הגעה ללשכת גיוס

הגעה ללשכת גיוס

שלום טוב אז כמו שכבר אמרתי בעבר אני עכשיו בתהליך של לחכות לועדה של אישור התנדבות בתל השומר,פתחתי את הבקשה להתנדבות בתחילת יולי ועדין לה היה לי אחת כזו. אני צריכה לקבל אישור כמה שיותר מהר כי אני רוצה לעשות שנת שירות/גרעין נחל וכל זה תלוי באישור התנדבות. בטלפון אני מתקשרת עליהם כבר במשך חודש פעם בשבוע.בפעם הראשונה אמרו לי ששלחו אימיל לתא מתנדבים ושאני אתקשר עוד שבוע עם לא יוצרים איתי קשר אחרי שבוע שידברתי היא אמרה לי שלא שלחו לי שבוע שעבר אבל שהיא שולחת שבוע לאחר מכן אותו סיפור בשתי הפעמים האחרות שידברתי לא שלחו אבל היא באמת שולחת. כמה דברים יש לי: א.אמרו לי שתהליך ההתנדבות הוא בערך 8 חודשים יש מצב שבגלל שאני ביב הם גוררים לי את הכול.ניסיתי להתחיל ממש בהתחלה כדי שלא יצא מצב שאני אתגייס מאוחר וכרגע אני לא רואה את זה קורה. ב.בפעם הראשונה שהתקשרתי אמרו לי ששאלתי לגבי הגרעין נחל שהם לא יודעים ושאני יכולה להגיע ולדבר עם מדור פרט בלשכת גיוס ושהם גם יענו לי לגבי הועדה ברפואית אבל שדיברתי פעם אחרונה אמרו לי שלא יכניב=סו אותי לשכת גיוס עם אני אגיעה.מישהו יודע מה הנכון?האם יתנו לי לדבר עם מדור פרט עם אני אגיע ללשכת גיוס? ג.יש למישהו רעיון לאיך אני יכולה לזרז את העינים כי במיטב לא מבינים כלום ואין להם מושג על תהליך ההתנדבות

hillator

New member
תשובות

א. אורך ההליך משתנה ממקרה למקרה הרבה עניין של מזל. ב. צריך צו כניסה לתל השומר זה בסיס צבאי. ג. ניסית לשלוח מייל לתא מתנדבים?

לא חשבתי להגיע לתל השומר אלה ללשכת גיוס בי-ם

לתל השומר אני מנחשת יהיה לי יותר בעיה להגיעה אבל ללשכת גיוס בירושלים ולדבר עם המדור פרט,כי זה מה שאמרו לי במיטב לעשות פעם אחת. הבעיה היא שכל אחד שם אומר משהו אחר. שלחתי אימייל לפני שבועים לתא מתנדבים ולא הגיבו לי עדין

hillator

New member
לא ההיתי בלשכת גיוס בירושלים

השאלה היא אם אפשר להיכנס לשם באופן חופשי?

אז כנירא שזה מה שאני אעשה

לאבודקים אף פעם צווים ובמיטב הוא אמר שפשוט להגיע אני מקווה שזה יהיה בסדר ככה ולא בעיתי מידי

למעלה