הגעגוע

הגעגוע../images/Emo7.gif

הימים חולפים הגעגוע מתחזק ולא פוסק משהו בתוכי נשבר משהו התרסק מנסה לשאוב כוחות אך זה מאוד קשה כולם אומרים : עוד קצת הזמן יעשה שלו את תראי יהיה בסדר,,, אך אני בשלי מנסה לחפש,,, לתור אחר השביל שיוביל אותי למעט שלווה למעט רגיעה בזמנו הייתי חזקה תמיד אמרתי על עצמי אני חזקה לעולם לא אשבר,,, אך הגעגוע הורס אותי מבפנים קשה להתעורר בבוקר קשה להרדם בלילה מוצאת את עצמי,,, כל היום רק מהרהרת,, אם זה היה נגמר אחרת,,, הלא יש המון הצלחה אבל למה למה?? לא יכולת להכלל באחוזים הטובים של ההצלחה?
אמא אני מתגעגעת,,,

יריב48

New member
../images/Emo14.gifמרגש מאוד

היי השורות חודרות ישר למרכז הלב מבין לליבך ומקוה שתתגברי יריב

חן../images/Emo39.gif

חן יקרה לי מבינה לליבך, מקשיבה לקשייך, מחבקת ושולחת אור לבן אור ואהבה, אילת.

שלהבת3

New member
כשהלב בוכה-מוקדש לך ולכל הפורום../images/Emo23.gif

כשהלב בוכה ביצוע: שרית חדד מילים: יוסי גיספן לחן: שמואל אלבז כשהלב בוכה רק אלוהים שומע הכאב עולה מתוך הנשמה אדם נופל לפני שהוא שוקע בתפילה קטנה חותך את הדממה. שמע ישראל אלוהי אתה הכל יכול נתת לי את חיי נתת לי הכל בעיני דמעה הלב בוכה בשקט וכשהלב שותק הנשמה זועקת. שמע ישראל אלוהי עכשיו אני לבד חזק אותי אלוהי עשה שלא אפחד הכאב גדול ואין לאן לברוח עשה שיגמר כי לא נותר בי כח. כשהלב בוכה הזמן עומד מלכת האדם רואה את כל חייו פתאום אל הלא נודע הוא לא רוצה ללכת לאלוהיו קורא על סף תהום. שמע ישראל אלוהי...
© זכויות היוצרים שמורות למחברים ולאקו"ם השירון העליון - www.shiron.net

נאן

New member
געגוע../images/Emo24.gif

היי שלהבת היי חן זה שיר שהיתי שרה כשנשברתי ועדין אני מחוברת אליו מאוד חזק כשאני שומעת אותו הדמעות יורדות לי.הוא והשיר שאני לא זוכרת את השם שלו "לא קלה לא קלה דרכנו" שרו אותו יומיים לפני הניתוח. ואני תמיד שרה אותו לבנות שלי". חן מלבד חיבוק אמיץ ולעטוף אותך בהבנה כי אין בעולם דבר שאפשר או ניתן להתגבר על הגעגוע. געגוע זו מילה קטנה אבל מילה גדולה מכילה כל כך הרבה בתוכה כשאומרים געגוע נפתחים פתאום מדפים בראש מעין סיפריה ונשלפות משם מהתיקיות מחשבות מתויקות לפעמים אנחנו מתייקים דברים כואבים מאפסנים אותם שלא יציקו. מגרשים אותם לאיזה פינה חשוכה ואז מילת הקסמים בעצם קוד הפתיחה: געגוע התיקיות זזות בראש נפתחות מעצמם. ואיתם ההתרפקות על הגעגוע לדברים שאינם ושלא יחזרו ואיתם בא לפעמים הכאב. וההבנה והתובנה. ודמעות זורמות או מציצות פה ושם. הגעגוע תפס אותם גם. את המילה הזו למדתי מבתי הקטנה. שאלתי אותה בשיחה מרחוק. למה היא לא ישינה. אז היא ענתה. לא יכולה בא לבקר אותי הגעגוע אז תגרשי אותו אמרתי לה אי אפשר אמא הוא עושה לי כבד בלב וכואב לי שם כאילו חסר לי משהו. אז מה נעשה עם הגעגוע? איך נתגבר עליו? תשלחי לי נשיקת קסמים..... ככה אמרה. שלחתי לה נשיקת קסמים דרך הטלפון. והיא נרדמה לה..... והגעגוע עבר. אני יודעת שזה טיפשי חן אבל נסי לדמיין בכל געגוע חיבוק ונשיקה אולי זה יכהה קצת את האובדן..... נאנוש

שלהבת3

New member
נאנוש../images/Emo24.gif

אני לא יודעת למה כתבת לי בשרשור שלך שאת חושבת שלא יעניין או שלא יבינו מה שאת כותבת כאן בפורומים אחרים.... אז שוב לידיעתך אני כותבת גם בפורומים אחרים..... ונדמה לי שלא רק שיבינו אותך אלא שגם מאד יתרגשו לקרוא אותך ואת מה ואיך שאת כותבת..... ושאולי גם יקבלו קצת פרופורציות על החיים ועל מה שקורה להם בכלל ויפסיקו להתעסק בשטויות.... למרות שזה לא רע כלכך כשיש שטויות להתעסק אולי זה סימן שאין צרות יותר גדולות.... אבל בכל זאת.... אז זהו. נהניתי לקרוא אותך שוב. תחזיקי/ו מעמד

ranvdb

New member
הי

מגדל את הבעיות הרגילות למשפחה ממוצעת בישראל אז כנראה טוב יש זמן הלם ואחריו החלמה אני מקווה שעברתי את שלב ההלם נדבר עוד שנה ונראה מה אז. בפעם הקודמת לקח לי שנה לחזור לעצמי ושנה לשקם את מה שנהרס אבל אז יכולתי לקחת לעצמי את הזמן היום אין לי את הזמן הקצב שונה לגמרי ומוכתב ע"י דור צעיר וטמפרמנטי שמשתנה לי כל יום. שבת שלום רן

שלהבת3

New member
היי רן../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

מוזר לי לכתוב פתאום לאנשים שאני לא מכירה.... באמת כשיש ילדים במיוחד קטנים אין אפשרות לקחת פסק זמן מהחיים..... שתהיה בריא..... יש מישהו/י שעוזר לך עם ילדים?

אולי זה לא רע ככה..

זה שאין לך את כל הזמן שאתה רוצה וצריך כדי לעבור את כל השלבים האלה של התמודדות עם המצב הפתאומי. ואתה מחוייב בעצם להמשיך לחיות בפול גז בשביל הילדים. אולי זו דרך אחרת לחוות ולעבור את המצב הזה, אולי כי אתה לא לבד אבל אתה בטוח מרגיש את הילדים אז אתה גם חש את איך שהם עוברים את ההתקופה הזו. אותו דבר אבל אחרת? שבוע טוב לכולנו גלי

למעלה