הגעה לבית הספר למדע המדינה

lironk25

New member
הגעה לבית הספר למדע המדינה

היי אני נוסעת מחר להרשם לקורסים (סוף סוף :)) ) מישהו יודע באיזו תחנה אני אמורה לרדת עם אני נוסעת בקו 46? (כוונתי היא האם יש שערים כמו באוניברסיטת תל אביב..) תודה לירון :)

amitk80

New member
קצת סדר לירון

אין שערים באוניברסיטת חיפה. אנחנו לא מתקדמים כמו אוניברסיטת תל אביב. אם אני לא טועה בית ספר למדעי המדינה יושב בבנין המדרגה לא? עכשיו כיוון שאת נוסעת בקו 46 אני לא ממש סגור שהוא עוצר ליד התחנה של המעונות. תשאלי את הנהג. אם חבר'ה יגידו פה שבית ספר למדעי המדינה יושב בבנין המדרגה אז תרדי אם את יכולה לרדת במעונות, אם לא אז תרדי בתחנה של הבנין הראשי ותלכי פנימה לתוך הבנין הראשי ותרדי במדרגות מקומה 700 ל 600 ותלכי כל הזמן ישר. אם את צריכה עזרה, אני מחר באוניברסיטה לרישום במערכות מידע. תשלחי לי מסר אם זה רלוונטי. בהצלחה, עמית

תרדי בתחנה השנייה...

ליד בניין רבין. התחנה הראשונה היא ליד הבניין הגבוה, תצלצלי ותרדי בתחנה אחרי זה, היא באמצע הירידה. תכנסי לבניין הירוק והיפה. את נכנסת בקומה 7, החוג נמצא בקומה 4 (אאל"ט). אבל קומה 4 היא לא בדיוק באותו בניין, אז כשאת נכנסת בקומה 7, עוברת את המאבטח, תפני ימינה, אחרי כמה מטרים תראי מדרגות מצד ימין, תרדי שתי קומות לקומה 5, ואז תמשיכי ישר עד הדלת, שער, מעבר (איך שבא לכם לקרוא לזה),ותגיעי למדרגות, תרדי קומה אחת למטה, והמזכירות היא מצד ימין. בטוח יהיה שם מישהו, תשאלי איך מגיעים לקומה הרביעית בבניין המדרגה. שיהיה בהצלחה

הכוונה לפקולטת מדעי המדינה

במקרה ואת באה מבנין רבין תרידי במעלית עד קומה ארבע שם נמצאת הפקולטה אם את בא מהבנין הראשי (אשכול) תרדי במדרגות את בנין המדרגה קומה 4 אני שנה ב' במדעי המדינה ( נכנסתי סמסטר אביב - סמסטר קודם ) אז אם את צריכה פידבק לגבי החוגים המרצים והמתרגלים אני אשמח לעזור

lironk25

New member
הגעתי ליעד :)

תודה אירנושששששששש,ההסבר שלך היה מעולה :)

למעלה