הגננת בגן של וואלה! אמרה

ronico2

New member
הגננת בגן של וואלה! אמרה ../images/Emo7.gif

שאסור לי לשחק שם עכשיו, אז חשבתי שאולי כאן ישתפו אותי. אז חזרתי
. רוניקוקו

m_shy

New member
הגננת העיפה אותך משם מסיבה טובה

ושניה אחת לפני שנעלמת משם, הספקת לכנות שוב את אחד מחברי הפורום "שקרן". פורומים באינטרנט הם פתוחים לכל, כך שאין לי שום ברירה אלא לקבל את העובדה שאתה מכבד אותנו בחברתך הלא סימפטית. עם זאת, כתבתי לך בפורום ב"וואללה" אתמול, שאני מתכוון לבקש ממוגלי תמונה שלה, לשים ליד זו של הדלאי למה, לאחר הפגנת הסובלנות המדהימה שלה כלפיך. אני מקוה שהתעלול שלך יתחיל לשעמם אותך בקרוב, ותחזור למקום ממנו באת, שכן אין לי כל כך הרבה מקום על מדף הקדושים כדי להוסיף גם תמונה של שנטי. אם תמשיך ככה אני אאלץ לעבור למיקרופילם, ואין לי לזה כסף. שי משולם

ronico2

New member
שייקה, אולי לא ספרו לך

אבל אדם שאינו אומר אמת במכוון הוא שקרן. אדם שאינו אומר אמת לא במכוון הוא טועה. אם תטען שהתלידומיד נבדקה על חיות בהריון לפני שנכנסה לשימוש, עכשיו, אחרי שאתה יודע שאין זה כך, אתה תשקר. אם תטען שהתלידומיד, , גם במינונים נמוכים יחסית למשקל הגוף, לא גרמה מומים לולדות של חיות מעבדה, , אחרי שתקרא את המאמר הזה, Hendrickx AG, Axelrod LR & Clayborn LD (1966). Nature 210, 958-959. אתה תשקר. הבחירה שלך. בנת?

m_shy

New member
"בנת"?!../images/Emo6.gif

רוניקו אהובי, בחיר לבבי, ומשוש חיי.... על התלידומיד כבר עניתי לך, ולא רק אני, בכל פורום אפשרי - וגם בפורום זה. כפי הנראה, גם אתה, כמוני, חש שדבריי ודברי חבריי הם דבריי חוכמה, וזו הסיבה שאתה מבקש שוב ושוב שנחזור עליהם בכל הזדמנות ובכל פורום אפשרי. לא נותר לי אלא להודות לך על הערכתך הכנה המשתמעת. לא טענתי מעולם שהתלידומיד נבדק על חיות מעבדה בהריון לפני כניסתו לשימוש, ואיני מתכוון לעשות כך אלא אם כן אתקל בעדות לכך. זה שאתה אומר שאם אטען את זה - אז אשקר - מרמז שטענתי כך, וזה לא נכון. מה שטענתי אחר לגמרי - ואם זה מעניין אותך לקרוא שוב הרי אתה מוזמן לדלג לדפים האחוריים בפורום ולעשות כן. זו התייחסותי האחרונה בהחלט לפרופוגנדה ה"מדעית" שלך. בפורום מדע, שהוא המקום הנאה לעריכת דיונים על תקפות מדעית של ניסויים בבעלי חיים - לא הצלחנו לעורר דיון בנושא - ולא באשמתנו. בכל מקרה, זה כבר הפך מעייף, וכבר מיצינו את העניין מכל הצדדים. כאן, זהו פורום זכויות בעלי חיים, שמטרתו אינה עיסוק בתקפות המדעית הזו - אלא איפשור קידום נושא זכויות בעלי החיים. על אף שזה לגיטימי שמידי פעם עולות שאלות לגיטימיות בנושא, לא ראיתי אף מילה במכתב המגדיר את מטרות הפורום המרמזת על כך שזהו המקום לעריכת תעמולה נגדית למטרות הפורום. לא נותר לי אלא להניח שכניראה זוהי אינה אחת ממטרות הפורום. ובנימה אחרת! האם ידעת שעל פי גלגל המזלות הסיני אני מזל דרקון של אש? איזה קטע... תגלית חדשה היא לי, מפתיעה ומרגשת. בטוחני שגם אתה שמח על כך עד הגג! בנימה אופטימית זו, אנשק לך ללילה טוב נשיקת דרקון
שי משולם

Coma White1

New member
אני רואה שגם הבאת איתך חבר מוואלה!,

אני מקווה שאתם מתכוונים לשחק יפה, לפחות.

