הגעה למפגש בגעש- דילמה

doggystyle1

New member
הגעה למפגש בגעש- דילמה

שלום לכולכם.. ובכן, אני נוהגת לבקר בגעש לעיתים, וגם בחופים הנדחים בין ת"א להרצליה. מדי פעם סבלתי ממטרידנים (נושא שכבר הועלה כאן), אך הצלחתי איכשהו להתמודד. כששמעתי שיש קבוצה נטוריסטית, שמחתי מאוד, כי הנה, כעת אוכל להיות בקבוצה ש"תגונן" עלי (לפחות בתחושה.) אולם, קיימת בעיה די רצינית עם העניין. אנשי הפורום הזה (גברים), תמיד פונים אלי ומבקשים שאגיע. בשלב כלשהו, הפניות הופכות להפצרות, ועושה רושם שהנ"ל מוכנים לעשות הכל ובלבד שאגיע. ("מאיפה את צריכה טרמפ? רק תגידי"). גם התנסחותם הבוטה אינה משתמעת לשתי פנים. איך אומרים? לא עשו אותי באצבע, ועושה רושם כי המניעים להזמנתי אינם לוקים בתום לב. כנראה שהניק המתגרה בתוספת העובדה שהנני אשה, עוררו מחשבות אצל כמה מאיתנו... אני יודעת כי רוב הנפגשים הם גברים, וכי נוכחות בחורה צעירה כמוני עלולה לעורר הדים וגלים במקום. עם כמה שאני רוצה להגיע, לא ארגיש בנוח אם חבורת זכרים זקופי זרגים יקבלו את פני ויבהו באיבריי האינטימיים. לא, איני מחמיאה לעצמי, זהו פשוט הצפי המתקבל מהתצריף. לא הייתי רוצה לחשוד בכשרים, אני יודעת כי הרבה מכם הינם תמימים ושומרי חוק, אולם חבורת החרמנים (שאולי היא מיעוט) עלולה לקלקל את החוויה. מה ניתן לעשות בנידון?

מה שאת יכולה לעשות זה לנסות

להגיע, להצטרף, ואם לא יתאים לך - אף אחד לא יכבול אותך. כמה דברים בקשר למה שכתבת: את לא תעוררי הדים וגלים במקום. יש עוד בחורות שמגיעות, ואם יש גלים הם רק בים.... בנוסף אני יכול להבטיח לך שלא תראי חבורת זכרים זקופי זרגים (כלשונך). למען הדיוק - לא תראי אף אחד זקוף זרג ואף אחד לא יבהה באיברייך כי מי שמגיע לשם יודע מה מקובל ומה לא. אני מדבר כמובן על הנטוריסטים ולא על המטרידנים - עליהם את אומרת שכבר הצלחת להתמודד, וטוב שכך! בקיצור - נסי ותהני

doggystyle1

New member
אבל טרם התנסתי עם מטרידנים מסוג זה,

שבעצם נמצאים בתוך החבורה. כמה נשים מגיעות לשם בכלל? וכמה אנשים יש סה"כ?

Hannusha

New member
אז אני לא הבחורה היחידה כאן../images/Emo24.gif

וגם אותי מדאיגים כל הדברים האלה... בעיקר כי גם לבושה יש לי תסביכים בקשר למראה שלי

קוואנט

New member
פתרון אפשרי לדילמה ../images/Emo13.gif

ד"ס, הפונים והמציעים להגיע מנסים להיות נחמדים לחדשים. המציקים להגיע זה כבר עניין אחר, ואני לא בטוח שהם מן החברים המכובדים שבקהילה. פשוט להתעלם מהם. בעניין הדילמה, כדי להסיר דאגה מליבך, יש גם נשים בקהילה, את לא תהי היחידה. כשתגיעי לקבוצה, אף אחד לא ייצא לקראתך זקוף איבר. אל תעלבי, זה לא משהו אישי, פשוט לא ככה מברכים אצלנו חדשים וחדשות
יש קוד התנהגות מאוד ברור בקבוצה, שלא כולל ברכות שלום כאלו. בנוסף, גם לא בוהים ולא מריירים. רוב רובם של החברים הם "ותיקים בעסק" ולא יתרגשו התרגשות יתרה
. עצתי לך היא פשוטה: הגיעי לבושה. תכירי קצת את החבר'ה, תראי אם מתאים לך ואם את חשה בטוחה. רק כאשר תרגישי בנוח - הסירי את הבגדים. לא תרגישי בנוח? תישארי לבושה. הנטוריזם צריך לבוא מתוך תחושה של חופש ובטחון ולא תוך חשש. עוד עצה: אולי כדאי לך להגיע במפגשי הערב - פשוט כי חשוך
אחרי שתתרגלי ותראי שאת אולי פופולרית, אבל לא מרכז המסיבה, תרגישי הרבה יותר בנוח. בהצלחה

tangerinedream

New member
הגעה למפגש בגעש

וכאשר מישהי מגיעה לחוף רגיל עם בגד ים שמכסה טפח ומגלה טפחיים לא בוהים בה חבורה של גברים ומנסים לדמיין מה יש מתחת לבגד הים? או כאשר מישהי הולכת ברחוב עם בגדים חשופים שלא מותירים דבר לדמיון? אולי את לא כזאת אבל יש אחרות שכן חוץ מזה שבחברת נטוריסטים כבר רגילים לראות עירום נשי אז אולי יציצו לדקה אבל מיד אחר כך יאבדו עניין ויחזרו לעיסוקיהם האחרים זאת ועוד אף אחד לא מכריח אותך להתפשט בפעם הראשונה את יכולה להשאר עם בגדים אם את רוצה אבל במשך הזמן את מתחילה להתרגל לאנשים ואז רואה את הגיחוך שבעניין

היום-הערב הזדמנות

הערב יהייה גם קומזיץ לאחר שקיעת החמה כך שהאוירה תהייה עוד יותר חברותית מהרגיל. על כל השאר כבר ענו לך רבים וטובים לגבי מציצן-מטריד מתוך הקבוצה.. אנסח זאת כך יונית.... היו דברים מעולם אך לאחר שתזהי תדעי להתמודד זה לא מנע מאף אחת להגיע רק להחמיץ פנים לאותו אחד והעיקר אלו הרוב שאינם כאלה.

מה שאני מציע לך

לבוא עם חברה... אם את פוחדת לבוא עם גבר ואני חושב שלא מדובר בכאן על סקס... יש הבדל גדול ואף אחד לא יעמיד לך את איבר מינו למרות שתמיד יכול לקרות דברים כמו שאת הולכת בקניון או לפאב ואז נוצרת התקשרות ומב שקורה קורה

למעלה