הגענו הביתה

peremen

New member
הגענו הביתה

אחרי צפיה בגמר התחרות, יירד לנו האסימון לגבי ההתנהלות של הטלוויזיה הפינית מולנו אבל את זה נשמור לפעם אחרת... עייפים ומרוצים אחרי חניית ביניים ברומא...נחתנו בנתב"ג בסביבות 2:00. יום חמישי הופעה ביום הסטודנט המכללה למנהל בחוף הצפוני בראשל"צ בסביבות 22:00

ברוכים הבאים!

שמחים שאתם איתנו, נראה שלמרות הכל היה לכם טיול נחמד. בזה שהייתם מעולים, ענקיים, ומקצועיים כולנו מסכימים, אז עזוב אותך מלכעוס על זה או אחר, מה שהיה היה, לא תוכלו להחזיר את הזכיה, ולא יועיל לאף אחד אם יתברר שניסו להכשיל אותכם. תקימו את מאמר חזלנ"ו "איזהו עשיר השמח בחלקו".

../images/Emo26.gifגל, שאלה לגבי ההופעה,../images/Emo36.gif

כמה זמן אתם אמורים להופיע שם? הכניסה למי? איך משיגים כרטיסים? המון תודה.

PaDF00t

New member
חחח כן, ראיתם מה זה?

הסרבים ניצחו.. XD

1mayush

New member
../images/Emo104.gif ברוכים השבים !! ../images/Emo24.gif

שמחה שחזרת
עשיתם עבודה מעולה, השקעתם מאמצים ונתתם(משומה אני לא בטוחה שככה רושמים\=) את כולכם! עשיתם את המיטב! וגם שלא זכיתם עדיין אני שמחה עם זה, כי אני יודעת למה אתם מסוגלים ולא צריכים אירועים בינ"ל בשביל זה! ( למרות שבזכות האירו. קיבלתם עוד חשיפה למדינות אירופה שאולי לא שמעו עליכם .. אבל זה בקטנה ). פרט לתחרות עצמה, אתם גם עשיתם שם הרבה כיף לפי הסיפורים! גל, אם יש לכם עוד תמונות תעלה בזמנך ומסור ד"ש :) חניית ביניים ברומא!!! איזה כיף לכם! פעם הבאה גל תקח אותי.. .אני מתה לחזור לשם.. תודה מראש :) להת'

למעלה