הגעה מבנקוק לצפון.

zontar

New member
הגעה מבנקוק לצפון.

שלום,אנו נוחתים בבנקוק (נו... כמו כולם) והייתי מעוניין לפתוח את הטיול בצפון(שבועיים בערך),מה דרכי ההגעה ומה המחירים
במידה ויש לקחת טיסה אז האם כדאי להזמין את הטיסה מהארץ או שאין בעיה לנחות בבנקוק ולהזמין מייד טיסה ליום שאחרי
תודה

אם בא לכם לחסוך את מחיר הטיסה

אבל גם לא להתענות באוטובוס אתם יכולים לקחת רכבת לילה עם קרונות שינה. מעל לכל זו חוויה משעשעת וזה די נוח [ישנתי ממש טוב]

zontar

New member
תודה על התשובה,+מה בנוגע להזמנת

כרטיסי טיסה
האם להזמין מהארץ או לקנות במקום יום לפני
מה המחירים לטיסה או לרכבת
ושוב תודה

SORRY ../images/Emo39.gif

אני לא ממש מעודכנת. כשאני נסעתי ברכבת זה עלה 400 באט. אני מניחה שטיסה עולה כ-70$ [
] סתם משערת - אין לי שום מושג. אם אתה מוגבל בזמן אולי עדיף להזמין מהארץ.

נצאב

New member
אם הטיול שלך הוא פחות מחודש

בתאילנד אז כדאי לך לקחת טיסה. ותר על התענוג של נסיעה וי איי פי באוטובוס (ממשלתי) כי רק המחשבות על "למה הוא עוצר?" יפגמו לך בטיול גם אם לא נגנב לך מאום. רק רכבת 400 באט זה החוויה טיסה בסביבות ה120 דולר סע לארמון המלכה ב צאנג מאי. צא לטרק של טאנא או אודי (3 ימים) הבעיה שיש מלא ישראלים זייני שכל. בקר בקאנצאנבורי,צאנג ראי,שוק הלילה בצאנג מאי, טוס משם הישר ל סאמוי בלה שם 3 ימים (שם זה כמו אילת) ולכן לאחר 3 ימים קח הפלגה ל פאנגאן שם תבלה הרבה יותר כדאי לך לישון ב לילה ביץ (הדארין) קח לך צלילה בטאו תחזור ל פנגאן ומשם מעבורת לסוראטאני משם ברכבת לבנגקוק תלונו אך ורק ב D&D בקוואסאן לכו לארמון המלך .לימדו בישול אלו הם רק כמה מילים על מסלול שמומלץ

לימור75

New member
טיסת המשך

אם מראש הכרטיס יהיה לצ´אנג מאי, ולא לבנקוק, הפרש המחיר הוא שולי. ויהיה פחות ממחיר האוטובוס. נחיתה בבנקוק, וטיסת המשך מיידית צפונה (צריך לעבור לחלק אחר של שדה התעופה - הליכה של רבע שעה או נסיעה של 10 שקלים.)

zontar

New member
../images/Emo45.gifתודה אבל היכן מזמינים כרטיסים ?

או שאין צורך להזמין ובאים לטיסה במקום
ד"א לצערי כבר יש לי כרטיסים לבנקוק... (לא ידעתי על הטיסה הישירה לצ´אנג מאי). תודה רבה

לימור75

New member
הסבר

זו לא טיסה ישירה. אלא שהיעד הרשום על הכרטיס הוא ציאנג מאי. ואז בבנקוק אתה עובר מטיסה בי"ל לטיסה מקומית. אם כבר קיבלת כרטיס ביד - אי אפשר לשנות. אם רק הזמנת - יש לך אפשרות לשנות את יעד הטיסה.

zontar

New member
אבל עדיין לא עניתם לי היכן ומתי

מזמינים את הכרטיסים מבנקוק לצ´אנג מאי,האם להזמין מהארץ או שאפשר להזמין ביום הנחיתה ליום הבא
וכמובן המון תודה על התשובות

למעלה