הגניבות...

inbal282

New member
הגניבות...

לקראת ההרשמות למחנה.. מלא חניכים שלו התחננו שלא נישן ליד סניף מסוים, מהסיבה שבמחנה הקודם- חניכים מהסניף הזה גנבו כספים, פלפאונים וכו'.. חוץ מזה היה את המקרה שגנבו לראשון או זיכרון, אני לא זוכרת.. כשהיו בחזרות למכביה.. אישית אני לא יודעת מה להגיד לחניכים שלי.. כי לי גנבו גם כסף שנה שעברה. אני כמוהן לא רוצה להיות ליד אותו סניף.. אבל בכל זאת, זה רק חניך מהסניף.. ולא הסניף כולו. מה דעתכם? מה עושים בקשר לגניבות? יחזור לפי דעתכם גם השנה? או שהיה ונגמר?

orlupo

New member
מכיר את התופעה...

אני חניך שנה ראשונה ופגש ח' גנבו לי מקל של מטאטא...
מה שאני הולך לעשות הוא פשוט להביא תיק גדול כמו של צבא ולנעול עם מנעול תא אחד ולשים שם פלאפון, כסף ודברים יקרים אחרים.... אני לא ממש מאמין שצריך להגיע למצב כזה.

אוקייי

אממממ טוב שמעי... אפשר פשוט לא לישון ליד הסניף הזה... דבר שני...בכל מקום כמעט\תנועה גונבים דברים כי בכל חבורה תמצאי את האנשים האלה אז או כמו שאמרו לפניי לנעול את התיק... או פשוט לא להביא דברים שאנשים רואים וחושקים בהם.... ואם כבר מביאים לשים במקום לא גלוי.... אההה ומחנה שעבר גנבו לי את הבגד ים....

inbal282

New member
תראי

אני לא יכולה פשוט לקחת את החניכים שלי ולשים אותם במקום אחר. זה משהו ארצי.. לא אני ולא הרכזים מחליטים איפה יהיה כל סניף.. ונגיד שלא נהייה ליד אותו סניף. אם זה לא אני- זו את, או מישהו אחר. ומה הרעיון? יגנבו לחניכים מסניפים אחרים.. הפיתרון הוא לא סתם לקחת את הרגליים שלך ולעבור למקום אחר.. ובקשר למנעולים.. לך גנבו בגד ים.. אז מה.. הכל צריך להיות בתוך התיק נעול? ומה אם אני צריכה לייבש את הבגד ים שלי? ברור שפלאפון ומצלמה אני לא אשים ככה סתם בתיק.. אבל בגד ים?!!?! ואין סיבה שאני אגיד לחניכים לא להביא פלפאונים או בגדי ים. הם בכיתה ג'.. הם צריכים לדבר עם ההורים שלהם. ובטח שלהתקלח.

inbal282

New member
איך בדיוק שומרים על בגד ים רטוב?

ובכלל.. את בעצם לא פותרת את הבעיה.. סתם מוצאת פיתרון זמני.. שהוא ממש לא 100%...

תקשיבו

הפיתרון היחיד הוא שתמיד יהיה מישהו שישמור.... שהדברים לא ישארו ללא השגחה. שיהיה מישהו מהסניף שתמיד שם עין על הדברים. כי אני בטוחה שאף בוגר לא יגנוב דברים. ואם אתם רואים שמישהו לא מהסניף שלכם נכנס לשטח שבו אתם עושים את המחנה פשוט תבדקו למה הוא בא ומה הוא עושה...

Rioter

New member
רעיון מצויין. ויש לי שאלה לבוגרים

כשהייתם בקורס מדריכים, גם אז הייתה תופעה של גניבת חפצים?

inbal282

New member
לא זוכרת

נראה לי שלא.. ושוב.. זה לא בוגר.. זה חניך מסוים, משכבה מסוימת מסניף מסוים.

כן..

כן היו אצלנו כמה גניבות.. תמיד יש את הקטע הזה.. וזה לא בסדר..בבאמת שצריך לעשות משהו עם זה.. ושכל אחד ידאג לשמור על החפצים שלו..לפחות על החפצים שיקרים.. וזה באמת רעיון טוב שיהיה מישהו שתמיד ישמור..

inbal282

New member
לא יודעתת..

אם כבר זה רק בוגרים שלא מדריכים.. וגם במשמרות קצרות.. וזה צריך להיות ממש מאורגן.. שעות, זוגות, איפה שומרים וכו'. אחרת.. זה לא ילך.

למעלה