הגנה על קובץ אקסל?

• פותח הנושא yan1v
  • פורסם בתאריך

yan1v

New member
הגנה על קובץ אקסל?

יש לי קובץ אקסל אשר מוגן ע"י סיסמא (כמובן שיש בידי את הסיסמא ) אך כאשר אני מעביר אותו לפאלם שלי איני יכול לעדכנו מפני שהוא נעול אז איך מורידים את הנעילה ? תודה מראש יניב לוי

AO

New member
תשובה + הצעה

בחר בתפריט את האופציה SAVE AS במסך שיפתח בחר בלחצן TOOLS בחר GENERAL OPTIONS שם תמצא את המקום להכניס ססמא להגנה מחק אותה אלון הצעה/המלצה : ניתן לחסוך את זמן ההמתנה לתשובה אם מבצעים חיפוש לפי מילת מפתח בפורום. במקרים רבים ניתן למצוא שאלות קודמות שכבר נענו

שאלה דומה על קובץ וורד,

הקובץ כבר שמור הסיסמא שאני זוכרת כנכונה לא מתקבלת ע"י המחשב ולכן לא יכולה לפתוח יותר את הקובץ. האם יש דרך לפתוח אותו או לבטל את הסיסמא? ושאלה נוספת אם אני רוצה לשנות את הסיסמא, הקיימת, כאמור בהנחה שאצליח לפתוח את הקובץ, האם ניתן? או יש להעתיק את כל הקובץ ולשמור אותו מחדש?

AO

New member
יש כל מיני תוכנות לפריצה

בד"כ הן לא בחינם וניתן למצוא אותם במנועי החיפוש השונים (עוד לא יצא לי להשתמש). אם ידוע לך הסיסמא ניתן לפתוח את הקובץ ואז לבצע מחדש את תהליך ההגנה ולהחליף בחלון שבו רושמים את הסיסמא בסיסמא החדשה. אלון

זוכרת את הסיסמא הבעיה

היא שהמחשב לא מקבל אותה ולכן לא ברור לי מה קורה חבל לי על החומר ששם למרות שאת חלקו שיחזרתי מניחה שאי אפשר לקרוא בלבד ללא סיסמא או איזה אעיון מטורף אחר?

AO

New member
הסיסמא תלויה גם ב caps lock

תנסי עם/בלי caps lock אלון

למעלה