הגנות בתקשור

הגנות בתקשור

שלום לכולם, חג שמח ומועדים לשמחה, יש לי שאלה ואשמח לקבל תשובות: שמעתי באיזה מקום שלפני שעושים תקשור, צריך לבנות הגנות מפני כניסה וניצול ע"י גורמים לא רצויים. כיצד בונים כאלה הגנות? ואם עד כה לא בניתי שום הגנות, האם חשפתי את עצמי ואת בני ביתי לאותם גורמים לא רצויים? אשמח לשמוע מניסיונכם בעניין.

תמונה ואמונה

תלוי באמונתך הפנימית ובציור תמונת חייך אלה שקובעים את הצורך/אין צורך בהגנות ובחיבור לאנרגיות שונות שאותן תחווי בחייך אתמול ראיתי מומחה לנחשים ושעוסק באילופם עשרות שנים, מוכש על ידי אחד מהם והולך לעולמו...עוד ברגעיו האחרונים חשב שהוא מחוסן מפניהם

מריה מגדלנה - הדבר כמובן תלוי...

במידת הפחד שאת נושאת בקרבך. להבנתי לפחות, התשובה היא ממש אין צורך. אם תצליחי להבין שאת שהמתקשר מתקשר נמצא במרחב האין סוף שהוא עצמו ברא. מרחב זה הוא שטח האינטראקציה בין המתקשר לבין יצירתו. שטח זה נקבע ידו כתחום ומוגדר - וזהו התחום שבו הוא יכול להשתמש בהבנתו ובידע שלו. אם ישחרר את מרחב האין סוף להתקיים ללא גבולות ותחומים, ומיד תתבהר ה תמונה שתראה לו שאין למעשה ממה לפחד, כי הוא גם יוצר מרחב זה וגם חלק בלתי נפרד ממרחב אין סופי זה. כמו אותו צייר שעמל על תמונה רק על מנת לגלות בסוף שהוא עצמו חלק בלתי נפרד מהתמונה עצמה. משמע: אם הרגשתך היא שאת זקוקה להגנה זה יהיה רק מפני עצמך, ממה שנמצא בתוכך פנימה. כי מחוצה לך אין דבר שדורש הגנות בפניו.

תודה על התיחסותכם

חשבתי כך. הפחד הוא כוח עוצר ברמה הרוחנית. בשורה התחתונה אני היוצרת את המרחב הרוחני שבו אני משוטטת ובו אני מתקשרת. ובכל זאת, אין משהו בכך שרבים בתחום הזה מדברים על זהירות? - זהירות מפני היסחפות למחוזות שליליים ושחורים, זהירות מפני פריצת ההגנות והצפה ע"י חומרים קשים אני נזכרת פתאום בסיאנסים שעשיתי בגיל ההתבגרות. מי שרצה עלה ואף פעם לא ידענו מי נמצא בחדר. כשהייתי באותה תקופה עוברת ליד מראות, הייתי מסובבת אליהן את הגב, כי בכל פעם שהייתי מסתכלת, הייתי רואה דברים איומים ונוראים, אפלים ושואבים. האם כל זה נובע מפחד פנימי? האם אין משהו באזהרות המומחים?

מריה מגדלנה...תחילה הבה ונתחיל...

בהבנה שאין מומחים. ומכאן נמשיך לעובדה שהנושא היה הגנות בתקשור ולא הגנות בסיאנסים! ועכשיו נעבור לעיקר: מי שלא יודע מהותו של סיאנס מומלץ לו להתרחק מהנושא. ולשאלתך האם גם בסיאנס אין צורך בהגנות. התשובה היא כן, אין צורך. אך כן יש צורך לדעת\להבין עם מה מתעסקים. כלומר; לדעת\להבין עד כמה איפשרת לפחדייך להעשיר את מרחב יצירתך! שבת שלום

למעלה