הגנה עצמית

LIRON22

New member
הגנה עצמית

בימים האחרונים אנשים שמאוד קרובים ויקרים לי הותקפו מאגית בצורה מאוד אלימה. זה התבטא בחוסר יכולת לנשום עד כדי עילפון, גידולים ודברים אחרים. אני מודע לכך שיש איסור בקשת לחשים. אני מבקש המלצות לספרים ומקורות המסבירים על הגנה (מטכניקות פשוטות עד מאוד מתקדמות).

ebony

New member
לא תמיד אנשים שמותקפים יודעים

כיצד להגן על עצמם. ואני חושבת שהשאלה הזאת מגיעה כדי ללמוד יותר על טכניקות הגנה

RainBird

New member
אני מקווה שהם בסדר. ישנו הספר שבדיוק קניתי של קייטלין מתיוס psychic shield הוא מתבסס על הספר של דיון פורצ'ן כמקור, אבל מסנן את הדברים הלא יעילים, מעודכן יותר ומכיל טכניקות טובות. אני מציע גם נסיעה של קריסטלים כמו מלאכיט, טורמלין שחור וכו'. ואני מאשר נקודתית כאן להעניק לחשים בנוגע להגנות מאגיות. זה חשוב. ארדן.

RainBird

New member
אניס וגופרית חזקים ביותר לטיהור- משחררים נהדר מאנרגיות שליליות ומנתקים טוב כנגד התקפות מאגיות, יעילים לשבירת קללות. ג'ודיקה אילס ממליצה בספר שלה על מיצוי רוזמרין. ניתן להכין שקיקי קמיעות זעירים מזה ולהסתיר קרוב להם. אחרי טעינה וכוונה כמובן.

LIRON22

New member
הבעיה עם גפרית

שריפת גפרית יכולה לגרום לאדם להתעלף או להקיא ולבית להצחין עד לעולמי עד.

RainBird

New member
לאו דווקא לשרוף מה עם לשים חתיכה זעירה בשקיק קמיעות? זה יכול לטהר, ואז להסיר.

RainBird

New member
חומרים נוספים- אנג'ליקה מאוד רב עוצמה וקלאסי להגנה, מלח, וגם שיער של כלב זאב שניתן מרצון (שזה רעיון מושלם מלורי קבוט לשיקוי הגנה, אם יש עניין אתן את המתכון) יש בספר של ly de angeles מתכון מצויין לwarding בפרק השלישי. יש בפרק "קללות" באינציקלופדיה של 5000 הכישופים כל מיני לחשי ביטול וreturn to sender שיעשו שמח למכשף שפגע אם פגע. בספר של קתרין יורנדי herb magic יש גם כאלו. בספר המצויין של רובין ארטיסטון Horn of evenwood יש שם טקס ליצירת וורדינג עם מנדרגורה, אם ניתן להשיג (וזו העונה) ואלון רמז לי שיש לו ספר מאגיה הגנתית חדש של כריסטופר פנזק, שאל אותו על זה.

LIRON22

New member
אז הספר של קייתלין מאת'יוס

יותר מומלץ משל דיון פורצ'ן? או שהוא מומלץ כמשלים שלו? אשמח לעוד ספרים בנושא הגנות מהתקפות מאגיות עוצמתיות.

RainBird

New member
הספר של פורצ'ן (שכמדומני עיינת בו בעבר) הוא מיושן, ועני בטכניקות שניתן ליישם היום. הוא גם מלא בשינאת זרים ובמיתוסים שלאו דווקא תורמים. זה רחוק ממדריך פרקטי. יעיל ללימוד לטווח הארוך אבל לא לרמה המיידית. הספר של מתיוס הוא מדריך מסודר. חווית ספרות נוספת שלה- זה הספר הראשון שלה שרכשתי, מה דעתך עליה? הטכניקות של פורצ'ן מיוצגות בצורה מלאה בספר של קייטלין בווריאציה יותר מודרנית. האם ההתקפה היא ממכשף או מישות לדעתך?

RainBird

New member
מדובר על אנשים שיכולים לעשות תהליך הגנה אישי או שצריך לעשות עבורם אחד כזה?

gwizard

New member
מקורות

אני מקווה כי קרוביך בסדר ומי שלא יהיה מאחורי ההתקפה יתפס ויושמד. מקור טוב הינו ספר של פנזק הנקרא Witches Shield. כולל בתוכו כל הקשור להגנה מ-א עד ת. מומלץ מאוד. טכניקות נוספות תוכל למצוא במאמרים שלי באתר. אם תרצה הכוונה, אשלח לך בפרטי.

RainBird

New member
ציינת בפני שיש לך את הספר במלאי הלא כן? אשמח אם גם תשים לינקים למאמרים בנושא כאן

gwizard

New member
נגמר במלאי

לגבי לינקים למאמרים, כדי לעשות הגנה יעילה מספיק לדעת איך ליצור מגן ולתכנת אותו לפעולה רצוייה. כל זה ועוד אני מסביר במאמר הזה.

LIRON22

New member
מצאתי את הספר

שציינת באמזון ושמתי במועדפים. הוא בהחלט נראה מקור יעיל. הקרובים שלי לא במצב מזהיר..... משתמש בינתיים בידע שיש לי.

ForbiddenSoul

New member
האה :)

אני רואה שאתה עדיין מאוד אוהב את הספר הזה! אני זוכר שהמלצת לי עליו עוד מתי שקניתי את Basic Magick של פיליפ קופר, ואני עדיין זוכר את הביקורות שלך מפיליפ' ידידנו
מתן.

gwizard

New member
אכן כן

להבדיל מפנזק וקונסטנטינוס, קופר כותב בצורה של "זה מה שאמרתי וככה זה ואין טעם להתווכח". אני לא אוהב גישה כזו ולא מעודד אותה ואני עדיין עומד מאחורי ההמלצה שלי.

למעלה