Eclipsed 0

New member
תודה,

אבל שימו לב - הפורום חזר לפעול כרגיל, אם אתם מעוניינים להצטרף בלי לעורר יותר מדי מהומה - אדרבה. בויכוח הקודם, לא רק שלא הצלחת לשכנע אנשים בצדקתך, להיפך - גם האנשים מתנגדים עוד יותר לניסויים. לכן אני חושבת שהקרב הזה אבוד מראש.

zelba

New member
גם אותי../images/Emo94.gif

ואני הייתי ילד טוב... חכם סיני פעם אמר: ..."אולי אני לא מסכים אם דבריך אבל אני מוכן להילחם על זכותך להשמיע אותם"...

ronico2

New member
נדמה לי שצרפתי

ולא סיני.
. באמת אתה ובוקונון הייתם הילדים הכי נחמדים שם (וגם מפליין ודדי שי שבטח היא תמחוק גם אותם מתישהו למרות שהם חושבים קצת כמוה...). בכל אופן כאן יש הרבה שאפילו א_ו_ת_י לא שונאים כ"כ, אז נראה לי שתסתדר כאן. רוניקו

zelba

New member
תראה מה השעה../images/Emo171.gif

תגיד, אתה משוגע? אין לך מה לעשות? אמצע הלילה ואתה עונה להודעות

צוות של מדענים מתחרה בצוות אחר../images/Emo49.gif

לשבט בני אדם, וכאן יש רוני שמשכפל את עצמו כמו תא סרטני אלים. הוא תמיד יצוץ באיזה מקום חדש. אנחנו האובססיה שלו.

zelba

New member
תתבגרי ילדה

נו די, זה ממש מעצבן שאת נכנסת להשמצות אישיות. תפסיקי לקשר אותי לאנשים אחרים, אני עומד בזכות עצמי. תנסי להתעלות טיפה מהגישה של ילדה קטנה יום טוב וכל טוב

morality

New member
חברים, דעו את רוניקו/זלבה../images/Emo122.gif

ראשית, מדובר באותו האדם. כשעדיין השתולל בפורום זכויות בע"ח בוואלה, הוא שכח פעם להחליף את הניק והתגלתה תרמיתו (לא שהיה קשה לעלות על זה גם ללא שגיאתו). מאמציו הנואשים למצוא לו שותפים-לדיעה הביאה אותו להמציא לו פיברוקים מגוחכים כאלה. במשך החודש האחרון מנהל רוניקו מסע צלב פאתטי אובססיבי בכל רחבי הרשת. מאחר ומן הסתם אין ביכולתו להוכיח את חשיבותם של ניסויים בבעלי-חיים לקידום הרפואה, הוא משתמש בטכניקות דמגוגיות זולות וסרות-טעם הכוללות הלעטת כזבים והאשמות בדויות כלפי המתנגדים לניסויים בבע"ח. הצעתי לכם - התעלמו ממנו. ואם הוא ירגיז יותר מדי ויפריע לפעילות השוטפת של הפורום - בקשו משאנטי לחסום אותו.

ronico2

New member
מורליטי, חבל שלא הבאת קישורים

ל"הוכחת" דבריך, כך כולם היו מייד מתרשמים מיכולת הבילוש שלך...

ronico2

New member
מורליטי דברה לאלה שלא "ראו"

כך שאם ברצונה לשכנע כדאי שתביא קישורים. ד"את אני לא זוכר "מורליטי" בוואלה! מי זאת שם?

למעלה