הגענו לאירוע הגדול של השנה - פיינל פור!!

Carmelo Anthony

New member
הגענו לאירוע הגדול של השנה - פיינל פור!!

בעוד יומיים יתייצבו בהיכל נוקיה ארבעת הקבוצות הכי טובות כיום בכדורסל הישראלי, ארבעתן מוכנות לעשות הכל בשביל הצלחת שמחכה בסוף, זה יהיה מעניין, אפילו מאד, במיוחד השנה, כשלנו, אוהדי מכבי, יש סיבה לחשוש מאובדן האליפות הנצחית, הפיינל פור שנה שעברה סיפק לנו הרבה רגעי מתח ופחד, וגם צחוק ("סמי, אל תעשה לי את זה"), נקווה שהשנה יהיה מרתק לא פחות. בהצלחה לצהובים!

Carmelo Anthony

New member
מקום ראשון - הפועל חולון.

אם היית אומר לפני שנה לאוהד כדורסל ממוצע בארץ שהפועל חולון תסיים את ליגת העל ראשונה הוא היה צוחק עליך, הפועל חולון הייתה אז ליגה אחת למטה, עם תקציב שלא יכול להרשות לבעלים לעלות ליגה אפילו במקרה של ניצחון, אבל אז מיקי עשה את המאמץ, לקח את הקבוצה למקום הראשון בליגה הלאומית והצליח גם מה שלא הצליח שנה לפני, להעמיד תקציב ראוי, מה זה ראוי, מדהים, העונה הייתה נראית ורודה בשביל החולונים, אבל אז הגיע אדם שפל בשם יוסי מלאך ופוצץ את החלומות, מיקי דורסמן רצה לפרוש, חולון נענשה קשות, השחקנים היו בהלם, אבל התעשתות מהירה של חולון סחפה אותם להמשך מוצלח של העונה, וצירופו של עמית תמיר ששוחרר מהחור שלו שידרג אותם יפה בדרך לניצחונות גדולים על מכבי תל אביב האדירה, הבלתי יאומן אכן קרה לבסוף והפועל חולון סיימה את העונה במקום הראשון, למרות חסרונה של נקודה. לפיינל פור היא מגיעה עם הרבה ביטחון, הם כבר ניצחו את הקבוצות הגדולות באמת, ואין סיבה שלא יוכלו לעשות זאת שוב ב-40 דקות, היא כרגע (תיאורתית) הקבוצה הטובה בארץ ומחוייבת לפחות לעלות לגמר, אם לא - תיחשב העונה הזאת כעונה שכשלה במבחן התוצאה והכשלון ייזכר לדורות, לעומת זאת, סנסציה ב80 דקות תהפוך את דורסמן למלך ישראל ואת חולון לקבוצה שעשתה היסטוריה שעוד לא הייתה אף פעם.

Carmelo Anthony

New member
מקום שני - בני השרון.

בני השרון הגיעו מאד מפוקסים לעונה הזאת, לאחר העונה המרשימה אשתקד שבו ניצחו את הצהובים בהיכל במשחק חצי גמר גביע המדינה והעפילו לפיינל פור, בשניהם רק הפועל ירושלים עצרה אותם, עכשיו האדומים לא פה כדי לעשות זאת שוב ובני השרון מרגישים מאד בטוחים בעצמם, הם ניצחו כבר את מכבי 3 פעמים העונה (מתוך 3) ולא מן הנמנע שב40 דקות של מאמץ יעשו זאת שוב, רב הגל כבר בריא, חסרונו של בלצ'ר כבר הופנם ובני השורן כבר יודעת איך לשחק בלעדיו, והשנה הכחולים-לבנים מהשרון מכוונים ויכולים להגיע רחוק, את מכבי הם כבר הוכיחו שהם יכולים לנצח, עכשיו הגיע רגע האמת, האם אפי באמת כל כך גדול? או שבמאני טיים מכבי יכולה לו? נחכה ונראה

Carmelo Anthony

New member
וואלה?

הייתי בטוח שמכבי שלישית....
מוזר....

Carmelo Anthony

New member
טוב, תמשיכו מפה אתם

אני אחרי סרט ארוך ומוזר של אינדיאנה ג'ונס הולך לחטוף איזה משהו, בהצלחה!

יו45

New member
סערה בכוס מים

מדברים במסדרונות המנהלת על אירוע שלא נופל מהפיינל פור האירופי, ואני שואל איפה הם חיים? לפני הפיינל פור האירופי כולם היו בטירוף התקשורת , האוהדים , אלפי אוהדים טסו למדריד . ופה , אנחנו יממה לפני חצי הגמר , אין שום מאמץ של אוהדים להשיג כרטיסים , למרות שמדובר באמת בכסף קטן , בתקשורת יש כתבה פה כתבה שם , לא שום דבר מעבר לזה. זה רק מראה שנסיונות מלאכותיים ליצור דרמה סופם להיכשל . חבל , דווקא היה השנה פוטנציאל להתמודדות ספורטיבית אמיתית . אם בכל זאת חייבים להתייחס לאירוע הקרוב , צריך לזכור שמכבי היא סגנית אלופת אירופה , בדרך לשם היא עברה קבוצות כמו ברצלונה , ריאל , סיינה ועוד , עם כל הכבוד לחולון ובניה``ש הן לא בקליבר הזה , ממילא המשחקים תלויים באיזו מכבי תגיע.

Carmelo Anthony

New member
נכון, מכבי כמה רמות מעל.

אבל מכבי הגיעה השנה לא מוכנה מול קבוצות ישראליות הרבה פעמים, במיוחד מול חולון ובניה"ש שהם המחסומים לתואר, אני לא אומר שמכבי לא תיקח את זה, אבל קל זה לא יהיה.

למעלה