעוד חנות אחד ואף אחד שם לא יודע מה זה. לכולם יש מגנים למקררים אבל לאף אחד אין שום דבר לתנור. תודה

asher40

New member
מן הסתם ,ההגנה של המקרר...

יכולה לספוג עוצמת זרם של עד 10A ,איני ממליץ להשתמש בה עבור תנור האפיה. איני גם מתיימר לדעת מה סוג ההגנה המתאימה עבור התנור הספציפי שלך. פנה ליצרן ובקש הנחיות. אשר.

אף מים

New member
אם אינך מתיימר לדעת

למה בכלל ענית לו ? אם אינך יודע פשוט אל תענה! לא צריך לקפוץ לענות , וידוע מי קופץ בראש.
אם היה רוצה לפנות ליצרן, לא היה טורח לשאול בפורום. סייג לחוכמה שתיקה !!!

הגנות

ההגנה למקרר מגנה מפני הפעלה והפסקה תכופה שהורסת את המדחס ואינה רלוונטית כלל לתנור. לתנור אפשר להשתמש בכל מגן ברקים שעומד בזרם של התנור. רוב מגני הברקים מחוברים במקביל לתנור ואין להם מגבלת זרם מלבד החוטים. מפתיע אותי שתנור יקר נשרף כל כך מהר. במכשיר יקר אין הגנות בסיסיות מפני ברקים וקפיצות מתח?

is99

New member
המשך השאלה

א. למה להם לעשות הגנות טובות?! שיתקלקל ואז הם יתקנו (עבור תשלום כמובן) ב. טוב אולי יש שם הגנה בסיסית אבל אני גר באזור חדש ויש לנו הפסקות חשמל בתדירות גבוה מאוד. כך שאני מעדיף לזרוק 100-200 שח למגן במקום אחרי זה לשלם הרבה יותר עבור תיקון התנור. ג. מה השם המדויק של המגן הזה והיכן ניתן לרכוש אותו במחיר הכי זול? תודה.

Ohad18

New member
תשמע

למה להם לעשות הגנות טובות?! שיתקלקל ואז הם יתקנו (עבור תשלום כמובן) א. יש אחריות ב. אם קנית מכשיר והחברה לא מטפלת בו מטעם האחריות אז כנראה שאתה בבעיה ג. אם האחריות קצרה מאוד אז כנראה שאתה בבעיה ד. אם קנית מכשיר יקר שמתקלקל מהר אז כנראה שאתה בבעיה רצינית ביותר

מאגר

New member
הפיתרון הטוב ביותר והיעיל ביותר לזה

הוא התקנת משגוחןתוצר נבו תעשיות מכשיר המנתק את זרם הכניסה ביתה במקרים הבאים" 1 . בספיקים שמעל 238V 2 . בחדירת ברקים 3 . בחוסר הארקה במתקן 4 . במצב של ירידת מתח מחת ל-200V אינני יודע את עלותו אך הוא הפתרון לכל הבעיות האלה. בהצלחה דורון ט

i s 9 9

New member
כן אבל

מצאתי את זה כאן http://www.nevo-ind.com/hebrow/he.html אבל אני לא ראיתי בפירסומים באתר זה שהדבר הזה מגן נגד עליות מתח (ברקים) גם מפרסמים את המוצר הזה כמערכת יעילה של הארקה ?!

מאגר צודק

תשקיע קצת יותר תגן כבר על כל הבית בהזדמנות הזו. מחשב, סטריאו, טלוויזיה, DVD

למעלה