הגעלת רשתות של גריל גז
רכשתי גריל גז חדש.
השתמשתי בו פעמיים, כך שנקיון הרשתות שבוצע עם סקוטש הסיר את כל השומן והבשר הדבוק. הרשתות נראות כחדשות.
את התוף הפנימי של הגריל (החלק שמתחת לרשתות) ואת מכסה הגריל ניקיתי יסודית עם מסיר שומנים (הלכו לי הידיים...).
נמסר לי שכדי להכשיר לפסח את הרשתות, עליי לשרוף אותן באש.
בתכנית העבודה שלי לפסח איני מתפנה להגיע למקום הגעלה שבו גם עובדים עם ברנר, והשאלה היא אם אדליק את הגריל ואשאיר אותו סגור - שעה, שעתיים, 24 שעות... (כשסגור מגיע עד 300 מעלות) - האם אפשר יהיה להחשיב את הרשתות והגריל ככשרים לצלות עליהם בשר בחוה"מ?
חג שמח וכשר לכולכם ושבת שלום!
רכשתי גריל גז חדש.
השתמשתי בו פעמיים, כך שנקיון הרשתות שבוצע עם סקוטש הסיר את כל השומן והבשר הדבוק. הרשתות נראות כחדשות.
את התוף הפנימי של הגריל (החלק שמתחת לרשתות) ואת מכסה הגריל ניקיתי יסודית עם מסיר שומנים (הלכו לי הידיים...).
נמסר לי שכדי להכשיר לפסח את הרשתות, עליי לשרוף אותן באש.
בתכנית העבודה שלי לפסח איני מתפנה להגיע למקום הגעלה שבו גם עובדים עם ברנר, והשאלה היא אם אדליק את הגריל ואשאיר אותו סגור - שעה, שעתיים, 24 שעות... (כשסגור מגיע עד 300 מעלות) - האם אפשר יהיה להחשיב את הרשתות והגריל ככשרים לצלות עליהם בשר בחוה"מ?
חג שמח וכשר לכולכם ושבת שלום!