הגעה לפגישת ייעוץ

michelangeli

New member
הגעה לפגישת ייעוץ

בעקבות מה שכתבתי לך בעבר על בעיית עור הפנים בעקבות טיפולי פילינג - הצעת לי להגיע לפגישת ייעוץ. אשמח לקבל פרטי התקשרות ולהגיע לייעוץ. אודה לך אם תכתוב לי את כתובת המייל שלך. תודה.

Dr Yaniv

New member
פגישת ייעוץ

למיכאלאנג´לי שלומות בהודעת מנהל הפורום (בראש הדף ) מופיעים הפרטים הרלונטיים עקב מיילים לא סימפטיים בתוכן + וירוסים וכד´ מאנשים מסויימים בעלי גישה אלטרנטיבית שלא קיבלו אפשרות פירסום בפורום -אין יותר אפשרות למייל אפשר לשלוח הכל בפורום ובעילום שם בברכה ד"ר יניב

הסתייגות והבהרה

דר´ נכבד הנך מתבקש לפרט האם כוונתך היא לכותב שורות אלה (להלן: רמי מור הומאופט) כמי שחשוד במשלוח וירוסים לתא האי מייל שלך. הואיל והח"מ נמנה עם העוסקים ברפואה משלימה אשר מעת לעת מביע דיעה אלטרנטיבית בטיפולים שונים הקשורים לשאלות הגולשים אני מוצא לנכון להסתייג מהרמז בדבר משלוח וירוסים לתא האי מייל שלך. בקרוב תוכל לקבל בדואר משלוח ובו קלטת וידיאו המשקפת טיפולים במחלות עור כפי שתיעדו פציינטים עם פסוריאזיס,ויטיליגו,אטופיק דרמטיטיס,אורטיקריה כרונית.אקנה וולגריס,אקזמה,סבוריאה. בטוחני כי לא עוד ההגדרה בדבר רפואה משלימה/אלטרנטיבית כי ברפואת איכות טבעית עסקינן. ומה רע להייטיב עם הגולשים אשר לשם כך באו אל הפורום שהוא המקום למידע רפואי ברשת האינטרנט. הואיל ובני אדם עם שם וזהות הם המשיבים לשאלות הגולשים אזיי פרסום הוא בלתי נמנע. אוסיף בעניין החשד. הנני מוכן להבדק בפוליגרף,הבדיקה תעשה על חשבוני. במידה ואמצא כי אין לי כל נגיעה לעניין כל שאדרוש הוא את החזר עלות הבדיקה כנגד חשבונית. במידה ואמצא דובר שקר אהיה הנני מתחייב לשלם פיצוי בשיעור 100.000 שקלים. הנני מתחייב לעמוד באמור לעי"ל. אבקש לראות התחייבות זו כהתחייבות משפטית. רמי מור הומאופט אי מייל : [email protected]

KaZaA

New member
יש שם למחלה שלך...

אבל בלשון העם זה נקרא - "על ראש הגנב בוער הכובע"...

DJ911

New member
ההסתייגות צריכה להיות ממך בלבד

לא מבין מה אתה מחפש במקום שאינך רצוי בו. האם הכסף כל כך קל וטוב שאינך מסוגל לוותר על שהות כל כך רבת שעות בפורומים השונים? כנראה שהתשובה היא חיובית כי אתה מתחייב לסכומים בלתי נתפסים וככל שיהיו גבוהים יותר כך אמינותך יורדת. מתי אתה מצליח לחולל את כל הניסים שאתה מדווח לנו עליהם ביהירות כל כך רבה? וכאן התשובה פשוטה יותר כי אין ניסים ואין קסמים וכל כוונתך להמשיך לעשות כסף קל מחולים תמימים ומיואשים. מכונת אמת אינה קבילה ובשאלות מתאימות תמצא אשם כי ברור לכל שיש לך קשר ישיר למשלוח הוירוסים גם אם לא אתה שלחת אותם אלא "חבר" שלך. ובעניין התחייבות משפטית - אתה לא יכול להתחייב ככה זה עוד תרגיל שקוף ומטומטם מצידך. פשוט לך מכאן ואל תחזור.

למעלה